Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
Videoconferinţa “FONDURI EUROPENE”

ÎN ACEST ANEximBank şi-a dublat numărul agenţiilor din ţară

EMILIA OLESCU
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări /

EximBank şi-a dublat numărul agenţiilor prin care operează la nivel naţional, ajungând la 24 de astfel de locaţii, comparativ cu 12 la finalul anului, a anunţat banca într-un comunicat. Acesta subliniază că, în ultima lună, EximBank a inaugurat trei noi agenţii - la Miercurea Ciuc, Deva şi Alba Iulia -, în urma procesului de extindere a reţelei comerciale.

Traian Halalai, preşedintele executiv al EximBank, a menţionat: "Fiind o bancă de nişă, cu un portofoliu special de produse care ne permite construirea de mixuri financiare complexe pentru segmentul corporate, mizăm în continuare pe consilierea personalizată şi pe contactul direct cu clienţii noştri. Este motivul pentru care ne-am concentrat pe dezvoltarea în mod echilibrat a reţelei teritoriale, acest proces demarat în 2013 conducând la mai mult decât o dublare a numărului de unităţi: banca deţine în prezent 25 de puncte de reprezentare (24 de agenţii şi o sucursală), faţă de 12 la finele lui 2012. Acoperim, astfel, cele mai importante centre economice din ţară şi facilităm accesul mediului de business la o gamă modernă şi competitivă de produse care include finanţări, garanţii, asigurări, precum şi produse de trezorerie, cash management, factoring sau trade finance".

Agenţia Miercurea Ciuc deserveşte companiile din judeţele Harghita şi Covasna, unitatea de la Deva este disponibilă societăţilor comerciale din judeţele Hunedoara şi Caraş-Severin, iar cea de la Alba Iulia se adresează firmelor din judeţul Alba.

Toate cele trei noi unităţi funcţionează la fel ca şi celelalte deţinute de bancă - fără servicii de back office, cu un număr de trei angajaţi care să recurgă la metode de vânzare directă, la sediul companiilor.

Instrumentele financiare specifice ale băncii sunt dedicate exclusiv segmentului corporate şi pot fi accesate în condiţii avantajoase de orice tip de societate comercială, fie că este IMM sau companie mare, derulează tranzacţii internaţionale, ori se adresează numai pieţei interne.

Companiile au la dispoziţie şi un portofoliu de produse de trezorerie, cash management, trade finance şi factoring, care întregesc oferta de finanţare şi garantare.

Totodată, EximBank este un canal important prin care fondurile publice, puse la dispoziţie de statul român, se infuzează în economia reală.

EximBank şi-a întărit poziţia pe piaţa bancară reuşind să urce în topul băncilor din 2017 până pe locul 15, cu active de 5,5 miliarde lei şi o cotă de piaţă de 1,3%.

În ultima perioadă, au apărut informaţii conform cărora EximBank, deţinută de stat prin Ministerul Finanţelor Publice (MFP), ar urma să achiziţioneze Banca Românească.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

23 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1145
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5485
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3849
Gram de aur (XAU)Gram de aur252.5738

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie