Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

ÎNCEPÂND CU DATA DE 1 OCTOMBRIE Christopher Veit devine membru al Directoratului OMV Petrom, responsabil cu activitatea de Upstream

A.I.
Piaţa de Capital /

Christopher Veit devine membru al Directoratului OMV Petrom, responsabil cu activitatea de Upstream

Peter Zeilinger a renunţat la mandat, care va înceta la finele acestei luni

Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom (SNP) l-a numit, în şedinţa de astăzi, pe Christopher Veit în funcţia de membru al Directoratului companiei responsabil cu activitatea de Upstream, în urma renunţării la mandat a lui Peter Zeilinger, informează grupul petrolier printr-un comunicat remis Redacţiei.

Mandatul lui Peter Zeilinger va înceta la finele acestei luni, iar în conformitate cu Actul Constitutiv al OMV Petrom, numirea a fost facută pentru perioada rămasă din mandatul lui Peter Zeilinger, respectiv până în data de 16 aprilie 2023.

Christopher Veit a acceptat numirea şi va prelua noua poziţie începând cu data de 1 octombrie 2020, se mai arată în comunicatul OMV Petrom.

Domnia sa deţine o diplomă universitară în Inginerie Mecanică şi a absolvit un master cu specializare în ingineria petrolieră la Universitatea Minieră din Leoben. Şi-a început cariera la Schlumberger ca inginer de investigaţii geofizice iar, în 1986, s-a alăturat OMV Austria Exploration & Production GmbH la Gaenserndorf, ca inginer de producţie. A deţinut o serie de poziţii, atât tehnice cât şi de management, în Libia, Pakistan precum şi în Austria, printre care cea de Senior Vice President şi Director al OMV Austria Exploration & Production GmbH. Începând din luna ianuarie 2016, a preluat poziţia de Senior Vice President Exploration, Development and Production, cu scopul de a dezvolta şi contribui la evaluarea şi reorganizarea întregii organizaţii Upstream din cadrul OMV. În acest moment, Christ Veit reprezintă OMV în mai multe Consilii de Supraveghere ale subsidiarelor sale şi este membru al consiliului consultativ al Departamentului de Inginerie Petrolieră din cadrul Universităţii Miniere din Leoben.

Peter Zeilinger a absolvit un master cu specializare în ingineria petrolieră la Universitatea Tehnică din Clausthal-Zellerfeld, Germania. În cei peste 27 de ani alături de Grupul OMV, a deţinut o serie de poziţii atât de management cât şi tehnice în Austria, Albania, Pakistan, România şi Noua Zeelandă. Din 2011 până în 2016 a condus regiunea Australasia a OMV, la Wellington, ca Director al OMV New Zealand Ltd şi Director al OMV Australia PTY. Peter Zeilinger a lucrat aproape 9 ani în cadrul OMV Petrom, ca Director Domestic Assets şi, din aprilie 2016, ca membru al Directoratului responsabil pentru activitatea Upstream. În timpul mandatului său ca membru al Directoratului OMV Petrom, divizia Upstream a implementat o serie de schimbări strategice, inclusiv creşterea regională in zona Mării Negre, vânzarea zăcămintelor marginale dar şi modernizarea şi simplificarea reţelei de producţie. Peter Zeilinger va prelua rolul de Senior Vice President Exploration, Production & Development la sediul central din Viena.

Pentru primele şase luni ale acestui an, OMV Petrom (SNP) a raportat un rezultat din exploatare de 972 milioane de lei, cu 57% sub cele 2.258 milioane lei aferente primelor şase luni din 2019, în principal ca urmare a mediului de piaţă nefavorabil, preţurilor mai mici şi criza generată de COVID-19, conform raportului semestrial al emitentului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

22 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8590
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1404
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5183
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.2910
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.3349

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie