Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Forza Rossa va aduce în România noul model Lotus Exige S la începutul anului viitor

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Auto /

Forza Rossa, reprezentantul local al mărcii britanice Lotus, va lansa la începutul anului viitor noul Exige S, model care dispune de un motor de 3,5 litri amplasat în spatele maşinii, a anunţat ieri compania. Propulsorul de 3,5 litri dezvoltă o putere de 350 cai, iar cutia de viteze este manuală şi dispune de cinci trepte.

Cu toate că automobilul cântăreşte peste o tonă, accelerează de la zero la suta de kilometri în 3,8 secunde şi poa-te atinge viteza maximă de 274 kilometri pe oră.

Clienţii noului model pot opta pentru două versiuni pentru interior, Premium şi Premium Sport. Dacă pachetul Premium oferă mai mult confort, Premium Sport este adaptat stilului sportiv.

De asemenea, şoferul poate să adapteze maşina la trei feluri de condus prin acţionarea comenzii DPM (Dynamic Performance Management), care permite rularea în modurile Touring, Sport sau fără DPM.

Ca o opţiune suplimentară, pachetul Race permite să se adauge un al patrulea mod. Acest mod oferă o motricitate maximă la ieşirea din viraje. Pachetul Race include, de asemenea, pornirea programată şi un reglaj optimizat al suspensiilor, ce fac din acest model o maşină adaptată circuitelor de viteză.

Începând cu 2011, Forza Rossa este reprezentantul exclusiv al mărcii Lotus în România, Serbia, Muntenegru şi Republica Moldova. Compania operează şi ca unic importator Ferrari pe piaţa românească precum şi în Bulgaria şi Republica Moldova.

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie