Abonament gratuit

Indicii Dow Jones şi S&P 500 au închis în creştere pentru a doua zi consecutiv

M.A.
Internaţional /

Indicii Dow Jones şi S&P 500 au închis în creştere pentru a doua zi consecutiv

Indicele american S&P 500 a încheiat tranzacţiile de miercuri în creştere pentru a doua zi consecutiv, investitorii aşteptându-se ca Senatul să adopte un pachet masiv de măsuri fiscale, de 2.000 de miliarde de dolari, pentru susţinerea companiilor şi a populaţiei afectate de pandemia de coronavirus, transmite Reuters.

Indicele Dow Jones Industrial Average a urcat cu 2,33%, S&P 500 cu 1,13%, iar Nasdaq Composite în timp ce Nasdaq Composite a scăzut cu 0,45%

Dow Jones Industrial Average a crescut cu peste 13% în ultimele două zile, susţinut de acordul dintre Casa Albă şi liderii Congresului pentru un uriaş pachet de stimulare pentru combaterea declinului economic provocat de pandemia de coronavirus.

Declinul indicelui Nasdaq Composite a fost determinat de evoluţia negativă a acţiunilor Facebook, Amazon Apple, Netflix şi Alphabet, compania mamă a Google.

Acţiunile s-ar retras în ultimele minute alte tranzacţiilor de la maximele atinse pe parcursul şedinţei în urma unei declaraţii a senatorului democrat Bernie Sanders, care a spus că este pregătit să blocheze proiectul de măsuri de stimulare până când vor fi incluse condiţii mai stricte pentru un fond de asistenţă corporativă de 500 de miliarde de dolari. Pe parcursul şedinţei, indicele S&P 500 a crescut cu până la 5,1%, iar Dow Jones cu până la 6%, POTRIVIT News.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
RSM
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie