MET România marchează 15 ani de activitate pe piaţa locală de energie

R.S.
Companii / 19 iunie

MET România marchează 15 ani de activitate pe piaţa locală de energie

MET România, parte a grupului elveţian MET, marchează 15 ani de activitate continuă pe piaţa din România. De-a lungul acestei perioade, compania s-a remarcat drept unul dintre furnizorii importanţi de servicii integrate în domeniul energetic, diversificându-şi gama de servicii pentru a cuprinde cât mai multe din nevoile clienţilor: furnizare, consultanţă, servicii complexe dedicate producătorilor de energie regenerabilă, echilibrarea consumului clienţilor şi, în curând, producţie de energie din surse regenerabile.

În prezent, MET România investeşte în dezvoltarea competenţelor pe fiecare dintre segmentele pieţei energetice, cu obiectivul de a rămâne alături de partenerii săi cu soluţii moderne, adaptate nevoilor acestora, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Înfiinţată în 2009, compania şi-a început activitatea pe piaţa de trading a gazelor naturale un an mai târziu. În 2011, brandul MET România a prins contur, consolidându-şi propria identitate pe piaţa de energie. În anul 2014 îşi extinde activitatea şi în zona de energie electrică, diversificarea activităţii companiei reprezentând unul dintre obiectivele de business fundamentale. La dezvoltarea ulterioară a companiei au contribuit două acţiuni strategice: fuziunea cu Repower Furnizare România, din anul 2017, şi preluarea RWE Energie în 2018.

"Cei 15 ani de activitate MET pe piaţa din România reprezintă o bornă semnificativă atât pentru noi, echipa locală, cât şi la nivel de grup. A fost o perioadă intensă, în care am trecut prin procese de transformare complexe şi ne-am construit identitatea de astăzi. MET România este în 2024 nu doar un important jucător pe piaţa de energie din România, ci şi un partener de încredere al multor companii. Deşi piaţa locală a trecut printr-o perioadă dominată de incertitudine, am rămas alături de partenerii noştri, le-am oferit produse competitive şi ne-am respectat în totalitate obligaţiile contractuale, ceea ce reprezintă, fundaţia transformării companiei din aceşti primi 15 ani," a declarat Florin Frunză, CEO al MET România, potrivit comunicatului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

24 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9733
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6060
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3222
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9707
Gram de aur (XAU)Gram de aur405.2170

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb