Abonament gratuit

MediaSind lansează platforma de comunicare "Alternativa TVR"

G.U.
Comunicate de presă /

MediaSind lansează platforma de comunicare "Alternativa TVR"

MediaSind TVR a lansat astăzi, 13 iulie 2020, pe Facebook, un nou mijloc de comunicare pentru membrii şi simatizanţii săi: Alternativa TVR, potrivit unui comunicat de presă.

Începând de astăzi, platforma creată nu este doar un spaţiu de interacţiune al membrilor organizaţiei noastre. Ea este deschisă tuturor angajaţilor, indiferent de apartenenţa sindicală şi indiferent de locul ocupat în ierarhia instituţiei, tuturor colaboratorilor şi susţinătorilor TVR, care au exerciţiul dialogului.

MediaSind îşi deschide acum porţile pentru toţi cei care doresc să contribuie la modernizarea instituţiei din Dorobanţi.

În cei 3 ani de la înfiinţare, MediaSind TVR a demonstrat că este o alternativă benefică, contribuind la schimbarea mentalităţii sindicale. A luptat cu toate mijloacele legale pentru drepturi importante ale membrilor săi şi o va face în continuare, militând, totodată, pentru dialog şi transparenţă din partea patronatului.

Alternativa TVR trebuie să fie şi un forum de dezbatere, pentru salariaţi, societate civilă şi politicienii care doresc, în mod sincer, o depolitizare a instituţiei şi cred în ideea că doar numirea unui management profesionist, apolitic, care să dovedească respect faţă de instituţie, dar şi faţă de angajaţi, poate salva instituţia din Dorobanţi.

Din păcate, în mai multe ocazii, reacţiile MediaSind împotriva conducerii TVR au fost cenzurate pe unele grupuri de comunicare din instituţie care, aparent, apărau aceleaşi principii.

ALTERNATIVA TVR - Grup de dezbateri (pe probleme de interes comun sau individual) opinii, analiză şi informare al salariaţilor din Societatea Romana de Televiziune, al colaboratorilor şi simpatizanţilor Sindicatului Român al Jurnaliştilor - MediaSind, fiinţează după reguli obligatorii pentru toţi utilizatorii, a adăugat sursa.

Regulile GRUPULUI ALTERNATIVA TVR

- Orice membru al grupului este, în mod individual, responsabil pentru tot ceea ce postează, fie că este vorba de materiale scrise, audio sau video

- Nu sunt acceptate intimidările sau limbajul care incită la ură

- Nu sunt permise atacul la persoană, ameninţările, jignirile, limbajul vulgar

- Comentariile denigrante despre lucruri precum rasă, religie, cultură, orientare sexuală, gen şi identitate nu vor fi tolerate

- Membrii care nu respectă aceste reguli sunt blocaţi 1-3 zile sau chiar eliminaţi din grup

- Facebook este un mediu public.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

03 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8351
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1131
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4859
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3685
Gram de aur (XAU)Gram de aur260.8073

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie