Indicii Dow Jones şi S&P 500 au închis în creştere pentru a doua zi consecutiv

M.A.
Internaţional /

Indicii Dow Jones şi S&P 500 au închis în creştere pentru a doua zi consecutiv

Indicele american S&P 500 a încheiat tranzacţiile de miercuri în creştere pentru a doua zi consecutiv, investitorii aşteptându-se ca Senatul să adopte un pachet masiv de măsuri fiscale, de 2.000 de miliarde de dolari, pentru susţinerea companiilor şi a populaţiei afectate de pandemia de coronavirus, transmite Reuters.

Indicele Dow Jones Industrial Average a urcat cu 2,33%, S&P 500 cu 1,13%, iar Nasdaq Composite în timp ce Nasdaq Composite a scăzut cu 0,45%

Dow Jones Industrial Average a crescut cu peste 13% în ultimele două zile, susţinut de acordul dintre Casa Albă şi liderii Congresului pentru un uriaş pachet de stimulare pentru combaterea declinului economic provocat de pandemia de coronavirus.

Declinul indicelui Nasdaq Composite a fost determinat de evoluţia negativă a acţiunilor Facebook, Amazon Apple, Netflix şi Alphabet, compania mamă a Google.

Acţiunile s-ar retras în ultimele minute alte tranzacţiilor de la maximele atinse pe parcursul şedinţei în urma unei declaraţii a senatorului democrat Bernie Sanders, care a spus că este pregătit să blocheze proiectul de măsuri de stimulare până când vor fi incluse condiţii mai stricte pentru un fond de asistenţă corporativă de 500 de miliarde de dolari. Pe parcursul şedinţei, indicele S&P 500 a crescut cu până la 5,1%, iar Dow Jones cu până la 6%, POTRIVIT News.ro.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS