Abonament gratuit

Grupul Schweighofer şi-a vândut participaţia de 25,1% deţinută în Bioenergy Suceava SA

Ziarul BURSA #Companii #Energie /

Bio Electrica Transilvania, parte a Grupului Schweighofer, a vândut acţiunile deţinute la centrala de cogenerare de înaltă eficienţă din Suceava, a anunţat, ieri, grupul austriac, printr-un comunicat.

Grupul Schweighofer a vândut, în urmă cu trei luni, cele 25,1% dintre acţiunile pe care le deţinea (prin Bio Electrica Transilvania SRL) în Bioenergy Suceava SA, iar tranzacţia a fost înregistrată la Registrul Comerţului, au mai transmis reprezentanţii Schweighofer.

Comunicatul citat mai notează: "Grupul Schweighofer a luat decizia de a vinde acţiunile deţinute în această afacere pentru a se concentra pe activitatea principală a companiei: procesarea lemnului. Din răşinoasele prelucrate de Holzindustrie Schweighofer sunt produse materiale de construcţie şi paneluri semifabricate pentru industria mobilei. Produsele secundare sunt transformate în peleţi şi brichete folosite la încălzirea locuinţelor individuale şi spaţiilor industriale".

Grupul a intrat pe piaţa din România în 2003, prin compania Holzindustrie Schweighofer, care operează, astăzi, trei fabrici de cherestea şi două de panouri şi numără peste 2.700 de angajaţi.

În prezent, Grupul este activ în industria de prelucrare a lemnului din Europa, având activităţi şi în producţia de energie din surse regenerabile şi afaceri imobiliare. Holzindustrie Schweighofer exportă produsele sale în peste 70 de ţări din întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie