Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

"GTS CE" a cumpărat "Datek"

EMILIA OLESCU
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii /

"GTS Central Europe", lider pe piaţa central şi est europeană a operatorilor telecom, a finalizat tranzacţia de achiziţionare a companiei "Datek", jucător important pe piaţa telecom din ţara noastră. În urma încheierii acestui contract, care a fost semnat în luna decembrie a anului trecut, veniturile combinate ale noii entităţi depăşesc 25 milioane de euro.

Achiziţia "Datek" este cea mai recentă operaţiune a "GTS" ce are ca obiectiv consolidarea pieţei regionale de telecomunicaţii. Potrivit lui Adam Sawicki, directorul executiv al grupului "GTS CE", "< Datek > aduce < GTS CE > beneficii tehnologice şi operaţionale semnificative, incluzând aici cei peste 400 km de reţea de fibră optică şi o expertiză profesională importantă în domeniul integrării de sisteme IT, ca şi în sectorul financiar. Profilul < Datek > este complet compatibil cu strategia noastră de dezvoltare pe termen lung, strategie focalizată pe furnizarea de servicii în segmentul corporaţiilor, wholesale şi în sectorul public".

Împreună cu integrarea de noi furnizori telecom, "GTS" a finalizat, recent, şi operaţiunea de restructurare operaţională. Principalele ţări în care operează compania sunt Republica Cehă, Polonia, România, Slovacia şi Ungaria. Parte a "GTS Central Europe", care are peste 1.300 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 384,5 milioane de euro cu venituri operative de 86 milioane de euro în 2009, "GTS Telecom" are 115 angajaţi şi a realizat, anul trecut, venituri totale de 19,7 milioane de euro la venituri operaţionale de 5,2 milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie