DIKE

IMMOFINANZ:Contracte semnate pentru peste 41.000 mp în primele 9 luni ale anului

S.B.
Miscellanea /

Contracte semnate pentru peste 41.000 mp în primele 9 luni ale anului

compania austriacă IMMOFINANZ, a semnat contracte în primele nouă luni ale anului pentru ocuparea unei suprafeţe de peste 41.000 de metri pătraţi.

Noile contracte includ atât prelungiri sau extinderi ale suprafeţelor ocupate, cât şi atragerea de noi chiriaşi în clădirile companiei - opt proprietăţi active, plus două clădiri de birouri în proces de modernizare, toate localizate în Bucureşti şi Voluntari. Mai mult de jumătate dintre contractele semnate au vizat spaţii de birouri din parcurile de business IRIDE şi myhive S-Park, unde mai multe companii au ales să extindă perioada sau să închirieze suprafeţe suplimentare.

Printre noii chiriaşi intraţi în portofoliul IMMOFINANZ se numărăUNIVA, companiecare a optat pentru închirierea unei suprafeţe de peste 2.000 de metri pătraţi în clădirea Global Business Center,şi Samsara, brand originar din Cluj-Napoca, cunoscut drept unul dintre primele restaurante cu specific exclusiv vegetarian, vegan şi raw-vegan din ţară. Samsara va deschide în IRIDEun centru de producţie, delivery (cu posibilitate de pick-up) şi catering.Tot în IRIDE au închiriat noi suprafeţe, Hartmann şiTabac XPress.

Pink Postmaster a extins perioada pentru spaţiile ocupate în clădirea de birouri Pipera II şi depozitul Pipera (o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi), iar Grundfos România pentru spaţiul din clădirea myhive S-Park. Harman a decis continuarea colaborării cu IMMOFINANZ pentru birourile din myhive Metroffice,unde ocupă acum o suprafaţă de mai mult de 10.000 de metri pătraţi.

"Rata de ocupare a clădirilor de birouri administrate de IMMOFINANZ în România a atins nivel foarte bun, de 91%. Calitatea serviciilor de administrare şi facilităţile oferite în clădirile myhivene-au permis să oferim chiriaşilor mai mult decât simple spaţii de birouri,respectiv o experienţă pozitivă şi un parteneriat de încredere pe termen lung", a afirmatFulga Dinu, Country Manager Operations IMMOFINANZRomânia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DIKE

Supliment dedicat activităţii de drept
DTLAWYERS
BTPay
elco

Curs valutar BNR

04 Dec. 2020
Euro (EUR)Euro4.8725
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0024
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4931
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3819
Gram de aur (XAU)Gram de aur236.6932

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Boromir
Erfi
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie