MedLife se alătură ARIR

J.P.
Piaţa de Capital / 10 noiembrie 2020

MedLife se alătură ARIR

Asociaţia pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) anunţă că MedLife (BVB: M) devine Membru Asociat, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Mihai Marcu, Preşedinte şi CEO MedLife Group: "De 26 de ani, MedLife s-a dezvoltat în mod constant prin adăugarea de servicii medicale noi şi prin dezvoltarea reţelei de clinici, laboratoare şi spitale, astfel încât a devenit operatorul cu cea mai mare acoperire la nivel naţional. Vom continua să investim în sănătate şi să asigurăm fiecărui pacient servicii medicale profesioniste la cele mai înalte standarde. Aceleaşi standarde înalte le promovăm şi în relaţia cu investitorii noştri. Performanţă în comunicare, adoptarea celor mai bune practici de guvernanţă corporativă, transparenţă sunt atuuri prin intermediul cărora MedLife îşi propune să rămână atractiv pentru investitori. Asocierea cu ARIR vine să întărească dezideratul nostru de a deveni, în fiecare zi, mai buni."

Daniela Şerban, Preşedinte şi Co-fondator ARIR: " ARIR devine cea mai importantă comunitate a pieţei de capital, cu 26 de membri, şi proiecte relevante de dezvoltare a pieţei de capital. Suntem mândri de asocierea cu MedLife, singurul furnizor de servicii de sănătate private listat la BVB, al treilea jucător din sănătate care se asociază cu ARIR. Interesul constant al membrilor noştri este de implementa cele mai bune practici în comunicarea cu investitorii, o dovadă clară de dezvoltare a ecosistemului pieţei de capital."

Grupul MedLife are în componenţă 49 de firme fondate de medici. Îşi desfăşoară activitatea în prezent în 351 de unităţi medicale - 200 de puncte de recoltare, 56 de clinici, 34 de laboratoare, 22 de hyperclinici, 10 spitale, 12 centre stomatologice, 12 farmacii, 4 maternităţi şi 1 bancă de celule stem.

ARIR a fost înfiinţată la iniţiativa Danielei Şerban în noiembrie 2018 împreună cu membrii fondatori: Bursa de Valori Bucureşti (BVB), ALRO, Electromagnetica, Franklin Templeton Management - suc. Bucureşti, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica, Cosmin Răduţă şi Tony Romani. Au aderat comunităţii: Electrica, OMV Petrom, Antibiotice, Purcari, Idea Bank, BRK Financial Group, Banca Transilvania, Transgaz şi Biofarm ca Membri Asociaţi. INNOVA Project Consulting, ENVISIA, RTPR, Intercapital Invest şi eVote au devenit Membri Afiliaţi.

Opinia Cititorului ( 4 )

 1. EU , UNUL , TIN MULT , LA BURSA DE VALORI , DIN BUCURESTI !!! CEI CARE AU MAI CITIT DE-A LUNGUL TIMPULUI , OPINIILE MELE , AU INCEPUT SA MA CUNOASCA CA OM !!! EU , AM INVATAT SA '''''' CITESC '''''' ANUMITI AFACERISTI , SI PLANURILE LOR ASCUNSE !!! DE CAND MEDLIFE , S-A LISTAT LA BVB , AM STAT PE MARGINE , AM ASTEPTAT , AM PANDIT , SI , M-AM SCARPINAT ADANC DE TOT , IN CAP , SA-MI DAU SEAMA CE E DE FAPT , IN CAPUL LOR , CE VOR , CE URMARESC !!! LE-AM CERCETAT SI DISECAT , COMUNICATELE LOR FINANCIARE , SI PLANURILE LOR DE VIITOR !!! IN PRIVINTA '''''' FAMILIEI MARCU ''''''', SI A CELOR DIN JURUL LOR , MI-AM DAT SEAMA , CE URMARESC DE FAPT , PRIN LISTAREA FIRMEI LOR PE BURSA !!! IN PRIMUL RAND : NU INTENTIONEAZA SA DEA NICI UN FEL DE DIVIDEND , NIMANUI , S-AU VREO ACTIUNE GRATUITA , S-AU PREFERENTIALA , LA VALOAREA NOMINALA , S-AU CU O PRIMA MICA DE EMISIUNE , MICILOR ACTIONARI !!! URMARESC , SA LUCREZE , NUMAI PENTRU EI , SI IN FOLOSUL LOR !!! DE FAPT , DISPRETUIESC ADANC , PE CEI MICI , CARE AU AVUT INCREDERE IN EI , SI LE-AU CUMPARAT ACTIUNILE , CU GAND SA MEARGA IMPREUNA , UNITI , LA BINE , SI LA GREU !!! URMARITI COMUNICATELE LOR , ANUALE !!! PENTRU ACTIVITATEA LOR '''''' STRALUCITA '''''', I-SI ALOCA PRIME GRASE , SI SUPER-GRASE , NUMAI PENTRU '''''' CONDUCEREA FIRMEI , SI CEI DIN JURUL LOR , '''''' ACUM 2 ANI DE ZILE , DE 8 800 000 DE LEI !!! NU MAI STIU CAT SI-AU HOTARAT , PE ANUL TRECUT , TOT NUMAI PENTRU EI !!! AM AJUNS LA CONCLUZIA , CA , SANT , O ADUNATURA DE NEMERNICI , AVARI DE BANI , CARE A-SI URMARESC , NUMAI PROPRIUL INTERES !!! DECI , TOT SI TOATE , DAR , NUMAI IN FOLOSUL LOR , PERSONAL !!! SI , I-MI DAU SEAMA , SI DE VIITORUL ACESTEI FIRME !!! CAND V-OR CONSIDERA , CA SI-AU FACUT PLINUL , V-OR DELISTA , LA TIMPUL POTRIVIT , COMPANIA DE LA BURSA , SI V-OR HOTARA SINGURI , DACA O MAI ADMINISTREAZA IN INTERES PROPRIU , S-AU O VOR VINDE PE BANI GREI , ALTOR OPORTUNISTI , LA FEL CA EI !!! ASA CA , AVETI MULTA GRIJE , DACA HOTARATI , CA ACTIONARI MICI , SA MAI MERGETI IN CONTINUARE , ALATURI DE EI !!! NU UITATI , NICIODATA , CA VOI , SANTETI CAPRIOARELE INSETATE , CARE VRETI SA BETI APA , DINTR-UN FLUVIU , PLIN DE CROCODILI , DE 6 METRII LUNGIME !!! CAND O SA MAI AIBE NEVOIE DE BANI , PENTRU SUBSCRIERE , IN DEZVOLTAREA FIRMEI LOR , O SA MAI APELEZE LA VOI !!! CA BANII VOSTRII , SANT BUNI !!! DAR , NU SI VOI !!! DAR , LA URMA-URMEI , ASTA , E CAPITALISMUL !!! RISTI !!! FARA SA STII , CU CINE !!!

  1. Medlife are o droaie de bube, dar sa nu-i punem in carca mai mult decat e cazul.

   Dincolo de actiunile detinute de membrii familiei Marcu, doar putin peste 2% din actiunile M sunt in posesia actionarilor persoane fizice. 

   Practic pe actiunile M joaca doar baietii (si fetele) mari :)

   In privinta dividendelor, de la bun inceput au spus ca nu vor acorda dividende, cat timp ei considera ca au inca loc de extindere. 

   IERTATI-MA D-LE , DAR , CE SE INTAMPLA CU DUMNEAVOASTRA ??? CHIAR , NU AVETI OCHI SA VEDETI , SI URECHI SA AUZITI ??? CHIAR , NU VEDETI , CA TOTUL SI TOATE , AU DEVENIT , O EXCROCHERIE PE FATA ??? E , CA VORBA AIA : CERCETATI , CERCETATI , SI PE RAND , O SA AFLATI , CERCETATI , CERCETATI , SI PE RAND , O SA AFLATI !!! IA BELITI , FRUMOSII DV OCHI DE AVOCAT , SI UITATI-VA PUTIN , LA MICUTUL SI NEINSEMNATUL LOR COMUNICAT , DIN 23 . 04 2020 , CARE ZICE : AUTORIZAREA DOBANDIRII , DE CATRE SOCIETATE , A UNUI NUMAR DE 1 770 000 DE ACTIUNI PROPRII , LA UN PRET , INTRE 10 LEI , SI 50 DE LEI , CONSTITUIND 10 % DIN CAPITALUL SOCIAL , IN , IIIIINNNNN , '''''' BENEFICIUL ACTUALEI , S-AU FOSTEI CONDUCERI ''''''' !!! ADICA , LOR !!!! CARE , LOR ??? ADICA , EI !!! CARE EI ???? VA SPUN EU , STIMATE DOMN ANONIM , CA DV , NU REUSITI SA PRICEPETI !!! ''''''' LA PIOVRA !!! ''''''' BINENTELES , CA DV , NU STITI CE-I ASTA !!! SANTETI PROBABIL , UN VECHIO-COMUNIST !!! HAI , SA TRAIASCA , TOVARASUL LENIN !!! ADICA , INMULTITI , 40 , S-AU 50 DE LEI , DIN BANII FIRMEI , CU CELE 1 770 000 DE ACTIUNI , SPRE BENEFICIUL UNOR FIARE DE OAMENI !!! ACUM 2 ANI DE ZILE , SI-AU VOTAT SINGURI , SPRE BENEFICIUL LOR , UN FOND DE PREMIERE , DE 8 800 000 DE LEI , TOT DIN BANII FIRMEI , SI TOT IN FOLOSUL , CONDUCERII ACTUALE , S-AU FOSTE , [ DE FAPT , NU EXISTA FOSTE ] , ADICA , TOT LOR !!! OMULEEEEE !!! DACA NU BELESTI BINE OCHII , BELESTI ALTCEVA !!! FII PE FAZA !!!

   AI REUSIT , SA MA ENERVEZI , D-LE AVOCAT , AL ACESTOR BANDITI !!! VREI SA CASTIGI , CU ADEVARAT , NISTE BANI CINSTITI ??? A-TI DAU EU , O IDEE GRATIS , SPECIAL . PENTRU TINE !!! DACA AI POTENTIAL , CUMPARA PENTRU TINE , PERSONAL , ACTIUNI ABBOTT LABORATORIES !!! CUMPARA GILEAD SCIENSES !!! CUMPARA PFIZER !!! CUMPARA JOHNSON % JOHNSON , CUMPARA ORICARE FIRMA CARE E CELEBRA , IN DOMENIUL SANATATE-MEDICAL !!! NU TE BAGA , CU ASTIA !!! S-AU O SA-TI BLESTEMI MAMA , CARE TE-A FACUT , PE PAMANT !!! SA NU ZICI , CA NU TI-AM SPUS !!! EU , RECUNOSC EXCROCII , DE LA DISTANTA !!!

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Electromagnetica
hidroelectrica.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Dec. 2023
Euro (EUR)Euro4.9678
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5710
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2353
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7886
Gram de aur (XAU)Gram de aur303.8212

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ahkawards.ro
Cotaţii fonduri mutuale
ccib.ro
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb