Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Grevă la Lufthansa

A.V.
Ziarul BURSA #Internaţional /

Grevă la Lufthansa

1.300 de zboruri anulate 

O grevă a echipajelor de cabină din cadrul operatorului de transport aerian Deutsche Lufthansa AG, care se derulează astăzi şi mâine, va duce la anularea a 1.300 de zboruri şi va afecta 180.000 de pasageri, conform anunţului făcut ieri de societatea germană.

Potrivit Reuters, unul din cinci zboruri sunt afectate, în condiţiile în care compania are planificate 6.000 de curse astăzi şi mâine.

Luna trecută, sindicatul UFO, care reprezintă personalul de bord al companiei aeriene Lufthansa, a făcut apel la organizarea grevei, pe fondul escaladării disputelor cu privire la salarii.

Conducerea Lufthansa a refuzat să discute cu sindicatul UFO în ultimele luni din cauza semnelor de întrebare care există cu privire la statutul legal al conducerii sindicatului, în condiţiile în care există o luptă pentru putere la nivelul conducerii sindicatului.

La finele lunii octombrie, unele surse citate de presa străină declarau că Lufthansa este pregătită să investească până la 200 de milioane de euro în operatorul italian de transport aerian Alitalia. Ministerul Industriei de la Roma aşteaptă, până la data de 21 noiembrie, ofertele angajante pentru compania aeriană italiană.

La momentul respectiv, oficialii Lufthansa au declarat că nu comentează pe marginea unei posibile investiţii în Alitalia.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS