Internship pentru studenţi şi absolvenţi care vor o carieră în IT

O.D.
Ziarul BURSA #Miscellanea #IT / 15 aprilie

Internship pentru studenţi şi absolvenţi care vor o carieră în IT

Studenţii care vor să se orienteze către o carieră în domeniul tehnologiei au o şansă în plus. Zitec anunţă lansarea unui program de internship pentru studenţii şi absolvenţii care doresc să-şi înceapă o carieră în domeniul IT.

Potrivit reprezentanţilor Zitec, cele peste 20 de poziţii de internship deschise vizează specializări precum: Magento Developer, PHP Developer, Frontend Developer, iOS Developer sau Android Developer. Programul se desfăşoară pe o perioadă de trei luni, în regim part-time (şase ore pe zi) şi este remunerat, oferind participanţilor oportunitatea de a lucra în cadrul unor proiecte reale pentru clienţi din industrii variate. Internshipurile organizate de echipa Zitec au ca obiectiv atât îmbunătăţirea cunoştinţelor tehnologice ale participanţilor, dar şi dezvoltarea abilităţilor legate de lucrul într-o organizaţie şi într-o echipă. Participanţii în programele de stagiu vor avea posibilitatea să aleagă modul de lucru care se potriveşte orarului lor: complet la distanţă, hibrid sau într-unul dintre birourile companiei din Bucureşti sau Braşov. Stagiile implică programe de învăţare continuă, traininguri, dar şi mentorat. Astfel, în timpul stagiului, internii se vor afla sub îndrumarea şi sprijinul unor mentori care vor împărtăşi din cunoştinţele şi expertiza lor, astfel încât tinerii să aibă acces la cele mai recente tehnologii, să se dezvolte profesional şi să acumuleze experienţă practică. De asemenea, participanţii vor putea face parte dintr-o echipă profesionistă cu o cultură organizaţională bazată pe feedback continuu şi comunicare transparentă. La sfârşitul programului de internship, aceştia au oportunitatea să se alăture echipei Zitec pe perioadă nedeterminată, pe o poziţie cu normă întreagă sau part-time. De cealaltă parte, compania îşi propune o rată de angajare de peste 80% dintre participanţii la stagiul de internship. Florentina Greger, Chief Talent Experience Officer, Zitec, a declarat: "Prin programele de internship pe care le desfăşurăm primăvara aceasta ne dorim să le oferim tinerilor acces la o experienţă profesională bazată pe o cultură organizaţională performantă, prin care să-şi dezvolte cunoştinţele tehnice, dar şi abilităţile utile în cadrul unui loc de muncă. După finalizarea cu succes a stagiului, aceştia vor avea şansa să se alăture echipei noastre. În prezent, echipa Zitec este compusă din peste trei sute de profesionişti implicaţi în proiecte pentru clienţi din România şi din străinătate, şi dorim să creştem puternic şi în continuare".

Pe toată perioada anului trecut, compania s-a concentrat pe creşterea echipei printr-un proces de recrutare exclusiv online şi a anunţat trecerea definitivă la modul de lucru hibrid flexibil, ceea ce permite membrilor echipei să decidă individual opţiunea privind desfăşurarea activităţii, de la birou sau de la distanţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
csalb.ro
BTPay
Electromagnetica
Stiri Locale

Curs valutar BNR

01 Iul. 2022
Euro (EUR)Euro4.9461
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7286
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9311
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7088
Gram de aur (XAU)Gram de aur273.0029

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro