ÎNCEPÂND DE MÂINE Obligaţiunile Libra intră la tranzacţionare la BVB

A.I.
Piaţa de Capital /

 Obligaţiunile Libra intră la tranzacţionare la BVB

Obligaţiunile emise de Libra Internet Bank (LIBRA30E) în valoare de 4,29 milioane de euro, vor intra la tranzacţionare, începând de mâine, prin Sistemul Multilateral al Bursei Valori Bucureşti (BVB), conform unui anunţ de astăzi al operatorului pieţei noastre de capital.

Titlurile, ce au o valoare nominală de 500 de euro, poartă o dobândă de 5% pe an, plătibilă semestrial şi au scadenţa în luna martie a anului 2030.

Obligaţiunile au fost vândute iniţial printr-un plasament privat intermediat de Tradeville, titlurile fiind subscrise de 27 de investitori, dintre care doi sunt investitori instituţionali şi 25 de retail (o persoană juridică şi 24 de persoane fizice).

Pentru primele şase luni ale acestui an, Libra Bank a obţinut un profit net de peste 25,7 milioane de lei, cu circa 50% sub cel din perioada similară a anului trecut, diminuare determinată şi de schimbarea metodologiei de constituire a provizioanelor, cu un model axat mai mult pe prognozele economice pozitive sau negative, conform băncii.

La data de 30 iunie, valoarea activelor Libra a fost de 6,59 miliarde de lei, în creştere cu 18% faţă de valoarea de 5,57 miliarde de lei înregistrată la jumătatea anului anterior.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

18 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0405
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5329
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.2202

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro