ICT

Lumini, umbre şi tenebre

Cornel Codiţă
Ziarul BURSA #Editorial / 13 ianuarie

Cornel Codiţă

Întrebările privind cursul politicii americane departe de a conteni, se înmulţesc pe zi ce trece. Pe ce curbă trebuie aşezate "manifestaţiile" care au culminat cu asaltul asupra Capitoliului? Există două perspective nu doar divergente, ci radical opuse. Prima defineşte episodul în raport cu traiectul normalităţii. Manifestă sau doar ideală, etalon la care realitatea tinde. Din acestă perspectivă, 6 ianuarie reprezintă excepţia. Rămîn de înţeles şi explicat doar condiţiile care au determinat deraierea. Cea de a doua perspectivă presupune două traiectorii: una aparentă şi înşelătoare, cea a normalităţii, iar spatele acesteia, ascunsă, o alta, a unei realităţi paralele, anormale, dar coerente, în care 6 ianuarie este doar o verigă dintr-un lanţ. Unul care leagă trecutul Americii de prezent, iar acest prezent de un viitor care nu seamănă deloc cu imaginea normalităţii. Evenimentele lui 6 ianuarie nu mai pot fi explicate nici prin deraiere, nici prin întîmplare sau excepţie.

În mod oarecum de aşteptat, cea mai mare parte a actorilor de pe scena politică americană a favorizat prima abordare. Aşa ceva nu reprezită America, nu este şi nu poate fi congruent cu regulile şi funcţionarea sistemului nostru politic, este un episod condamnabil, dar singular... total atipic etc. Ca să explici ceea ce s-a întîmplat trebuie să pui cap la cap un tablou cuprinzător de elemente aparent disparate: profilul psihologic şi cel politic al lui Donald Trump, desenul nişelor extremiste şi fundamentaliste mobilizate de Trump mult înainte de a fi ajuns Preşedinte, care funcţionează mai degrabă după regulile cultelor decît după cele ale organizaţiilor civice, nivelarea Partidului Republican şi reducerea lui la nucleul dur al susţinătorilor hiperloialişti ai lui Trump, mai ales grupul din Senat, respectiv a liniei politice trasată de Trump, discursul manipulativ al Preşedintelui, nu doar cel din ziua fatidică, ci întregul său parcurs electoral, hiper-polarizarea politică a marilor platforme de media, barajului juridic şi politic menit, post-electoral, să blocheze declararea rezultatelor alegerilor din noiembrie, sau răsturnarea lor, manevrele prin care Trump a încercat să forţeze mîna unor guvernatori de state, sau autorităţi electorale, în ultimă instanţă a Vicepreşedintelui Pence, în calitate de Preşedinte al Senatului, pentru a schimba decizia privind rezultatele alegerilor.

Acestea sunt condiţiile necesare ale unei explicaţii. Este zona luminilor. Nu însă şi cea a condiţiilor suficiente. Aici este teritoriul umbrelor. Au fost sau nu "pregătite" şi favorizate, prin decizii disparate sau coordonate ale unor persoane din sistemul instituţiilor de securitate, golurile masive din sistemul de protecţie al Capitoliului, inexplicabile chiar şi pentru observatorul necultivat în subtilităţile operaţiunilor la obiective de importanţă zero. Prea multe lucruri şi avertizări au fost uitate ori neluate în seamă, ori neacoperite de decizii şi pregătire pentru contracarare, pentru a putea crede că sunt doar rezultatul nefast al "birocraţiei", al unei subite incapacităţi funcţionale, ori al surprizei. Sunt organizaţiile paramilitare ale grupurilor extremiste prezente la asaltul asupra Capitoliului responsabile de întreaga mobilizare şi desfăşurare a evenimentelor? A existat comunicare şi coordonare între aceste grupuri şi persoane de autoritate din zona Administraţiei sau din cercul principalilor susţinători?

De aici intrăm în zona tenebrelor. Iar întrebarea cea mai sîcîitoare pe care de aproape o săptămînă nu a pus-o nimeni, nici în America, nici în altă parte, este legată de scenariul operaţiunii asupra Capitoliului. De ce s-au năpustit cetăţenii cu pricina asupra clădirii Parlamentului? Doar ca să spargă geamuri, să rupă uşi, să se "hîrjonească" cu poliţiştii din clădire şi să îşi facă selfiuri cu picioarele pe biroul lui Pelosi? Care era finalitatea? Atît, pur demonstrativ... "poporul vine să ceară socoteală celor care nu vor să asculte de vocea poporului trumpist?" Doar "ca să bage spaima în ciocoi?" Sau ar mai fi trebuit să urmeze ceva? Ce? Membri ai Camerei şi Senatului luaţi ostatici? Forţaţi sub ameninţarea bîtelor să semneze actul prin care îl declară preşedinte pe Trump? Crearea unei situaţii de incapacitare a Parlamentului care să permită Preşedintelui să declare stare de urgenţă şi suspendarea procesului electoral, eventual nulificarea lui şi reluarea alegerilor în alte condiţii, după normalizarea situaţiei? Cu alte cuvinte, o lovitură de stat? Greu de crezut din imaginile care au putut fi văzute pe reţelele americane. Dacă în afara celor pătrunşi în incinta Capitoliului şi profitînd de acţiunea lor ar fi trebuit să intre în scenă şi alţi actori, atunci e sigur că s-a produs un scurtcircuit şi a doua parte a operaţiunii nu s-a materializat. Din această perspectivă, comportamentul şi deciziile Vicepreşedintelui Pence au fost salvatoare. Aşa poate fi citit şi mesajul din discursul public al lui Trump care l-a vizat direct pe Pence, solicitîndu-i cooperarea pentru ceea ce urma. Ea nu a venit şi filmul s-a rupt mult înainte de finalizare. Tenebre... nu vom şti niciodată.

Opinia Cititorului ( 15 )

 1. In primul rand avem de-a face cu o diversiune cu rol de imagine, gândită să transmită ceva publicului care se uită la tv, deci nu exista o finalitate practică când iei cu asalt cu poporul o clădire de acest tip. Obligarea senatorilor să semneze un act de anulare a alegerilor cu pistolul la tâmplă iese din discuție.

  Nu faptul că au luat niste provocatori (agenturili) ai statului paralel cu asalt clădirea, ridică semne de întrebare, ci motivația personală lui Trump de a tine un discurs în fața mulțimii adunate acolo (ce drku s-o fi gândit că face ???).  

  Cu siguranță Trump are consilieri idioți ca și cei ai lui Iohannis. Că nu i-a zis nici unul, se pare: "Bai berbecule, daca aduni mulțimea acolo și îi mai ții și discurs mobilizator, te face statul paralel "de bafta" cu niste provocatori, de n-ai aer". Se pare că Trump nu a înțeles corect abilitatea Deep State-ului american de "a-l face in foi de viță" la orice ora din zi și din noapte, printr-o diversiune tipică, care face parte din ABCul serviciilor secrete (se învață la grădinița Serviciilor secrete). 

  Iar asta e surprinzător. Ceaușescu, în 21 decembrie 89, în paranoia lui, aștepta să vină mase mari de muncitori să-l salveze. De ce credea asta? Din motive de paranoia personală, defect la creier și pentru că era manipulat de cei apropiați lui. Se pare că și Trump a căzut în aceeași capcană - a mobilizat mulțimea și i-a ținut un discurs, la fel ca Ceaușescu în 21 decembrie, când era deja pe făraș. Ori, să nu înțelegi in acest fel contextul în care te afli, sa nu înțelegi că faci pipi contra vântului, asta chiar ridică semne de întrebare în legătură cu stabilitatea mintală a lui Trump. Nu ai cum sa nu te întrebi ce a fost în capul lui, totuși, cum de nu l-a tras nimeni de mânecă să ii spună că va fi victimă sigura, cu cartofi prăjiți pe tava serviciilor secrete în 6 ianuarie. 

  Nu exista insurecții de succes de acest tip decât dacă sunt sprijinite de armată sau Servicii. Numai in manualele de istorie poate scrie (in mod fals), că a venit poporul și a luat cu asalt o clădire și a schimbat istoria. In realitate nu exista așa ceva.

  Nu diversiunea din 6 ianuarie ridica semne de întrebare (aceasta diversiune e de manual) ci logica lui Trump in contextul mulțimii adunate acolo, ridica semne de întrebare. Ce drku și-a închipuit că face??? 

  1. Raspunde domnul Codita la aceste observatii?

   Domnul Codita face ce vrea domnia sa, nu are nici o obligatie sa raspunda. A scris articolul, nu are nici o datorie sa intre in dialog post scriptum.

   Asa e. Nu are nici o obligatie sa raspunda, dar asta da mai multa credibilitate unor observatii exprimate civilizat, logic si care pt romani reprezinta ceva deja vu.

   Razboi total impotriva Sufletului... Americii scindat! Melania Trump indeamna la unitate, ea e inteleapta, ca mai toate femeile, nu sunt razboinice, agresive, precum barbatii! Mai multe femei la putere, mai multa pace si sanatate pe planeta!

   Nu toate femeile sunt pacifiste si nu toti barbatii sunt agresivi, exista femei care copiaza modelul de succes autoritar, agresiv al barbatilor si barbati care au atribute specifice femenine, principiul feminin.

  ... lovituri si contralovituri ... daca nu poti opri "trenul", deraiaza-l ... ma gandesc cum evenimentele din 6 ianuarie fura prea mult privirile ... pentru prima data in istorie, avem un presedinte desemnat de social media ... si nu as putea numi aceasta: democratie directa ...

  1. ,,N u inteleg ,,matracuca de Dancila''De ce matracuca ,pentru ca v a dat lectii de competenta ,pentru ca a condus guvernul UE 6 luni cu brio ,pentru ca economia a ajuns pe o crestere nemaiantalnita?A pus boul vostru Spp ul cu tunurile pe dansa ca sa o discrediteze S-a ajuns sa creieze un serviciu special de dezimformare Toate deplasarile Prim MInistrului Dancila erau secondate la mica distanta de echipa de gorile care aveau rolul sa puna presiune pe dansaCand Dancila trebuia sa se intalneasca cu Timmerman echipa amantului Pohontu l a extras pe acesta imediat ca sa cada acuzele ca Dancila a intarziat desi ea a venit cu 15 minute mai devreme Bineinteles Plavanul a plecat in noaptea aceia la hotel unde a sarbatorit victoria, cu pohontu Aparati un homalau ,un fatalau ,un misogin dement in detrimentul oamenilor capabili si normali Ce zile am ajuns Nulitatile si drogatii conduc tara

   Simplu: Basescu dimineata se scoala!.

   Pricepusi? 

   Basescu dimineata se scoala/iara tu ai tartacuta cam goala

   Clar: n-ai priceput, este scuzabil cand tartacuta a fost afectata de Covid.

   Corect!....Solomon dadea dreptate fiecaruia dreptate. Ar trebui sa vada ce ii uneste pe Americani si toti cetatenii lumii, nu sa lupte doar pentru putere ci pentru dezvoltare , inclusiv securitate umana!

  Lovitura pe care ar putea sa o dea Trump globalistilor americani ar fi să-și facă cont pe Tik Tok sau pe o altă rețea chineză și să-și sfatuiasca si susținătorii să-și facă cont acolo, ca forma de boicot la adresa Facebook și Twitter și să declanșeze "rezistenta din munti" până în 2025.. O astfel de mișcare ar avea efectul bulgărelui de zăpadă la nivel mondial, lovind FIARA in punctul sensibil.

  Kamala va reusi sa reintregeasca sufletul SUA si al lumii! Domniei sale ii dedic poemul dramatic

  Al vindecării Suflet Kamadeva 

  poem dramatic format din invocatie, prolog, 7 acte , antract, dedicat lui Eminescu si Kamalei, prima parte 

  O Kama vis de înger, 

  De ce râd și apoi sânger, 

  De ce caut printre vise 

  Iubiri vii, ce ard nestinse? 

   

  Să-mi întinzi a ta aripă 

  Să arunci torent, risipă 

  De dragoste-n vis Alb 

  a ta floare Lotus dalb. 

   

  Din inima-ți Floarea vieții 

  Din tolba-ți florile săgeții 

  Să le-arunci-n gol de vise, 

  Printre portaluri deschise. 

   

  Vis de înger, muza mea 

  Dă-mi o desfrunzită stea 

  S-o ascund în inimioară, 

  Să-nflorească pân' la vară 

   

  Pe-al tău papagal călare 

  Să zburăm cu doru-n soare 

  Kamadeva, înger de dor, 

  Să plutim prin dor,ușor! 

  Prolog 

  Sunt Kamadeva, creez mereu infinite, picturi qualia,  

  Simfonia lanului auriu unificat, percep și Conștiința.  

  Imaginez acum, compun fin, aria conștiinței de sine,  

  din al Sagetilor Parfum de Flori, vălurimile de bine,  

   

  Binecuvântare, pictez acum adevărul pur matematic  

  al existenței, al inteligenței, esența, Oceanul dinamic.  

  Miros plăcerea și durerea, licuriciul fericirii din Tine,  

  Lan viu sau unul mort, cel veșnic neseparat de mine?  

   

  Cânt picătura-mi Ocean din tine, eternul dor fractal,  

  în ea însăși reverberează, Oceanul cel etern universal,  

  Simfonia harfei universului, pipăi armonia inteligentă,  

  tonuri licăriri vibrante, unduitoare, de gândire absentă.  

   

  Vibrează în felurite trilurile corzilor, supercorzi-n Olymp,  

  posibilă Întoarcere în timp, dor dincolo de spațiu și timp,  

  a conștiinței pure Stare unificată, etern iubită Samadhi,  

  Conștientizare abstractă, gust acum izvorul de Materii.  

   

  Etica din conștiința Brahman, decupată,dor etern tipar  

  al geometriei înțelepciunii Ganeshice, veșnic dor tipar.  

  Atman localizat, legea face lumea o maia inteligibilă,  

  Aceeași lege a naturii face lumea o maia predictibilă.  

   

  Corelația superpoziției gemenei raze-n spațiu-timp.  

  Conștiința undă colapsează din vidul cuantic în timp.  

  Superpoziția există până când intervine conștiința Ta,  

  prin înțelepciunea Platonică, înainte de colapsarea sa.  

   

  Actul I - Cheia Iubirii universale - Dansul luminii creaţiei- Eu sunt Unicos 

  corul dansează - Dansul creaţiei 

  Armonie, balet erotic,mişcarea sfredelului văpaie 

  din tolba dansului mistic, Lumina cascadei de ploaie  

  Florile plasmei mişcătoare, dansuri ce ne mistuiesc 

  lumile lent- lent pieritoare, când nu se mai iubesc. 

   

  Brahman (solemn) 

  - Poți să iubești și să fii iubit? Ai putea fi iubit,om flacără! 

  Da, omule. Acum să fii iubit! Cerul arde!O mare în flacără! 

   

  Atman Eminescu (cântă în meditaţie) 

  - O Shakti, sperantă mâna Ta, Miluitoare sacră 

  zămislita-i prin iubirea Ta dansul creaţiei,o artă. 

  Contemplarea Ta păstrează ordinea inconştientă. 

  mâna Ta adânc protejează ordinea cea conştientă. 

   

  -O Shiva, Piciorul Tău sacru, pe pământul ars pus, 

  invăluie mirific sufletul omului de oboseală răpus. 

  Piciorul tău ridicat, beatitudine dansul creaţiei Tale, 

  magnet de flori plenitudine, iluzia izbăvirii Tale. 

   

  Shakti (visătoare) 

  Pe marea azurie a cerului, stelele se oglindesc în valuri siderale. 

  Ancorez corabia sufletului pe țărmul dragostei lumii primordiale 

   

  Pe malul fericirii pășesc pe nisip și mă întreb, în imensitate 

  Visul cu realitatea împletesc realitatea e vis sau visul e realitate? 

   

  Kamadeva (cântă cu patos ) 

  - Renasc de dor de fiecare dată, nelinişti născute preschimb 

  în veşnicii de iubire curată. Transcend în spaţiu şi timp, 

  Realitatea naivă, iluzie prezentă, încarnâd spiritul-dorinţă-n vis, 

  Gândul devine o prezenţă atentă, irizând fiinţa de dorul rescris. 

  Vreau să-mi împart existenţa goală între etern şi realul naiv vis, 

  Să-mi răstignesc iluzia-n lumea reală, din spaţiu -timp în abis. 

   

  Brahman(solemm) 

  - Din marele Abis sub noi zbor în divina-mi grație 

  Soarele țel spre voi dincolo de imaginație. 

  Zbor-dorul Luceafărului doar cu lumina-l scoți 

  El cheia misterului, Întunericului ce-l porți. 

  Lumina Candelei mereu Floarea Vieții din inima ta 

  Un singur Dumnezeu Totalitatea, Lumina mea. 

  Iubirea, e chiar Lumina, ea nu rămâne ascunsă, 

  Sfredelindu-ti surd inima de dor nepătrunsă. 

  Să-ți fie mintea luminată, de Totalitatea Divină. 

  Doar cu iubire adevărată, Izvorul Vieții de Lumină. 

   

  Shakti ( ferm) 

  Raiul poate fi aici pe Pământ, acolo dragostea este cea dintâi 

  Raiul poate fi aici pe Pământ. să facem acest lucru mai întâi. 

   

  Actul II - Cheia Misterului Dorului Trandafirului 

  corul dansează - Dansul creaţiei 

  Armonie, balet erotic, mişcarea sfredelului văpaie 

  din tolba dansului mistic, Lumina cascadei de ploaie 

  Florile plasmei mişcătoare dansuri ce ne mistuiesc 

  lumile lent- lent pieritoare când nu se mai iubesc. 

   

  Brahman (gânditor) 

  - Ființele de lumină știu că sunt lumină.Ființele de lumină, minte -corp curcubeu, 

  Ființele de lumină sunt universul lumină.Emoția un curcubeu, senzația curcubeu. 

  Ființele curcubeu,sentimentul curcubeu,Percepția curcubeu,imaginea curcubeu, 

  Ființele curcubeu, fiece lucru curcubeu,Gânduri lumină, energia lumină curcubeu. 

  Ființele curcubeu, fiece materie curcubeu ,Gânduri lumină, lumina plasmei curcubeu.. 

  Ființele luminii curcubeu din raza curcubeu,Corpul luminii, întreaga existență curcubeu. 

   

  Atman Eminescu (dansează recitând) 

  -Ființele curcubeu știu că întreaga transformare,Alchimie conștientă, e Intenția prezentă, ipoteză, 

  Ea influențează senzația cu bătăi din inima floare,Transformarea vibrației zboară, a luminii viteză  

  Mister cheie în spirala conștiinței, pură Intenția,Libertatea-i iluminare, Înțelepciunea-i iluminare, 

  Iubite Om, ro-gu-te, nu uita Secretul pur, Intenția.Conștientizare, iIuminare Semințe de iluminare, 

  Eu Universul mic, Universul Mare al grației, Corelația, neseparabilei lumini vis, văzute. 

  Misterul ce-l pătrund acum, e Teoria creației, Dorului Trandafirului, vis al luminii nevăzute. 

   

  Kamadeva(dansează) 

  - A fi una cu Sursa , te simti vesnic în libertate,a te topi într-însa,zamislindu-ti eterna realitate. 

  Raze de generozitate, iubire, armonie, bunătate,Fi -vor etern trezite în infinita-ți albă realitate. 

  Semințele de frică,valuri de ură, țunami ridică Semințele luminii conștiinței, etern implininte. 

  Cu iubire, cu fericire sau cu dragoste ludică Ambele pot fi trezite, de vrei, le vezi încolțite. 

   

  Atman Eminescu (gânditor) 

  -Cel ce ştie începutul lumii Unităţii,Aminteşte-ţi, omule, că tot ce există 

  îşi slobodă steaua din tărâmul nopţii, o altă formă a ceea ce nu există. 

  Tronează Adevărul legii născătoare, Visul Mandalei săgetare simbolică, 

  Zbor dincolo de formă, miros si culoare în Realitatea Ultimă, ontologică,  

   

  Apărut din unda zării, din apa vie, din suflul sfânt, din magică, pură iubire 

  Dincolo de poarta speranței, fie!Lumină nemărginită, înaripata nemurire.  

  Lumina marelui foc întunecat liberată, prin durere şi trudă, steaua din tine 

  Prin propria luptă, steaua-ţi încătuşată înflori- va într-o nouă viaţă, prin Mine. 

   

  Shakti (dansează cântând) 

  -Raze aurii ale orchestrei cosmice,spiralate geometrii sacre, Suflet cuantic, 

  Armonia perfectei rezonanțe morfice, ascunde floarea vieții, trup mirific. 

  Lumina marelui foc întunecat,liberată, prin durere şi trudă, steaua din tine 

  Prin propria luptă, steaua-mi încătuşată înflori- va într-o nouă viaţă, prin Tine. 

   

  Actul III - Cheia Misterului Totalităţi dansului a două desfrunzite stele 

  Pe scurtătura găurii de vierme spre Lumi Qualia 

  corul dansează - Dansul creaţiei 

  Plutesc pe marea azurie a cerului,Desfrunzite Stele, valuri siderale. 

  Ancorez acum corabia sufletului, Pe țărmul gol, al lumii primordiale 

  Visul cu realitatea-mi-l împletesc, în fractal de lumină, nudă imensitate 

  Portal spre fericire-n gând pășesc,Realitatea-i vis sau visu-mi realitate? 

   

  Se-aprind îndrăgostiţi-n etern dor.Împerecheaţi mor-n dor, doi câte doi 

  Lumea mică-EU Întregit acum zbor,pe unde d- Abis, veșnic spre voi 

  Sori ruginii se sting acum pe ram.Un suflet cuantic într-un zbor etern. 

  Şi noi vom fi, suntem şi noi eram, Acelaşi zbor suntem, de dor etern. 

   

  Atman Eminescu (dansează cântând) 

  - În mine şi-n afară plâng, lacrimi roi de stele-n portal, 

  Pleoape de frunze în amurg închise-ntre cruci de fractal, 

  Quasari desfrunziţi plâng goi, Pulsari scutură frunza din ram. 

  Zboară sufletul gol prin noi, de plâns nici stele nu mai am. 

   

  Zboară sufletul dor cu noi, rubinii stinse stele ne-apar... 

  Împerecheaţi doi câte doi, se-aprind îndrăgostiţi de jar. 

  Sori ruginii se-aprind pe ram, un suflet într-un zbor etern... 

  Şi noi vom fi... şi noi eram, acelaşi zbor de dor etern. 

   

  Stropi aurii de Suflet qualic, armonia orchestrei cosmice, 

  floarea vieții-n trup mirific, mugurii rezonanței morfice, 

  spiralate geometrii sacre ascund,Lumina marelui foc întunecată, 

  liberată, prin durere, prin gând, reînflori- va, steaua-ţi încătuşată 

   

  Atman Sakuntala (dansează cântând) 

  - Plutesc cu dor, gând-zbor spre cer, spre desfrunzite stele. 

  M-alină ne-ncetat un dor un gând pitit prin vis de iele; 

  aş vrea să-l ştiu,dar nu-l cunosc. căci e departe,este-n stele 

  şi doar astrele îl recunosc, fur nemurire-acum din ele. 

   

  Plutesc din dor, rezbor în neformă, din desfrunzite stele. 

  Aud pulsari eterni de dor sunt gândurile goale ale mele. 

  Urc tiptil, pe nevăzuta scară s-adulmec ce nimeni n-ar putea. 

  Să gust dulcea povară să văd Misterul dintr- o stea! 

   

  Plutesc prin dor, iar zbor făr de mărime, moarte contopite stele. 

  Unde şi timpul strigă mor, timp muritor, quasarii trăitori-n stele 

  Pe eterne aripi de vis; frunze de gânduri goale de timp 

  Se opresc etern în Abis,renasc – Dor nemuritor în Olymp. 

   

  Actul IV – Cheia renașterii spirituale prin mireană iubire 

  Eu Shakti, Isis, Mithra, Phoenix, Shanti renasc de dor prin gaura albă 

   

  Atman Eminescu (dansează cu Shanti cântând) 

  - Nu pot să îmbătrânesc, cu inima-mi mult prea zăludă, 

  Cu zâmbetul copilăresc, şi morții voi să-i fac în ciudă! 

  Mi-i poftă si de fericire, gândul mă bate, nu mă lasă; 

  Sufletul plecat în nemurire,când ea mă căuta acasă! 

   

  Şi foame mi-i şi ard de sete,de tot ce n-am trăit, furată, 

  De mistere, lumina-n plete, trăind în piesa nejucată! 

  Să-mbătrânesc ? Nu pot! Vă jur!Îmi cântă-n poartă bucuria; 

  Rămân maturul-imatur, ce-a ferecat copilăria! 

   

  Aham Sakuntala (cântând) 

  - Eu Visul, Simfonia ta, În vecii vecilor,Singurul 

  Fi-voi primăvara ta ce luminezi, fi-vei Unicul 

  Iubesc etern Lumina ta s-alung întunericul Luminii. 

  Neumbrită, voi cânta din libertatea inimii. 

  Iubirea mea, mărite Zeu, visul devenit realitate, 

  Nesfârșitul meu curcubeu, intentia din infinitate 

  Destinul propriei iubite,Te va urmări veșnic 

  Soarele dimineții umbrite, Zeul meu puternic 

  În vecii vecilor, Singurul ce luminezi ,vei fi Unicul 

  vei fi primăvara mea Visul, simfonia mea. 

   

  Atman Eminescu(cântând pentru Shanti) 

  Fiindcă Te iubesc, Eu aș face orice Îți voi dărui inima mea, viața mea, 

  Fiindcă Te iubesc, Eu voi fi orice Pentru a fi lumina, a fi călăuza mea. 

  Fiindcă Te Iubesc, inima mea portal Iubito, te rog să intri,în esența mea 

  Fiindcă Te iubesc, EU voi fi fractal Pentru a fi lumina, a fi călăuza mea. 

   

  Atman Sakuntala 

  În visul absolut în fiecare noapte,te chem și vii, mă chemi, trăim 

  Al vieții vis sau al nopții-n șoapte, dansatori,continuăm să fim 

  Dorul gând traversează spațiu timp dintre noi, să continui. 

  Vino să-mi arăți cum este raiu!Aproape, departe dorul Lui. 

   

  Cred că inima continuă să bată încă o dată, îmi deschizi ușa 

  Și inima mea continuă să bată!Fior, ești aici, în inima-mi, așa. 

  În viețile vis toate, dăinuie maya,iubesc pur-absolut doar o dată 

  După ce nu vom mai fi vis maya,n-o slăbesc din suflet vreodată. 

   

  Dragoste absolut,iubesc o parte, adevărat o singură dată, vers, 

  Vom merge mereu, mai departe.te-am pitit în inima-mi univers. 

  Ești aici, de nimic nu mi-e frică, ești ferit în inima mea, putere. 

  Existăm, de nimic nu mi-e frică!Există iubirea, val etern în ere. 

   

  Atman Sakuntala (exaltată dansează cântând cu Eminescu) 

  -O iubire o inimă, cum a fost la început 

  Suntem una cu Sursa Păcii, în libertate, 

  Lumina Adevărului, cel veșnic renăscut 

  Ne topim într-însa, în veșnica realitate. 

   

  Corul dansează 

  Soarele chemat de noi,se-nalță Regina Tronului. 

  Zboară săgeată, prin voi,protejat de Iubita Siriusului! 

  Nodul zeiței Isis prin nor, străfulgeră pe Ra, viu dor, 

   

  Când Orion de jale răsună iar Calea e numai un cânt 

  Nilul din cer, lacrimi de lună, chiar pasărea Phoenix e-n vânt 

   

  Osiris viu, renăscut, prin lacrimile Nilului 

  Din al zeiței cuvânt,tronează Iubitul Orionului! 

  Osiris mort,nemuritor! Sub Amenti piramidelor. 

   

  Când Sirius de dor răsună Fecioara suflă blând vânt, 

  Nemurire, iubire nebună iar Regina Isis e-n gând, 

   

  Kamadeva cu dor fuge,veşmântul mamei Tronului. 

  Iureş sub munți, curge,Marduk, de zeița Siriusului! 

  Sărutul zeiței fură din zbor, sub Mare, piramide, viu dor, 

   

  Spre Dacia cea străbună Kamadeva ca doru-n vânt, 

  Nemuritori-n luptă nebună, Mamă, Isis, le dă avânt! 

  1. Al vindecării Suflet, Kamadeva! dedicat Domniei sale Kamala

   partea a doua 

   Actul V - De LACRIMILE lor vindecaţi...în plenitudine  

    

   Atman Eminescu (dansează cu Shakti dialogând)  

   -Bem apă din izvorul unicornilor albi atrași în moarte  

   De duhul liniștit și plin de pace în nopți pale, stelare ,  

   încălzite de oryx adăpostită-n inimă, adânc în șoapte,  

   așternându-ne culcuș pe nunțile de stele ancestrale.  

    

   Pe coarnele inorogilor de pradă, un nou început de stea...  

   și vin perechi de stele stinse să-mi arate zboruri ne-ncercate ,  

   Să zburăm ca porumbeii spre infinita stea, din inima mea.  

   Să scriem pe coama licornilor, iubim să fim fecioare ferecate,  

    

   Să fim una cu Sursa Păcii, suntem veșnic în libertate,  

   Să ne topim într-însa,zamislindu-ne acum visul realitate.  

   fi - vor acum trezite din infinita făr de formă imensitate.  

   Raze de generozitate, iubire, armonie, compasiune,bunătate,  

    

   Semințele de frică-n valuri de ură, un țunami ridică  

   Semințele luminii conștiinței, gânduri de stele-nfrunzite  

   Cu iubire, cu fericire, cu împlinire sau dragoste ludică  

   Ambele pot fi trezite, de vrei, le vedem acum încolțite.  

    

   Atman Shakti  

   -Frânturi de gând prind trup din ceaţa amintirilor.  

   Acelaşi suflet salt al fiinţei, atât de cunoscut,  

   prin care porţi se deschid, acum în lumile viselor.  

   De câteva nopţi, încerc să îl las să fie văzut.  

    

   De fiecare dată, în foc viu izbucnesc, plâns de dor  

   Stins când simt ceva ce se rupe înlăuntrul meu.  

   Dimensiunile se întrepătrund,nu mai ştiu unde zbor.  

   Licornul alb, maiestos, blând ca şi lin zbor al meu.  

    

   mirosind a văzduh de primăvară cu liliac şi trandafir,  

   Şi mi-e dor, cu fiecare ceas mi-e tot mai dor de el.  

   mirosind a iarbă fragedă,dor cu picături de roz zefir.  

   În a lui coamă aş fi vrut să-mi alin obrazul, cătinel  

    

   să-i cuprind grumazul cu braţele, caldă îmbrăţişare  

   Dintru început cu Adam şi a lui Evă şi cu împăraţi,  

   cu fecioare, cu Maica. În ale lumii religii El tot apare,  

   herghelii de inorogi, noi de LACRIMILE lor vindecaţi  

    

   se culcau în iarbă şi adormeau. Iar inorogii veneau  

   şi lacrimi de iubire picurau deasupra capetelor lor,  

   iar aceştia, minune,erau vindecaţi. când se trezeau,  

   Magic praf de corn de inorog,aduce masacrul lor.  

    

   Până au rămas doar doi:el şi ea luaţi, duşi în alt cer  

   Sau oamenii, din cauza răutăţilor,au căzut în altul,  

   dacă te ungi cu praf de corn de licorn,un fals mister,  

   ai puteri magice, poţi stăpâni lumea, poţi avea totul,  

    

   Aşa dispărut-a norocul veşniciei, al luminii nemuririi,  

   Aşa se face că omul a ales mărirea cea vremelnică,  

   în plâns izbucnesc:Iartă-ne, Doamne pe noi, oamenii  

   care au ucis iubirea, Iartă-mă, minunea mea,veşnică!  

    

   Nu voi mai fi singură, licornii m-au chemat în visul lor.  

   mă atrag cu o gingăşie inimaginabilă, purtată uşor  

   Ei mă visează, deschizându-mi lin portalul tărâmurilor.  

   o adiere blândă, un sunet straniu mă-nfioară-n zbor.  

    

   Frunzele ascultă, triluri de mlădieri, îmi inundă sufletul  

   petalele răsfrâng arome vii,rozalii ca ale dorului meu  

   Apar mlădioşi, o viziune a frumuseţii ce străbate aerul  

   privindu-mă, străpunge cu lumină blândă, sufletul meu.  

    

   Ea stă mai retrasă.E sfioasă şi blândă ca o adiere zbor  

   Înţeleg că spaima de oameni încă persistă în amintirea ei.  

   Temătoare dar iubirea din ea este nemărginită de...dor.  

   licorna se apropie uşor, uitându-se blând,pur în ochii mei.  

    

   şi mă lasă să o mângăi. Mă învăluie, străbate fiinţa-mi  

   un val de iubire pură, a mamei, gingăşia prea iubitei,  

   Mă alintă cu ardoare, puritatea copilului,tandreţea-mi  

   Iar eu devin totalitatea fiinţei mele, acum iubită de ei!  

    

   Sunt frumoşi amândoi în dumnezeiasca lor, pură iubire!  

   scutură din cap,lacrimi ne curg împletite, o dalbă inimă,  

   Mi-au redat ceva, explodeză inima, de atâta pură iubire!  

   Rămânem uniţj prin lacrimi, infinită pace, o dalbă inimă.  

    

   Le-am șters lacrimile,cu o mână le-am adus la viață visele 

   Și ce norocos sunt, acum alt rai- pamant am creat din cer, 

   Trecutul apăsa umerii ei, simt e timpul să oprim suspinele. 

   Ne e bine, în fine, sunt norocos, suntem în al nouălea cer! 

    

   Actul VI - Cheia perspectivelor înalte ale adevărului 

   De apa Trandafirilor alb-aurii și argintii... Vindecați 

    

   Dansul lui Shakti  

   Soarele invocat acum de noi,hoinărește pe nicăieri hai-hui 

   Punte peste câmpul cuantic, din văi,să iubim Alb-astrul cerului. 

   Am țâșnit din nou în zbor, din albul zăpezilor 

    

   Când Oceanul Vieții răsună; vibrează-n armonie-n spiralat cânt, 

   Înțelepciunea iubirii, nebună Eu, zeița Shakti, plasmă-n vânt, 

    

   Phoenix, iar am renăscut mă înalț de nicăieri hai-hui 

   Din Oceanul creației-n cuvânt iar văd acum Alb-astrul timpului. 

   Voi crea din nou în zbor din albul zăpezilor 

    

   Când oceanul tăcerii răsună iar valurile nasc doar un gând, 

   Isis, simfonia vieții, din lună Eu, Phoenix, nemurire vă cânt. 

    

   Shakti 

   Energie angelică, a Zeiței iubirii pure,divine, 

   încarnată prin floarea vietii pitită-n inimă, 

   Alchimia flăcării sacre a iubirii pure, divine, 

   EU SUNT iubita Zeiță–poarta Leului-inimă, 

    

   A existenței bibliotecă, din Sirius, conexiune, 

   cu centrul galaxiei acum, sfântă aliniere, 

   înregistrările bibliotecii akașice coduri uniune, 

   Atlantida, Lemuria și Egiptul, antice ere. 

    

   Odată ce aste linii temporale, din epoca de aur 

   în astă linie temporală,scăpăm de blestem, 

   aduce posibilități, schimbăm vieți epoca de aur 

   aliniat fiece potențial e potențialul suprem. 

    

   La linii temporale ale măiestriei de sine aliniate, 

   scopului sufletului și reveriei inimii, portal. 

   Transformările din viață sunt parțial amplificate. 

   Adevăr, iubire și iertare, etern tipar, fractal. 

    

   Asupra schimbărilor din propriile vieți Reflectare 

   Opt a opta poarta Leului, curaj, discernământ 

   prin eclipsa de soare voința divină, în Accelerare 

   în serviciul întregii vieți și al mamei Pământ, 

    

   Claritate, aliniere acum, la sinele nostru superior, 

   și la iubita prezență EU SUNT,la rețeau uniunii 

   iubirii divine.a noului pământ,Iumină, pur adevăr, 

   aliniere emisferelor stânga și dreapta ale inimii. 

    

   Zeul Kamadeva 

   Ghid pe calea iubirii divine în templul Adevărului 

   Valuri masive de conștiință cosmică divină vin, 

   pășim grațios pe calea iubirii divine a Adevărului 

   Noului pământ, pășim mai ușor și grațios, divin. 

    

   Trecere la nivelul ulterior, în templul Adevărului 

   adus în ființă prin energia primei raze a puterii 

   și voinței, Înflorirea splendorii luminii sufletului, 

   adus în ființă prin energia primei raze a puterii 

    

   să aliniem voința personală la voința cea divină 

   A două rază a puterii divine și a înțelepciunii 

   a treia a înțelepciunii, a inteligenței cea divină, 

   întreita Flacără a puterii-voinței-înțelepciun ii, 

    

   Detașare față de problemele de control, dominație 

   să devin luptător împuternicit al voinței divine. 

   doar să mă supun acesteia, prefer casa de adorație. 

   Exercit puterea înțelepciunii, inteligenței divine, 

    

   Pășesc înainte, acțiune dreaptă, dinamică,apoi înapoi 

   cu iubire și înțelepciune, aspectele calităților divine. 

   Intrați în templul adevărului pentru a elibera înapoi, 

   judecata și vina prin iertare și iubire, razele divine. 

    

   prin ochii voștri de maestru priviți întreaga viață Tot 

   ca la o flacăra sacră iubită a luminii,discernământ, 

   ră bdare și detașare emoțională, atunci adevărul Tot 

   vă e dezvăluit,impregnate razele toate, legământ. 

    

   Totul e dezvăluit, odată ce valurile iluziei, ni se ridică 

   și liniile temporale ale măiestriei de sine, a elibera 

   adevărul, judecata, vina prin iertare, iubire,fără frică 

   încredere și puterea de a percepe suferința altora. 

    

   Se activează la niveluri mai profunde ale înțelepciunii, 

   iubirii și emancipării, frecvențe galactice de acces, 

   prin al Zeiței portal, de eliberare a conștiinței rațiunii 

   victimei persecutor, de a căpăta încredere, interes. 

    

   Pentru toți Arhanghelii din Sirius al inimii viu Portal 

   Am primit iubirea prin al Zeiței magnific Portal! 

   de lumină, emanat, revărsat, creează câmp toroidal 

   în inimile noastre cristice, se activează viu Portal. 

    

   Vortex spre cer și în direcția opusă acelor de ceasornic 

   spre pământ,converg se activează prin chakra inimii. 

   spre templul adevărului, în sensul acelor de ceasornic, 

   Converg, vortexuri rotative cu vârfu-n chakra inimii. 

    

   Legiunile luminii, Regiunea lui Sirius, ființe iluminate. 

   Forma stelei tetraedru, merkhaba de lumină activată, 

   călătorie spre templul adevărului. mai adânc luminate 

   esență, a inimii Poartă stelară, iubire necondiționată, 

    

   și punctul zero în timp ce se racordează simultan...ale 

   bibliotecii existenței din Sirius,a tuturor liniilor erelor 

   temporale aurii ale luminii, primim coduri ascensionale 

   ce se revarsă în centrul galactic, acum din scutul lor. 

    

   Primesc coduri accensionale.Pășesc prin poarta stelară 

   mintea capătă neutralitate, conștientizarea conștiinței 

   cosmice se contopește cu iubirea divină, ne unim iară 

   conștiința ca o inima unificată, cosmică, a conștiinței 

    

   ca luptători ai luminii, pas cu pas,ca maestru al vieții, 

   asista la trezirea întregii vieți, pe acest pământ sacru. 

   Stabilesc spațiului nostru sacru,ființe de lumina vieții 

   a energiilor intelepciunii, iubirii, mai profund și sacru. 

    

   Atman Eminescu 

   Energie de polaritate,se manifestă în conștientul colectiv! 

   Pătrund mai adânc.În detașare emoțională, compasiune, 

   lipsa de judecată și perspective superioare! Doar intuitiv! 

   Vizualizez în față mea Treimea lorzilor luminii, minune! 

    

   Activez scutul lor de lumină în jurul diamantinei Sfere-mi 

   cu douaspreceze vârfuri cu două simboluri infinit, în Stea, 

   integrate unul orizontal și unul vertical, adânc aliniindu-mi 

   în matricea conștiinței creației, Eu sunt Avatar, din Stea. 

    

   Sunteți pregătiți, intrați-n templul perspectivelor superioare! 

   Ghizii voștri apar în față voasta, Arhanghelii invocați acum 

   Unicul Dumnezeu,intrați-n templul perspectivelor superioare! 

   Activare, activare, activare!Un portal al luminii activat acum! 

    

   Le experimentați în robă galben aurie, Frecvențe ale Razei 

   cu simbolul vieții, concentrându-vă pe forța cunoașterii 

   a lui Horus ochi, trei flăcări apar, diamantina Cunoștinței, 

   a admirației și a echilibrului, înțelepciunii și Cunoașterii. 

    

   Al lunii argintii și auriului Soare Simbol în al flăcării centru 

   Templul de lumină al soarelui auriu,Vizualizați!argintii 

   Oglinzi ce deasupra capului se arcuiesc! profund în centru 

   către acest altar, trandafiri minunați alb-aurii și argintii. 

    

   Actul VII - cheia elevării sufletului- De Modelul angelic al discurilor solare - portal, gaura de vierme... vindecați 

    

   Aham Sakuntala dansează ritualic 

   -Rotative, aurii, discuri șase, Modele angelice acum, în vânt, 

   în momentul continuum, în coduri de lumină! Scut cristalin 

   de lumină format prin modelul frecvențelor noului Pământ, 

   cu frecvențele iubirii divine, perspectivele Serviciului divin. 

    

   Superioare perspective încriptate în cristalinul scut luminat 

   Acesta se revarsă în energia voastră devenind doar Unul, 

   cu voi! Activează acum un nivel mai profund, mai iluminat 

   acționează în jurul câmpului vostru energetic, doar Unul. 

    

   Acest scut amplifică a voastră intuiție incriptată prin vers! 

   Minunat!O amuletă de echilibrare a chakrei, al treilea ochi. 

   Un disc eteric, un disc Simbol, rotindu-se în sensul și invers 

   acelor de ceasornic, deschide portaluri prin al treilea ochi. 

    

   Arhanghelul Rafael crează o eterică piramidă de lumină, 

   de sănătate în jurul corpului tău! modelele discului solar. 

   Sunteți pregătiți să Admirați acest moment de lumină! 

   Asistăm activarea modelelor ADN-ului cristalin cel solar. 

    

   Învăluit în flacăra înțelepciunii, cunoașterii de diamant, 

   mă aliniez cu centrul pământului meu în liniile solare, 

   fuzionez, activez noile structuri ale noii ere de diamant 

   aur a luminii. A doua spirală a ADN-ului meu, solare 

    

   raze ale idealismului, celor din inimă, ale soarelui central 

   Aliniat perfect! Simt deplinatatea și pacea echilibrului. 

   Chemarea și activarea...modelelor marelui soare central. 

   Învăluit în flacăra diamant, a admirației și echilibrului, 

    

   galben-aurie a înțelepciunii și a cunoașterii, mă aliniez 

   la soarele Pământului, din inima mea, simt deplinătate! 

   Chem acum toate ființele de lumina de sus! mă aliniez, 

   fuzionez cu iubita prezența EU Sunt, simt deplinătate! 

    

   Zeul Kamadeva dansează ritualic 

   -Chem pe Shakti, fuzionez cu-a mea prezență sacră 

   EU SUNT!activez modelul discului solar auriu. 

   Eu acum activez, codurile cheie, geometria sacră, 

   literele de foc, ale numerologiilor, ADN-mi auriu. 

    

   Vortexul portal, douăsprezece spirale, ADN-ul meu, 

   fuzionează liniile temporale viitoare, Sinele mele, 

   multidimensionale, o singură conștiință, Sinele meu, 

   Model Angelic, Disc auriu al conștiinței Unității mele. 

    

   Ancorez cea de-a șaptea rază, ceremonial magic. 

   cer activarea primei spirale a ADN-ului luminii 

   portal. Activez a șaptea rază, ceremonialul magic, 

   Era de aur, Lumina Dumnezeu, Legiunile luminii. 

    

   Activez cea de-a doua spirală, ADN-ul portalul luminii 

   ancorez cea de-a șasea rază, ceremonialul magic. 

   devoțiune, idealism, noua eră de aur, portalul luminii. 

   calea devoțiunii cu mama, tatăl sinelui meu eteric. 

    

   Activez cea de-a treia spirală, ADN-ul portalul luminii 

   ancorez cea de-a cincea rază a ceremonialului magic. 

   cunoaștere concretă, realinierea-mi emisferelor luminii 

   pituitare, pineală, hipotalamus, și a talamus, magic. 

    

   Activez cea de-a patra spirală, ADN-ul portalul luminii 

   ancorez cea de-a patra rază a ceremonialului magic. 

   Armonia, daruri creative, munca serviciu divin al luminii 

   la voința mamei, tatălui Dumnezeu alinierea, magic! 

    

   Activez cea de-a cincea spirală, ADN-ul portalul luminii 

   ancorez prima rază a voinței și a puterii divine, magic, 

   alinierea la voința divină a mamei, tatălui meu, a luminii 

   cu mintea superioar-a mamei, tatălui Dumnezeu,magic. 

    

   Activez cea de-a șasea spirală, ADN-ul portalul luminii 

   prin ancorarea celei de-a doua raze, ceremonial magic, 

   a iubirii și a înțelepciunii divine,vin de la sufletul luminii 

   şi curg ca dintr-un izvor dor, sufletul se vindecă magic. 

    

   Descântece,vorbele frumoase ce fac să se nască lumină 

   în suflete, ÎNŢELEPCIUNEA. Dacă-i bolnav ca întreg, 

   partea nu poate fi sănătoasă căci, toate lucrurile lumină 

   de la suflet, bune şi rele pentru trup,vin, omul ca întreg, 

    

   Activez cea de-a șaptea spirală, ADN-ul portalul luminii 

   ancorez cea de-a treia rază a ceremonialului magic, 

   Inteligență divină, mintea mea superioară, cea a luminii 

   cu cea a Mamei, Tatălui Dumnezeu, le unește magic. 

    

   Atman Sakuntala dansează ritualic 

   -Activez cea de-a opta spirală de ADN, cristalinul luminii 

   ancorez cea de-a opta raz-a transcendenței, transmutării 

   eliberez orice credințe și șabloane limitative, ale luminii 

   întregii creații, întinerește corpu-mi, epoca transfigurării, 

    

   Activez cea de-a noua spirală de ADN, cristalin al luminii 

   ancorez cea de-a noua rază, potențial superior al pasiunii, 

   țelului, bucuriei și visării, al bucuriei inimii mele, al luminii 

   întregii creații, întineresc corpu-mi, epoca-portal al uniunii, 

    

   Activez cea de-a zecea spirală, ADN-ul cristalin al luminii 

   ancorez cea de-a zecea rază,potențial superior, al egalității 

   divine, puterii întreite a iubiri, puterii divine și înțelepciunii 

   cunoaștere și iubire, terestra inimă-cristal a luminii unității. 

    

   Activez cea de-a unsprezecea spirală, ADN-portalul luminii 

   ancorez cea de-a unsprezecea rază, a ceremonialului meu, 

   a adevărului iluminat, a iubirii divine, a compasiunii luminii 

   iertare perspicacitate, iubire, înțelegere divină, Dumnezeu. 

    

   Activez cea de-a douăsprezecea spirală, ADN-portalul luminii 

   ancorez cea de-a douăsprezecea rază,a ceremonialului meu, 

   a unicei conștiințe a unității, portal-cristal al conștiinței luminii 

   fuzionez cu sinele mele multidimensionale, cu sufletul meu, 

    

   cu familia mea stelară și prietenii luminii, multiplele-mi forme 

   conștiința Eu sunt Avatar, co-creem Raiul acum pe Pământ! 

   Fuziunez cu întreaga viață, ajutând întreaga viață, variile forme 

   Era Luminii! Punctul zero, raza divină a Raiului pe Pământ! 

    

   Cer acum Fuziunea cu întreaga viață, într-o conștiință Unică, 

   cu a mea cunoaștere interioară, conștiința cristică pe Pământ, 

   ca flacăra transformatoare sacră în această eră a iubirii Unică 

   divine, cu întregul creator colectiv, co-creem Raiul pe Pământ! 

    

   Postludiu 

    

   Cheia spre divinul din mine 

    

   Atman Eminescu – meditează 

    

   -Mintea fleșuri de inspirație, imaginea din inimă? 

   Matrice magică divină pentru sănătate, bogăție! 

   iubirea și expresia de sine perfectă, vis lumină! 

   Acționez după intuiție, o infinită vis-minunăție! 

    

   Rezerva universală, întotdeauna-i la îndemână, 

   Materializarea cuvântului, dorința, e instantaneu. 

   Numele lui Kama putere extraordinară, prin mână. 

   Adevărul materializat, de voi cere Domnului Zeu, 

    

   Orice primi-vei necondiționat, de la propriul Sine, 

   din a patra dimensiune, Brahman, El e cel Absolut 

   e reînvierea-n cea de-a patra dimensiune din Tine, 

   El e Cel ce nu a murit vreodată, e Sinele nenăscut. 

    

   Brahman e Universalul ce devine particularul din noi, 

   prin Shiva-Artistul ce pictează cu tușe minunate, 

   Din gândire o artă, El Idealul devenind real prin voi, 

   Nici-o putere să îi distrugă perfecțiunea, nu poate. 

    

   Îngăduită-i orice putere ce va aduce cerul pe pământ! 

   Cosmica iubire!Eliberat de tot ce l-a ținut captiv! 

   Fiecare să cunoască adevărul ce îl liberează-n cuvânt. 

   Prin a gândului putere a inimii, cuvântul activ! 

    

   Domnul Zeu sursa mea infailibilă și valuri mari vin. 

   divina-mi celulă Plină de soare! Ochii-mi, ochii Lui, 

   cu urechile spiritului.valuri de bucurie adulmec lin. 

   cu Brahman...una sunt, sensibil numai la voința Lui. 

    

   Eu sunt budist, creştin ridicat la a zecea potenţă, 

   Nu numai de-ai mei mi-e milă, de tot ce vieţuieşte, 

   Fie aceea o floare, fie un gândac, lin fără violență, 

   fie cel ce rostește grecește, nemțește sau englezește 

    

   Sensibil Sunt la călăuzirea mea intuitivă, Mărite zeu! 

   Kamadeva, făr de formă, dispare tot ce nu face bine! 

   Divina Iubire, tot ce e incorect dispare din corpul meu! 

   Cea mai puternică substanță, Soarele divin din mine! 

    

   Epilog 

    

   Brahman (entuziasmat) 

    

   Când un suflet omenesc trage cortina grea a eului 

   şi stă faţă-n faţă cu iubirea pură, divină, eterică. 

   Când viaţa omului iese teafără din rătăcirile eului 

   tot aşa, ca lumina într-o flacără a vieţii, veşnică,  

    

   ca şi când ar privi-o pe Shakti creând o lume-eu, 

   un salt mortal din vis-abis, în realitatea esenţei, 

   Când îşi găseşte în suflet unitatea cu Dumnezeu, 

   în conştiinţa veşniciei, e un semn al existenţei, 

    

   Pe cer dansează lumina şi întunericul ca pereche. 

   Perechi de stinse stele mi-arată zboruri ne-ncercate, 

   Pe pământ dansează viaţa şi moartea ca pereche. 

   Dansul mesaj primitiv al creaţiei divine fermecate. 

    

   Pe coarnele licornilor de pradă, un nou început de stea... 

   gravez pe coamele lor, îmblinziți de fecioare ferecate, 

   zburăm ca porumbeii spre infinita stea, din inima mea. 

   Gustăm misterul păcii dintr-o stea, întregita eternitate. 

    

   Zeul Kamadeva (bucuros) 

    

   Dincolo de curgerea timpului și de cugetarea zeilor, 

   este Focul cel Viu și Veșnic, din care vin toate 

   și prin care ființează toate cele ce sunt rodul ochilor. 

   Totul și nimicul sunt suflarea Sa, le miros pe toate 

   golul și plinul sunt mâinile Sale, le percep pe toate 

   mișcarea și nemișcarea sunt picioarele Sale, în toate 

   nicăieri și peste tot este mijlocul Său, le aud pe toate 

   iar chipul Său este lumina din toate, le văd pe toate. 

   Nimic nu este făptuit fără de lumină ,le simt pe toate, 

   Prinde viață și ia făptură tot ce vine din lumina ochilor. 

    

   Precum fulgerul aduce lumina și din lumină tunetul 

   și focul ce se revarsă, așa este și gândul omului, 

   el trece în vorba omului și apoi în fapta sa ca gândul, 

   Deci, ia aminte la asta, până la focul fulgerului 

   o lumină și un tunet străpunge ceru pământului. 

   Lumina omului este gândul său, averea omului 

   cea mai de preț din toate lumile neștiute omului 

   Lumina prinde putere prin cuvânt,voința omului 

   este dorința din inima sa-spirala intenției omului 

   aprinde focul prin care se făptuiesc toate cele din jurul. 

    

   Puterea omului începe cu vorba nerostită, asemeni seminței 

   ce încolțește, nici nu se vede când prinde suflare de viață. 

   Lumina seminței este cea care o ridică, Ea e voința seminței 

   pământul este cel ce-i dă hrană, apa îi dă vigoare și viață. 

   Ia seama la gândul cel rău, ferește-te de el.... pe viață, 

   ca de fulger, lasă-l să se ducă precum a venit, cu viață, 

   căci te-ndeamnă la lucruri nefireșți, ferește-te pe viață 

   de deșarte vorbe și de neadevăr; suflă spiritu-n ceață, 

   ca pulberea câmpului ce-ți acoperă ochii, esti în ceață. 

   ca plasa păianjenului pentru sufletu-ți om și sufletu seminței. 

    

   Shakti 

    

   Ascultă Omule, 

   De vrei vindecare,nu e posibil să rescrii etern 

   Genele, alchimiile! 

    

   Vezi, iubite Om, 

   Câmpurile morfogenetice ale formei. dansând etern, 

   Tipar al vieții – Pom? 

    

   Om al luminii sacre, 

   Câmpurile holistice, neizolate, cântă veșnic iubire, 

   geometriile sacre. 

    

   Știi, iubite Om-foc 

   Capacitatea de regenerare e vindecare, e fericire, 

   Ce tai crește la loc, 

    

   Pricepe, Om - morfic, 

   Capacitatea sistemului de organizare-n rezonanță morfică 

   e totul morfogenetic! 

    

   Vibrează, Om- rezonanță, 

   Câmpurile depind de a pământului rezonanță morfică, 

   Vibrează!Fiți, în rezonanță! 

    

   Atman Eminescu cântă în rezonanță cu Sakuntala (entuziasmat) 

    

   Eu Universul mic mor – dor acum 

   Sunt Universul Mare-al grației 

   Misterul ce-l pătrund chiar acum, 

   e legea - gând a luminii creației? 

    

   Corelația neseparabilei curcubeie văzute, 

   cu străluciri - gând, vânt de scânteie, 

   cu lumini alb-roz- aurii, de Dor nevăzute, 

   Cu țâșniri - gând Trandafiriu-violaceie. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

07 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9262
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0800
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4941
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6770
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.7720

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro