Grupul maghiar Inter-Computer intră pe piaţa din România şi vizează în primul an de activitate o cifră de afaceri de 3 milioane de euro

R.S.
Companii / 30 mai

Gabriel Tomescu, Inter Computer Romania

Gabriel Tomescu, Inter Computer Romania

Inter-Computer Group (ICG) îşi extinde operaţiunile pe piaţa din România începând cu acest an. Având ca obiectiv principal integrarea produselor IBM, în special în sectorul financiar-bancar, compania îşi propune să atingă o cifră de afaceri de 3 milioane de euro în primul an de activitate. Extinderea în România se realizează împreună cu partenerul local New Business Dimensions, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Inter Computer România combină expertiza a doi lideri din domeniu, Inter-Computer Group şi New Business Dimensions, valorificând 35 de ani de experienţă în sectoarele IT şi financiar. Astfel, Inter Computer România îşi propune să devină cel mai important partener de afaceri IBM din România, potrivit comunicatului.

Cu o echipă locală de 10 persoane, Inter Computer România este condusă din rolul de CEO de Gabriel Tomescu. Gabriel Tomescu are peste 25 de ani de experienţă în managementul companiilor IT din România şi internaţional.

"Inter Computer România nu este doar o filială sau o extensie a grupului, ci o entitate independentă dedicată în întregime pieţei locale. Punem un accent deosebit pe dezvoltarea echipei şi pe construirea unor relaţii durabile cu clienţii şi partenerii locali. Bineînţeles, colaborarea strânsă cu IBM ne permite să aducem pe piaţa românească soluţii de top, recunoscute la nivel global pentru performanţa şi fiabilitatea lor. Bazându-ne pe experienţa de peste 2 decenii în sectorul bancar a partenerilor noştri de la New Business Dimensions, unul dintre obiectivele noastre principale este să sprijinim instituţiile financiare româneşti în procesul lor de transformare digitală. Suntem hotărâţi să devenim partenerul de încredere pentru instituţiile financiare care doresc să-şi modernizeze infrastructura IT", a declarat Gabriel Tomescu, CEO Inter Computer România, se menţionează în comunicat.

Extinderea în Romania, pas strategic pentru IC-G

La nivel de regiune, Inter-Computer Group (ICG) este recunoscută pentru excelenţa sa în furnizarea de soluţii tehnologice inovatoare şi servicii de integrare personalizate, fiind unul dintre cei mai mari parteneri de afaceri IBM Platinum din Europa Centrala şi de Est.

Cu experienţă în implementarea de produse IBM de-a lungul a peste 3 decenii de activitate, ICG a dobândit statutul de partener de afaceri pentru toţi furnizorii IT majori, având în momentul de faţă peste 150 de specialişti cu expertiză în toate tehnologiile IT.

"România dispune de multe resurse în domeniul IT, iar noi suntem nerăbdători să colaborăm cu profesionişti locali talentaţi. Suntem încrezători în succesul din România, pornim la drum cu o echipă remarcabilă şi ne propunem să devenim cel mai mare partener IBM din ţară. Desigur, Inter Computer România va beneficia de expertiza cumulată a grupului în implementarea proiectelor de mare anvergură, precum şi de sprijinul unei echipe de specialişti de top", a declarat Miklos Fabri, Director Executiv al Inter-Computer-Informatika Ltd Ungaria, se precizează în comunicat.

Compania îşi propune să introducă pe piaţa locală soluţii enterprise care să îmbunătăţească eficienţa operaţională şi să sprijine transformarea digitală a instituţiilor financiare. Inter Computer va oferi servicii de consultanţă, implementare şi suport pentru a asigura succesul proiectelor de integrare a produselor IBM. Pentru primul an de activitate, cifra de afaceri estimată depăşeşte 3 milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6576
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2114
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9174
Gram de aur (XAU)Gram de aur347.5083

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb