Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Marea Britanie vrea să-şi dubleze exportul către ţările ECE

A.T.
Ziarul BURSA #Internaţional /

Cele 9 pieţe din ţările Europei Centrale şi de Est (ECE), respectiv Austria, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Polonia, România, Slovacia şi Slovenia, oferă un potenţial enorm de dezvoltare şi multe oportunităţi de afaceri, a declarat, ieri, Ambasadorul Marii Britanii din Ungaria, Jonathan Knott. Marea Britanie îşi poate dubla exporturile către ţările ECE în următorii cinci ani, a afirmat domnia sa. Ambasadorul susţine că şi în ultimii cinci ani exporturile Angliei către regiune s-au dublat, ajungând la 16 miliarde de euro, din care un miliard reprezintă partea de servicii.

Anglia a demarat un amplu program de promovare, prin intermediul ambasadelor sale, a companiilor britanice în ECE, pe care o consideră regiunea cu cel mai mare potenţial de dezvoltare rapidă din următorii cinci ani. Forumul din Budapesta a fost dedicat industriei auto şi celei aeronautice şi a beneficiat de o largă participare a peste 100 de firme. Jonathan Knott apreciază că ECE va primi multe miliarde de euro pentru infrastructură în următorii cinci ani, pentru proiecte începând de la reţeaua de apă şi canal, până la reţeaua energetică şi de gaze, care au nevoie de extinderi şi modernizări.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS