Abonament gratuit

Libra Internet Bank finalizează cu succes emisiunea de obligaţiuni, înainte de termen

M.I.
Piaţa de Capital /

Libra Internet Bank finalizează cu succes emisiunea de obligaţiuni, înainte de termen

Libra Internet Bank anunţă că, emisiunea privată de obligaţiuni, deschisă de la data de 17 martie, s-a finalizat înainte de termen, prin colectarea sumei de 4,29 milioane euro de la investitori în mai puţin de o săptămână, potrivit unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank, a declarat: "Mulţumim investitorilor pentru încrederea acordată. Depăşirea pragului de succes şi închiderea subscripţiei înainte de termen, mai ales în această perioadă dificilă la nivel global, întăresc spiritul ambiţios al Libra".

Conform sursei citate, plasamentul a fost intermediat cu succes de către Tradeville, fiind înregistrate 27 de subscrieri din partea investitorilor, majoritatea prin platforma online. Obligaţiunile au o valoare nominală de 500 euro, o dobândă de 5% plătibilă semestrial şi au scadenţa la 10 ani.

"Investitorii au apreciat strategia simplă şi clară, faptul că suntem expuşi pe industrii ferite, precum şi paşii decisivi pe care i-am făcut în zona de tehnologie", a adăugat Emil Bituleanu.

Libra Internet Banka înregistrat una dintre cele mai mari rate de creştere organică din sistemul bancar românesc în ultimii ani, cu o medie anuală de +30% pe ultimii 5 ani. În prezent, banca are active de peste 6 miliarde lei, surse atrase de la clientelă de peste 5 miliarde lei, o reţea de 55 sucursale şi peste 100.000 de clienţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie