GTM Managing Services lansează Carfix


Comunicate de presă / 26 aprilie

GTM Managing Services lansează Carfix


GTM Managing Services a lansat Carfix, aplicaţia românească din domeniul auto, prin care oricine poate constata o daună şi poate gestiona mai uşor datele scadente şi documentele maşinii direct din telefonul mobil. Cu o investiţie de peste 2 milioane de lei, Carfix este prima aplicaţie care digitalizează 100% procesul de constatare a unei daune auto şi reuşeşte să reducă timpul pierdut de la câteva zile, la doar câteva minute, conform unui comunicat remis redacţiei.

Prin intermediul aplicaţiei, constatarea unei daune auto se face în doar trei paşi, direct de pe telefonul mobil, fără să mai fie nevoie ca şoferii  să se deplaseze pentru întocmirea dosarului de daună. Carfix ghidează automat utilizatorul prin tot procesul de constatare, iar acurateţea datelor este asigurată prin coordonatele GPS. 

Însă "Carfix nu este doar o aplicaţie de constatare digitalizată a daunelor", spune Sorin Iacob, CEO GTM Managing Services, compania care a dezvoltat aplicaţia Carfix. "Prin intermediul aplicaţiei poţi realiza inspecţii de risc, poţi configura alerte pentru expirarea poliţelor CASCO, RCA, a ITP-ului, rovinietei şi chiar a trusei medicale. Şoferii pot fi mai relaxaţi, deoarece, odată ce descarcă aplicaţia şi introduc datele personale şi pe cele ale maşinii, le vor avea întotdeauna într-un singur loc şi acestea se vor completa automat în cazul în care este nevoie să parcurgă un formular de constatare", adaugă acesta.

Prin intermediul Carfix, şi companiile de asigurări vor salva ore întregi în procesele de constatare a daunelor auto, mare parte fiind externalizate către clientul final. Asigurătorii au acces la toate dosarele clienţilor într-un singur ecran şi pot comunica cu aceştia prin intermediul aplicaţiei. În plus, cu ajutorul Carfix costurile sunt reduse considerabil deoarece elimină intermediarii, direcţionează clienţii către propria reţea de reparatori parteneri, oferind totodată servicii adiţionale la un cost controlat (tractare, vehicul de inlocuire).

Cu Carfix poţi să:

Avizezi dauna si efectuezi constatarea de la distanţă;

Primeşti automat procesul verbal de constatare a daunei;

primeşti automat oferta de despăgubire pentru reparaţia în regie proprie;

Elimini birocraţia şi semnezi de la distanţă documentele necesare constatării daunelor sau realizării unei inspecţii de risc.

 

Cum funcţionează aplicaţia? 

În cazul unui incident, daunele maşinii pot fi constatate în doar 3 paşi simpli:

Încarci datele celeilalte părţi, iar datele tale şi ale maşinii vor fi completate automat, din profilul tău, în formularul de constatare;

Ne spui ce s-a întâmplat şi completezi detaliile evenimentului (ora şi locul unde a avut loc);

Ne arăţi daunele maşinii şi faci fotografii părţilor avariate, cu ajutorul şabloanelor puse la dispoziţie de aplicaţie.

După ce ai verificat informaţiile, trimiţi solicitarea, iar de aici întreaga procedură este preluată de către asigurător.

Aplicaţia este 100% gratuită şi poate fi descărcată din Google Play sau Apple Store, dar poate fi utilizată şi în varianta web. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

06 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9266
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0881
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6915
Gram de aur (XAU)Gram de aur235.7106

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro