ÎN URMA CONVERSIEI UNUI ÎMPRUMUT ÎN ACŢIUNIBRK ajunge la o deţinere de 90,7% în capitalul Romlogic Technology

A.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

BRK Financial Group (BRK) a ajuns la o deţinere de 90,74% din capitalul social al Romlogic Technology, în urma conversiei unui împrumut în acţiuni, se arată într-un raport al brokerului din Cluj remis, ieri, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Decizia majorării capitalului social al Romlogic, prin conversia împrumutului acordat de BRK şi a dobânzilor calculate la zi în acţiuni, s-a luat la finele săptă­mânii trecute, într-o adunarea extraordinară, în condiţiile în care BRK Financial Group avea 84% din acţiunile Romlogic, la jumătatea anului trecut.

"În urmă aprobării conversiei în acţiuni a creanţei de 4,555 milioane lei deţinută de către BRK Financial Group la Romlogic Technology, BRK dobândeşte un număr de 0,455 milioane de acţiuni emise de către Romlogic, având valoarea nominală de 10 lei/acţiune", se arată în raportul brokerului din Cluj.

Romlogic Technology, companie înregistră în Bucureşti ce a dezvoltat taximetrul inteligent Equinox, a raportat pentru anul 2019 o cifră de afaceri de 3,322 milioane de lei, cu mult peste cea din 2018, de 0,487 milioane de lei, dar în ceea ce priveşte rezultatul final, societatea a înregistrat o pierdere de 3,335 milioane de lei, cu circa 38% mai mare decât cea din anul anterior, conform portalului termene.ro

Şi BRK Financial Group a raportat o pierdere de 6,42 milioane de lei, în primele şase luni ale anului curent, faţă de un profit de 8,67 milioane de lei la jumătatea lui 2019, în contextul în care, la categoria "Venituri din activităţi continue", BRK a raportat o pierdere de 0,528 milioane lei, faţă de un rezultat pozitiv de 14,027 milioane de lei, în primele şase luni ale anului trecut.

SIF Muntenia (SIF4) deţine 18,47% din BRK Financial Group, emitent a cărui capitalizare se situa la circa 24,38 milioane de lei, la finele săptămânii trecute.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. pierderea e mai mare decit cifra de afaceri? bun venit in famiglia BRK.

    BRK are un talent rar de a se băga în astfel de firme în care să pompezi bani si din care nu poti ieși! Opriti-vă! Declarați falimentul la Romlogic, suferiti paguba si gata, altfel dauna totală! Nu vedeți că acțiunea

    1. intermediaza succesul

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
ADAMA
elco

Curs valutar BNR

27 Noi. 2020
Euro (EUR)Euro4.8735
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0875
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5081
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4471
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.6576

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie