ÎN DATA DE 26 AUGUSTAcţionarii Transport Trade Services vor alege noul board

A.I.
Piaţa de Capital / 15 iulie 2021

Acţionarii Transport Trade Services vor alege noul board

Acţionarii Transport Trade Services (TTS) sunt convocaţi, la data de 26 august, pentru alegerea a cinci membri ai Consiliului de Administraţie, între care doi independenţi, pentru o perioadă de patru ani, a anunţat compania printr-un raport publicat, astăzi, pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

De asemenea, în raport se menţionează că Alexandru-Mircea Mihăilescu, Ion Stanciu şi Sevastian Ştefan vor renunţa la mandatele de administratori, fapt ce va deveni efectiv începând cu data de 26 august.

Tot în data de 26 august, acţionarilor TTS li se va supune la vot numirea auditorului financiar al societăţii, aprobarea politicii de remunerare în cadrul companiei şi aprobarea remuneraţiilor fixe cuvenite membrilor board-ului şi a limitelor maxime pentru remuneraţiile fixe şi variabile ale directorilor executivi.

Acţiunile Transport Trade Services au debutat la Bursa de Valori Bucureşti în data de 14 iunie, după o ofertă publică prin care acţionarii au vândut 50% din companie, operaţiune ce s-a încheiat la preţul de 19,2 lei/acţiune.

Pentru primele trei luni ale acestui, transportatorul naval de mărfuri a raportat un profit net de 15 milioane lei, cu 37% peste cel din perioada ianuarie-martie 2020, în timp ce veniturile totale au fost de 131,96 milioane lei, în creştere cu 1,6% comparativ cu cele din primul trumestru al anului 2020. TTS, împreună cu subsidiarele pe care le consolidează (TTS (Grup)), activează pe segmentul de servicii logistice integrate din bazinul Dunării, asigurând activităţi de expediţie de mărfuri, transport fluvial, operaţiuni portuare în mod special pentru cereale, minerale şi chimicale, precum şi alte activităţi conexe şi auxiliare.

Opinia Cititorului ( 5 )

 1. O sa-si bage oameni ca de obicei fratii bricolaj si cei de la fondurile de pensii. Actiunea este putin subevaluata dar probabil ca dupa rezultatele exceptionale T2 se va ajunge la valoarea normala

  1. Eu nu văd ca ceva rău daca " fratii bricolaj " ( Dedeman) își pun oameni la conducerea TTS !

   Am acțiuni si aș mai cumpăra în această situație!  

   Actiunea este "putin subevaluata"? Buna gluma!

   Sa vedem ce noutati mai apar intre timp, in convocator se lasa loc pt. noi propuneri pe ordinea de zi, dividende.....gratuite....? OR FI DE LUAT ? BRK face pretul asta mic pentru cine oare ?

  Deci actionarii au vrut un exit si acum se schimba si boardul.

  Treaba asta ar putea fi bine: in sensul ca noul board poate chiar doreste performanta / castiguri. Sau ar putea fi de rau: noul board nu stie nimic de domeniu si o sa tina pe plutire pretul / firma. 

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
arsc.ro
ahkrumaenien.ro

Curs valutar BNR

20 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9219
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6021
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9593
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6180
Gram de aur (XAU)Gram de aur292.9991

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro