Videoconferinţa “Managementul situaţiei de criză pentru industria energetică şi operatorii de infrastructură critică”Videoconferinţa “Managementul situaţiei de criză pentru industria energetică şi operatorii de infrastructură critică”

Foxconn nu va putea relua complet producţia în China până la finalul acestei luni

B.F.
Internaţional /

Foxconn nu va putea relua complet producţia în China până la finalul acestei luni

Grupul taiwanez Foxconn vrea să restabilească gradual operaţiunile fabricilor din China săptămâna viitoare, după declanşarea epidemiei cu noul coronavirus, apoi va mai dura probabil o săptămână sau două până la reluarea deplină a producţiei, a declarat luni, pentru Reuters, o sursă din apropierea acestui dosar.

Foxconn a cerut autorităţilor chineze permisiunea de a redeschide fabricile, dar o reluare deplină a producţiei nu va fi posibilă până la finalul acestei luni, din cauza restricţiilor de circulaţie impuse pentru oprirea răspândirii virusului, susţine sursa.

O întârziere a reluării operaţiunilor ar putea afecta lanţul global de aprovizionare şi livrările către clienţii Foxconn, inclusiv Apple.

"Şoselele sunt închise în unele părţi ale Chinei. Nimeni nu ştie sigur dacă unii angajaţi se vor putea înapoia la timp. Oprirea producţiei ar urma să ducă la scăderea profitului Foxconn în 2020, dar compania încă evaluează posibilul impact", adaugă sursa.

Reprezentanţii Foxconn nu au dorit să comenteze informaţia.

Foxconn este cel mai mare producător mondial de produse electronice pe bază de contract pentru firme, precum Apple, Hewlett Packard şi Dell. Compania taiwaneză este renumită în special pentru că asamblează telefoanele iPhone pentru Apple.

Fabricile Foxconn sunt dependente într-o mare măsură de muncitorii migranţi din regiunile mai sărace.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS