INTEGRALEDU: Marea Britanie revine parţial la împrumuturile de studii pentru europeni

Comunicate de presă / 26 aprilie

Marea Britanie revine parţial la împrumuturile de studii pentru europeni

Tinerii interesaţi de studii în Marea Britanie ar putea primi un împrumut din partea statului pentru a-şi finanţa studiile de licenţă. Programul de împumuturi pentru studii a fost oprit odată cu momentul BREXIT, însă guvernul britanic a anunţat recent că acesta se va reactiva doar în anumite condiţii şi pentru câteva domenii de studiu, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Împrumutul pentru taxa de şcolarizare poate ajunge până la 9250 de lire pe an, pe toată durata studiilor, însă este valabil doar în cazul programelor care încep din luna iulie. În acest moment există universităţi care au deschis acest model de studii, în care primul an durează din iulie până în iunie, anul următor. Din anul doi cursurile se desfăşoară în sistem normal. Cei interesaţi de studii în Marea Britanie şi care doresc să aplice pentru acest program de împrumut trebuie se grăbească pentru că sunt o serie de formalităţi care trebuie îndeplinite, inclusiv cele legate de obţinerea vizei. Aici rolul unui consultant educaţional este esenţial pentru că oferă un sprijin real în tot acest proces, dar şi în planificarea întregului parcurs de studii", declară Ana Maria Papp, Business Development Manager IntegralEdu.

Programele de studiu care pot fi finanţate prin împrumutul de la guvernul britanic sunt:

ştiinţe biomedicale, business management, computer science, digital marketing, relaţii internaţionale, inginerie mecanică şi psihologie.

"Sistemul britanic de învăţământ încearcă să se adapteze la noul context socio-politic, pentru a veni în întâmpinarea tinerilor europeni care încă sunt interesaţi de studii în UK, indiferent de nivelul acestora. Astfel, o serie de universităţi au anunţat încă din martie că vor acorda automat burse tinerilor din Europa, care pot acoperi până la 40% din taxă. Chiar şi la nivelul liceelor există acum mai multe oportunităţi de burse, care pot ajunge şi la 50% din taxă", mai precizează Ana Maria Papp.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

06 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9266
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0881
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6915
Gram de aur (XAU)Gram de aur235.7106

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro