IMMOFINANZ:Contracte semnate pentru peste 41.000 mp în primele 9 luni ale anului

S.B.
Miscellanea / 26 octombrie 2020

Contracte semnate pentru peste 41.000 mp în primele 9 luni ale anului

compania austriacă IMMOFINANZ, a semnat contracte în primele nouă luni ale anului pentru ocuparea unei suprafeţe de peste 41.000 de metri pătraţi.

Noile contracte includ atât prelungiri sau extinderi ale suprafeţelor ocupate, cât şi atragerea de noi chiriaşi în clădirile companiei - opt proprietăţi active, plus două clădiri de birouri în proces de modernizare, toate localizate în Bucureşti şi Voluntari. Mai mult de jumătate dintre contractele semnate au vizat spaţii de birouri din parcurile de business IRIDE şi myhive S-Park, unde mai multe companii au ales să extindă perioada sau să închirieze suprafeţe suplimentare.

Printre noii chiriaşi intraţi în portofoliul IMMOFINANZ se numărăUNIVA, companiecare a optat pentru închirierea unei suprafeţe de peste 2.000 de metri pătraţi în clădirea Global Business Center,şi Samsara, brand originar din Cluj-Napoca, cunoscut drept unul dintre primele restaurante cu specific exclusiv vegetarian, vegan şi raw-vegan din ţară. Samsara va deschide în IRIDEun centru de producţie, delivery (cu posibilitate de pick-up) şi catering.Tot în IRIDE au închiriat noi suprafeţe, Hartmann şiTabac XPress.

Pink Postmaster a extins perioada pentru spaţiile ocupate în clădirea de birouri Pipera II şi depozitul Pipera (o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi), iar Grundfos România pentru spaţiul din clădirea myhive S-Park. Harman a decis continuarea colaborării cu IMMOFINANZ pentru birourile din myhive Metroffice,unde ocupă acum o suprafaţă de mai mult de 10.000 de metri pătraţi.

"Rata de ocupare a clădirilor de birouri administrate de IMMOFINANZ în România a atins nivel foarte bun, de 91%. Calitatea serviciilor de administrare şi facilităţile oferite în clădirile myhivene-au permis să oferim chiriaşilor mai mult decât simple spaţii de birouri,respectiv o experienţă pozitivă şi un parteneriat de încredere pe termen lung", a afirmatFulga Dinu, Country Manager Operations IMMOFINANZRomânia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Digitalizarea României”
Dtlawyers
BTPay
Apanova
Electromagnetica
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Iul. 2021
Euro (EUR)Euro4.9219
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1823
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5428
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7455
Gram de aur (XAU)Gram de aur242.4279

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Allview
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro