Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Madonna donează 1 milion de dolari pentru a sprijini descoperirea unui tratament pentru Covid-19

M.I.
Internaţional /

Sursă foro: facebook

Sursă foro: facebook

Madonna a anunţat că se alătură iniţiativei lui Bill Gates şi că donează 1 milion de dolari pentru a sprijini descoperirea unui tratament pentru Covid-19.

Printr-un mesaj publicat pe Instagram, cântăreaţa americană a spus că face donaţia pentru programul Therapeutics Accelerator al Bill & Melinda Gates Foundation.

Ea a împărtăşi propria experienţă legată de criza sanitară. "Trebuie să recunosc, mi-a luat un timp să accept, să procesez şi să îmi modific stilul de viaţă pentru a putea proteja viaţa familiei mele, a mea şi a celorlalţi oameni".

Madonna, care a anulat recent o serie de concerte din turneul "Madame X", a subliniat că oamenii trebuie să ia în serios acest coronavirus.

"Sunt atât de impresionată de munca dusă de Bill & Melinda Gates Foundation şi de efoturile Therapeutics Accelerator referitor la Covid-19 de a găsi medicamente noi sau existente care să prevină eficient sau să trateze boala".

Contribuţia Madonnei va merge spre COVID-19 Response Fund, condus de Gates Philanthropy Partners.

Între partenerii iniţiativei se numără Wellcome, Mastercard, Guvernul Marii Britanii şi Chan Zuckerberg Initiative.

Madonna a mulţumit medicilor şi asistenţilor sanitari care îşi riscă vieţile în timpul crizei, expunându-se, şi i-a îndemnat pe oameni să rămână în case şi să nu se panicheze. "Am încredere în rasa umană că vom trece peste asta", a concluzionat ea.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Madonna, ai spus că românii sunt rasiști, nu-i Integrează și îi discriminează pe... țigani. Nu ai înțeles de ce te-a huiduit publicul când ai ținut un show la București. Acum, redirecționează milionul acela de dolari la Țăndărei pentru protejați tăi căci și-au pierdut "obiectul muncii" prin UE de apus. Aici nu pot ieși din oraș și nici nu ar vrea să ciordească sau manglească de la co-etnicii lor.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS