MedLife anunţă achiziţionarea pachetului integral de acţiuni al Centrului Medical Veridia

J.P.
Piaţa de Capital / 19 noiembrie 2020

MedLife anunţă achiziţionarea pachetului integral de acţiuni al Centrului Medical Veridia

Sistemul Medical MedLife anunţă achiziţia pachetului de 100% din acţiunile Centrului Medical Veridia din Bucureşti, cunoscut după numele de Centrul Medical Basarab, conform unui comunicat trimis redacţiei.

De la începutul lunii septembrie, Centrul Medical Veridia, prin laboratorul de biologie moleculară, se află în parteneriat cu Direcţia de Sănătate Publică (DSP) pentru testare RT-PCR, destinată depistării virusului SARS-CoV-2, având o capacitate de 400 de probe pe zi.

Mihai Marcu, Preşedinte şi CEO MedLife Group: "Prin această achiziţie ne consolidăm poziţia în Capitală si pe piaţa clinicilor care oferă servicii medicale în relaţie cu CAS. În plus, ne extindem reţeaua de laboratoare COVID-19, reuşind astfel să răspundem unui număr şi mai mare de solicitări pe partea de testare, solicitări ce vin atât din partea autorităţilor, cât şi direct din partea pacienţilor. Veridia, cunoscut în principal ca Centrul Medical Basarab, are o structură de business bine închegată, cu rezultate bune şi un potenţial mare de creştere şi dezvoltare. Aşa cum am anunţat în repetate rânduri, acţiunile noastre principale din ultima perioadă au fost concentrate asupra suportului oferit pacienţilor pentru serviciile de care au avut nevoie, dar şi a autorităţilor în lupta cu răspândirea virusului, acţionând instant în funcţie de context. Însă nu ne-am oprit din a lucra şi la celelalte programe de extindere şi achiziţii, chiar dacă la un ritm mai lent şi precaut. De aceea, am analizat bine piaţa, iar decizia de a introduce în grup o companie precum Veridia este una bună, mai ales în contextul în care discutăm despre o companie de servicii medicale care s-a adaptat foarte bine contextului, a venit în sprijinul statului prin testare COVID şi a oferit pacienţilor servicii de screening care să răspundă fix nevoilor actuale."

Totodată, Veridia este unul dintre furnizorii de servicii medicale în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB).

Gabriela Mocanu, Director Executiv Centrul Medical Veridia: "Suntem bucuroşi şi onoraţi de acest parteneriat şi că putem face parte din grupul MedLife. Pentru noi reprezintă o oportunitate imensă de dezvoltare, deoarece vom beneficia atât de know how-ul unei companii de top în zona medicală, cât şi de expertiză în zona de management  financiar şi organizaţional. Totodată, ne bucură să vedem că eforturile noastre au fost apreciate, şi aici mă refer la faptul că am reuşit, datorită experienţei şi profesionalismului dobândit, să oferim testare RT-PCR populaţiei Bucureştiului. Avem o echipă puternică de specialişti, kituri de diagnostic de înaltă acurateţe, un flux de testare ce cuprinde masurile de siguranţă şi protecţie, îndeplinind astfel toate criteriile, oferind rezultate într-un timp scurt solicitărilor."

Prin preluarea Centrului Medical Veridia, grupul MedLife ajunge la un portofoliu de 27 de companii achizitionate, ultima anunţată fiind Centrul Medical Micromedica. "Avem şi alte achiziţii în plan urmând să le anunţăm pe măsură ce avansăm cu acestea", a mai declarat Mihai Marcu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Apanova
anahotels.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Aug. 2021
Euro (EUR)Euro4.9184
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1486
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5849
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7813
Gram de aur (XAU)Gram de aur241.9139

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Allview
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro