Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Indicii BVB au deschis în depreciere

C.B.
Piaţa de Capital /

Indicii BVB au deschis în depreciere

Indicii de pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) au deschis în depreciere şedinţa de tranzacţionare de astăzi.

Indicele BET, al celor mai lichide şaisprezece acţiuni, se află în scădere cu 0,26%, fiind cotat la 7,600.85 puncte.

Indicele BETPlus se depreciază cu 0,25%, la 1,138.23 puncte.

De asemenea, indicele BET Total Return coboară cu 0,37%, ajungând la 12,153.61 puncte. Potrivit BVB, BET-TR este un indice ponderat cu capitalizarea "free-float"-ului celor mai tranzacţionate treisprezece companii listate pe piaţa reglementată şi care va fi ajustat şi cu valoarea dividendelor în numerar plătite de companiile din componenţa indicelui.

În schimb, BET-FI, indicele celor cinci societăţi de investiţii financiare plus "Fondul Proprietatea", se apreciază cu 0,47% la valoarea de 39,668.79 puncte.

Titlurile "Fondul Proprietatea" (simbol FP) se apreciază cu 1,79%, la ora transmiterii acestei ştiri, la valoarea de 1,14 lei/acţiune.

Titlurile "Romgaz" (simbol SNG) au scăzut cu 0,18% la 27,45 lei/unitate. Pe bursa de la Londra, preţul certificatelor de depozit (GDR) "Romgaz" creşte cu 0,42%, la 6,12 dolari.

Pe BVB, acţiunile "Electrica" (simbol EL) se depreciază cu1,05%, la 9,40 lei/titlu, în timp ce pe bursa de la Londra preţul GDR-urilor scade cu 0,12%, la valoarea de 8,22 dolari

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie