Media Galaxy oferă gratuităţi în cadrul programului Buy-Back

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 17 aprilie 2009

Media Galaxy introduce, în cadrul campaniei de protecţie a mediului Buy-Back, un nou serviciu, informează un comunicat al companiei Altex.

Pe lângă reducerile de 250 lei sau între 15 şi 20% oferite la cele 14 locaţii Media Galaxy, pentru returnarea aparatelor electrocasnice vechi în vederea reciclării, noul sistem va permite transportul acestor produse vechi de la locuinţa clientului la centrul de reciclare fără niciun cost suplimentar.

Serviciul este disponibil numai pe raza oraşelor în care se găsesc magazine Media Galaxy. În plus, produsul vechi trebuie să se găsească la aceeaşi adresă la care se face livrarea noului produs. "În 2007, am organizat prima campanie Buy-Back pentru produsele electronice, continuăm tradiţia şi lansăm primul serviciu de transport gratuit al deşeurilor de produse electrocasnice de la locuinţa clientului la centrele de reciclare, oferind în plus şi discounturi spectaculoase la achiziţia produselor noi", a declarat Edvin Abdulachim, retail manager Altex România.

Pentru a beneficia de discounturile ferite, clienţii Media Galaxy trebuie să returneze pentru reciclare un produs electrocasnic vechi, acesta putând fi deteriorat, funcţional sau nu, cu ambalaj sau fără ambalaj.

Altex România este liderul pieţei româneşti de retail pe parte de produse electrocasnice, electronice, IT, comunicaţii şi multimedia. Suprafaţa comercială totală deţinută de companie se ridică la aproximativ 100.000 metri pătraţi.

La începutul acestui an, Altex a închis magazinul Media Galaxy din Unirea Shopping Center, după doi ani de la inaugurare, deşi rapoartele financiare ale grupului indicau cele mai bune vânzări din reţea. Potrivit datelor financiare pe anul 2008, compania estima o cifră de afaceri de 360 milioane de euro, în scădere cu 15% faţă de previziunile de la începutul anului, ce vizau suma de 400 milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
cautavocat.ro
danescu.ro
arsc.ro
Gala Regista 2023

Curs valutar BNR

07 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9022
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5747
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9405
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4884
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3601

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro