În preajma sărbătorilor, când aromele copilăriei revin în case şi masa se umple de tradiţii, Cofetăriile Delice readuc în prim-plan gustul cozonacului făcut „ca acasă”.
Fără artificii, fără compromisuri, doar cu ingrediente naturale şi reţete păstrate cu grijă de-a lungul generaţiilor - exact aşa ia naştere cozonacul artizanal Delice, un produs care pune autenticitatea pe primul loc.
„Noi manufacturăm umplutura din cozonaci exact cum o făcea bunica în bucătărie, iar aluatul îl realizăm tradiţional, din ingrediente naturale, fără grăsimi hidrogenate sau e-uri,” au precizat aceştia.
Respectarea acestor metode asigură un produs pufos şi gustos, dar şi o valabilitate redusă - un aspect asumat, tocmai datorită absenţei conservanţilor.
Sortimente artizanale variate
Pe lângă cozonacul tradiţional cu nucă, cacao şi stafide - preferatul consumatorilor - Cofetăriile Delice produc şi sortimente cu umplutură generoasă, realizate exclusiv din ingrediente naturale:
*Cozonac cu portocală confiată şi ciocolată
*Cozonac cu fistic şi zmeură
*Cozonac cu mac
*Cozonac cu rahat
*Cozonac însiropat
Disponibilitate şi livrare
Cozonacii sunt disponibili în cofetăriile şi punctele de vânzare proprii din Prahova, în oraşe precum Câmpina, Ploieşti şi Buşteni. Pentru clienţii din restul ţării, Cofetăriile Delice oferă livrare naţională cu maşini frigorifice, respectând toate normele de siguranţă alimentară.
(C)



























































