Abonament gratuit

Manuela Petronela Stan-Olteanu a fost realeasă ca preşedinte al Consiliului Romgaz

A.I.
Piaţa de Capital /

Manuela Petronela Stan-Olteanu a fost realeasă ca preşedinte al Consiliului Romgaz

Manuela Petronela Stan-Olteanu a fost realeasă, în şedinţa de ieri a Consiliului de Administraţie al Romgaz (SNG), în funcţia de preşedinte al bord-ului producătorului de gaze naturale, se arată într-un comunicat al companiei remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Decizia vine după ce, în data de 25 iunie, acţionarii Romgaz i-au ales ca administratori provizorii, pentru o perioadă de patru luni, atât pe Manuela-Petronela Stan-Olteanu, ce ocupa funcţie de preşedinte, cât şi pe membrii Marius Aristotel Jude, Tudorel Harabor, Marius-Dumitru Marin şi Balazs Botond.

Cei cinci sunt componenţii board-ului Romgaz ce au intrat în Consiliu la finele anului trecut, cu mandate provizorii de patru luni, perioadă ce ulterior a fost prelungită cu încă două luni.

Ceilalţi componenţi ai Consiliului de Administraţie ai Romgaz sunt Romeo-Cristian Ciobanu şi Jansen Petrus Antonius Maria, a căror mandat expiră în vara anului 2022, conform deciziei acţionarilor Romgaz din iulie 2018.

Totodată, în şedinţa Consiliului de Administraţie de ieri a Romgaz a fost stabilită componenţa comitetelor organizate la nivelul board-ului.

Astfel, Comitetul de Nominalizare şi Remunerare este compus din preşedintele Ciobanu Romeo Cristian şi membrii Balazs Botond, Jansen Petrus Antonius Maria, Simescu Nicolae Bogdan şi Stan Olteanu Manuela Petronela .

Din Comitetul de Strategie fac parte preşedintele Jansen Petrus Antonius Maria şi membrii Balazs Botond, Ciobanu Romeo Cristian, Jude Marius Aristotel şi Simescu Nicolae Bogdan.

Comitetul de Audit este compus din preşedintele Marin Marius Dumitru şi membrii Balazs Botond, Ciobanu Romeo Cristian, Jansen Petrus Antonius Maria şi Jude Marius Aristotel.

Pentru primul trimestru al acestui an, Romgaz a obţinut un profit net de 571,9 milioane de lei, cu 5,54% peste cel de la finele primelor trei luni ale anului trecut, în timp ce cifra de afaceri a coborât cu 16,51%, la circa 1,43 miliarde de lei.

Statul Român, prin Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri deţine 70% din producătorul de gaze naturale, a cărei valoare de piaţă la Bursa de Valori Bucureşti este de circa 12,29 miliarde de lei.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cine-i individa ? Nevasta, nepoata, amanta cui??? Ce o recomanda pentru functia asta? Ce universitati de mare prestigiu a absolvit si ce experienta de conducere are ??? Ce a mai condus, in afara de masini de lux ? Asteptam lamuriri pentru a ne pronunta.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

12 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8357
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1087
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4964
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3638
Gram de aur (XAU)Gram de aur255.0694

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie