Abonament gratuit

ÎN BELGIANumărul persoanelor vindecate de Covid-19 a depăşit, pentru prima dată, pe cel al bolnavilor

M.A.
Internaţional /

Numărul persoanelor vindecate de Covid-19 a depăşit, pentru prima dată, pe cel al bolnavilor

Numărul persoanelor vindecate de Covid-19 în Belgia, în ultimele 24 de ore, l-a depăşit, pentru prima dată, pe cel al bolnavilor internaţi, scrie Brussels Times.

În ultimele 24 de ore, 1.260 de persoane au fost diagnosticate cu Covid-19, numărul total al cazurilor fiind acum de 19.691.

Cifrele nu reflectă numărul exact al oamenilor afectaţi de Covid-19, ci depinde de numărul testărilor. Începând de duminică, în Belgia vor fi efectuate, în medie, 10.000 de teste pe zi. Săptămâna trecută, în ţară erau efectuate între 3.500 şi 4.500 de teste, potrivit vrt.be.

Un număr de 164 de decese au fost raportate în ultimele 24 de ore, astfel că totalul a ajuns la 1.447.

Pentru prima dată de la începutul epidemiei în Belgia, numărul celor externaţi într-o zi l-a depăşit pe cel al bolnavilor internaţi: 504 oameni au părăsit spitalele, în ultimele 24 de ore, iar 499 au fost internaţi.

Potrivit datelor Institutului de sănătate, 1.261 de pacienţi sunt trataţi la terapie intensivă.

La nivel global, de la depistarea coronavirusului în China, la finalul anului trecut, au fost înregistrate peste 1,2 milioane de cazuri de infectare şi 64.800 de decese. Din totalul celor afectaţi de Covid-19, mai mult de 247.500 de oameni au fost vindecaţi, transmite News.ro.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Cadere drastica a pilonul II de pensii cu 10% in martie. Este inadmisibil. Ce face ASF? Ce face ministerul muncii? Ce fac parlamentarii? Cand o sa iesim la pensie o sa ne luam un pachet de biscuitii pe banii din pensia de la pilonul II. Inflatia pe anii 2008-2019 a fost de 41,4%, iar ei punand scaderea asta din martie, au o crestere a fondurilor de pensii pe perioada amintit mai sus de 20%. Pe noi cine ne apara?

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS