Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Hotelul Doubletree by Hilton Oradea ţinteşte încasări de 11 milioane de lei, în acest an

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Compania SIF Hoteluri (CAOR) şi-a bugetat venituri totale de 19,5 milioane lei pentru 2016, în creştere cu 57% faţă de rezultatul înregistrat în anul precedent.

Totodată, SIF Hoteluri estimează pierderi de 4,1 milioane lei, mai mici cu 42% faţă de rezultatul din 2015, potrivit Mediafax. Anul trecut, compania a avut pierderi de 9,6 milioane lei, faţă de un rezultat pozitiv de aproximativ 200.000 de lei în anul precedent. Totodată, veniturile totale s-au cifrat anul trecut la 12,5 milioane lei, în scădere cu 20,5%.

Hotelul Doubletree by Hilton din Oradea va genera încasări de circa 11 milioane lei, reprezentând 56% din totalul veniturilor estimate de către operatorul hotelier în 2016, conform propunerii bugetare de anul acesta. Cele aproape 150 de camere şi apartamente ale hotelului urmează să aducă venituri de circa 7 milioane lei, în timp ce încasările din alimentaţia publică vor reprezenta 3,3 milioane lei. Venitul per cameră ar urma să fie de aproape 47.000 lei (10.400 euro) pe an, echivalentul a 128 lei (28,4 euro) pe zi.

Compania mai deţine în portofoliu hotelul Rusca din centrul Hunedoarei, catalogat cu trei stele, iar după estimările reprezentanţilor companiei ar putea aduce venituri totale de 2,3 milioane lei şi un profit net de 74.000 lei.

Din portofoliul societăţii mai fac parte: hotelul şi autogara Beta din Cluj, hotelurile Eurocontrol din Timişoara şi Baia Mare sau hotelul Meseş din Zalău.

Bugetul de investiţii aprobat de acţionarii CAOR este de 1,5 milioane lei.

Acţionarul majoritar al CAOR este SIF Banat-Crişana (SIF1), cu o participaţie de 98,99%, în timp ce statul român, prin Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului, deţine 0,032% din companie, conform BVB.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie