ICT

ÎNCEPÂND DE MÂINE Obligaţiunile Alive Capital intră la tranzacţionare la BVB

A.I.
Piaţa de Capital / 13 aprilie

Obligaţiunile Alive Capital intră la tranzacţionare la BVB

Titlurile au maturitatea de trei ani şi o dobândă de 8% pe an

Prima emisiune de obligaţiuni Alive Capital, furnizor de energie electrică şi de servicii integrate pentru piaţa de energie electrică, vor intra mâine la tranzacţionare pe Sistemul Multilateral (SMT) al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), sub simbolul ALV23, a anunţat astăzi operatorul pieţei noastre de capital.

Emisiunea de obligaţiuni are o valoare totală de zece milioane lei şi cuprinde 100.000 de obligaţiuni, cu o valoare nominală de 100 lei/titlu, maturitatea de trei ani şi o dobânda de 8% per an, plătibilă semestrial.

Titlurile au fost vândute iniţial printr-un plasament privat derulat în luna decembrie a anului trecut, iar fondurile atrase vor fi folosite în investiţii în zona de producere a energiei electrice din surse regenerabile şi în zona de suport tehnic a activităţilor de servicii integrate, aferente producerii şi vânzării de energie electrică.

Alive Capital gestionează 477 MW instalaţi în capacităţi de producere a energiei electrice din surse regenerabile, ceea ce reprezintă aproximativ 9,3% din totalul capacităţii E-RES din România (decembrie 2020), conform datelor din memorandum.

Pentru anul trecut, Alive Capital a raportat o cifră de afaceri de 219,66 milioane de lei, în creştere cu 25% faţă de cea din 2019, în timp ce profitul net a fost de aproape 13,79 milioane lei, cu 24% peste cel din anul anterior.

Conform celor prezentate în memorandum, pentru acest an se estimează o cifră de afaceri de 300 milioane lei şi de 375 milione lei în 2024, în timp ce prognozele pentru profitul net sunt de 18,9 milioane lei pentru acest an şi de 23,6 milioane lei în 2024.

Intercapital Invest este Consultantul Autorizat care a asistat admiterea la tranzacţionare a obligaţiunilor pe SMT-ul BVB.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Nu prea se vand nici cu bid-uri clean de aprox 101%. Ma gandesc ca s-au setat alte asteptari de la plansamentele private avand in vedere listarile recente de obligatiuni( IHunt de ex)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

07 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9262
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0800
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4941
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6770
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.7720

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro