Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

ÎNCEPÂND DE ASTĂZIBRK Financial Group este membru al Vienna Stock Exchange

A.I.
Piaţa de Capital /

BRK Financial Group este membru al Vienna Stock Exchange

Monica Ivan: "Lansarea operaţiunilor de tranzacţionare la Viena este primul pas al proiectului nostru de listare a produselor structurate pe pieţele regionale"

BRK Financial Group (BRK) a devenit, începând de astăzi, membru de tranzacţionare al Vienna Stock Exchange, se arată într-un comunicat postat pe site-ul bursei austriece.

Monica Ivan, CEO al BRK Financial Group, a spus: "Calitatea de membru al Vienna Stock Exchange ne deschide oportunităţi mai multe şi mai bune de tranzacţionare şi ne menţine în linie cu ultimele tehnologii. Căutăm soluţii ce oferă cele mai bune servicii, iar Bursa de Valori din Viena este bine poziţionată să le ofere. Lansarea operaţiunilor de tranzacţionare la Viena este primul pas al proiectului nostru de listare a propriilor produse structurate pe pieţele regionale. Fiind unul dintre cei mai importanţi emitenţi de produse structurate şi furnizori de lichiditate din România, suntem mândri să intrăm pe pieţe noi".

Format în 1994, BRK Financial Group este unul dintre membrii fondatori ai Bursei de Valori Bucureşti. Este singurul broker listat din România şi joacă un rol cheie în dezvoltarea pieţei locale de capital. Incluzând BRK, în prezent 85 de bănci şi firme de investiţii sunt membri ai Vienna Stock Exchange (27 naţionali şi 58 internaţionali).

Opinia Cititorului ( 3 )

 1. DACA SANT , DACA AU FOST VREODATA VII , AU LUCRAT , SI LUCREAZA NUMAI PENTRU EI , SI PENTRU BINELE LOR PERSONAL, NU PENTRU BINELE ACTIONARILOR SAI !!! DE CEL PUTIN 10, DECAT ADMINISTRATORII DE LA FONDUL PROPRIETATEA , CU MAI MULTI ANI IN URMA , AU CUMPARAT UN PORTOFOLIU DE ACTIUNI DE PE BURSA , IN VALOARE DE PESTE 100 000 000 DE MILIOANE DE LEI !!! CICA , PERSONAL , PENTRU FIRMA !!! DE ATUNCI , PAS CU PAS , SI AN DE AN , L-AU ADMINISTRAT ATAT DE BINE , CA AU RAMAS CU MAI NIMIC , DIN ACESTE ACTIUNI !!! LE-AU MAI CUMPARAT , SI INTR-UN MOMENT IN CARE BURSA ERA PE CREASTA VALULUI , ATAT DE BUNI SPECIALISTI AU AVUT !!! CA SA NU-I AFLE LUMEA , DE VREO 7 - 8 ANI INCOACE , IN BILANTURILE LOR , AU FOARTE MULTA GRIJE , SA NU SUFLE UN CUVANT DESPRE VALOAREA POROFOLIULUI DE ACTIUNI COTATE , PE CARE LE MAI AU !!! DACA LE MAI AU , CACI IN JURUL LOR , EXISTA O CEATA TERIBILA !!! INAINTE , AFISEAU FIECARE ACTIUNE , SI MENTIONAU IN DREPTUL FIECARUI SIMBOL , NUMARUL DE ACTIUNI , SI VALOAREA DE PIATA A ACESTUIA !!! LA SFARSIT , ANUNTAU TOTALUL VALORII FAIMOSULUI LOR , ''''''' PORTOFOLIU DE ACTIUNI COTATE ''''''': CINCIZECI SI CEVA DE MILIOANE , SAIZECI SI CEVA DE MILIOANE , MA ROG , O CIFRA EXACTA , SA STIE LUMEA , SA NU SA INCURCE !!! IA CAUTATI IN BILANTURILE LOR DIN ULTIMII 7 - 8 ANI INCOACE !!! SA VEDETI , MAI GASITI CEVA ??? CA-TE UN PIC , PIC , PIC , PANA N-A RAMAS NIMIC ??? S-AU APROAPE NIMIC !!! VEDETI , CINSTITI CITITORI , SA ''''''' ADMINISTREZE NISTE VALORI '''''''', CARE NU SANT SI BANII LOR PERSONALI ??? NU LE PASA DE EI !!! DE CE ??? FIINDCA , NU SANT BANII LOR !!! EI AU AVUT SI AU , DE-A LUNGUL TIMPULUI , MULTA GRIJE CA SA-SI MAREASCA PERIODIC , SALARIILE SI SPORURILE LOR , IN DETRIMENUL MERSULUI IN BINE , A SOCIETATII DE BROKERAJ !!! REZULTATUL ??? VEDETI SI VOI : ACTIUNEA ''''''' BRK ''''''', DE PE BURSA , PENTRU ACTIONARII EI !!! APROAPE IN NICI UN AN , NU AU TERMINAT PE PLUS !!! PRACTIC , AU AVUT SI AU , NUMAI PIERDERI , PESTE PIERDERI !!! IN INTERIORUL EI , ESTE O SITUATIE VENINOASA , CERTURI , SI MULTA URA , NU AU LOC IN EA , UNII DE ALTII !!! COLAC PESTE PUPAZA , DE NISTE ANI INCOACE , S-AU TRANSFORMAT SI IN BANCA COMERCIALA , ACORDAND CU MULTA DARNICIE , IMPRUMUTURI DE MILIOANE SI MILIOANE DE LEI , DIN BANII FIRMEI , UNOR SOCIETATI NECOTATE , IN PRINCIPAL , LA CARE ''''''' BRK '''''', ESTE ACTIONARA , NEMAIVAZAND NICIODATA ACESTI BANI INAPOI !!! ASA DE BUNI ''''''' ADMINISTRATORI """"" SANT !!! TREBUIE DE URGENTA , SA DISPARA CU TOTII , SI IN LOCUL LOR , SA FIE ADUSI NISTE OAMENI COMPETENTI !!! CACI , DE ASTA ARE NEVOIE FIRMA !!!!!! CINE ARE URECHI DE AUZIT , SA AUDA !!!

  1. DACA SI MILIARDARII STRAINI SI-AR '''''''' ADMINISTRA ''''''' LA FEL DE BINE SOCIETATITILE LOR FINANCIARE , CA SPECIALISTII DE LA ''''''' BRK FINANCIAL ''''''', AM UITAT SA MAI MENTIONEZ CA , S-AU SCHIMBAT DE-A LUNGUL ANILOR , O SUMEDENIE DE PRESEDINTI , VICE-PRESEDINTI , SI ADMINISTRATORI , CARE S-AU DAT AFARA , UNII PE ALTII !!! CE SA-I FACI ??? !!! SI LAPTELE ERA BUN !!! DAR , NUMAI PENTRU EI !!! PENTRU ACTIONARI ............. SUFLETUL !!!!

   Cine să aibă urechi de auzit?

   (patrimoniul ăla cu acțiuni de mare valoare pe care l-a lăsat moștenire Prunea) au cumpărat numărul de acțiuni de care aveau nevoie pentru a lua hotărâri în AGA. Și-au dat salarii astronomice, au dat împrumuturi la societăți necotate-care sunt cu un pas în groapa falimentului, au transformat banii împrumutați în acțiuni la acele societăți, deci în caz de faliment al acelora nu se pot nici înscrie la masa credală și în fiecare an ies pe pierderi.  

   Sif 4, care are un număr suficient de acțiuni ca să pună piciorul în prag, tolerează în mod inexplicabil conducerea BRK (de fapt a celor care sunt în spatele conducerii); fiecare acționar așteaptă să ia alții inițiativa sau să facă demersurile necesare pentru ca organele de cercetare penală să-i caute de gâlci.

   Ce viitor poate avea o asemenea societate de intermediere 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

23 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8641
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1529
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5153
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.2908
Gram de aur (XAU)Gram de aur252.2762

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie