MINISTRUL SĂNĂTĂŢII:"Masca ar putea să nu mai fie obligatorie în birourile în care toţi angajaţii sunt vaccinaţi"

J.P.
Miscellanea / 09 mai

"Masca ar putea să nu mai fie obligatorie în birourile în care toţi angajaţii sunt vaccinaţi"

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a declarat că a discutat deja la nivelul Guvernului ca masca să nu mai fie obligatorie în birourile în care toţi angajaţii sunt vaccinaţi, dar că o decizie va fi luată după o "confirmare" de la Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP), în funcţie de care se va stabili şi data de la care ar putea să se renunţe la purtatea măştii, relatează G4media.

"În spaţiile închise, în care toată lumea este vaccinată, (propunerea, n.r) este să putem să dăm jos masca. Dar aceasta, după ce vom avea şi o confirmare de la Institutul Naţional de Sănătate Publică (...) Un val prim val de măsuri de relaxare va fi lansat cu data de 1 iunie. Dacă acest lucru va fi inclus în acest val sau ulterior, va trebui să discutăm la nivelul Guvernului, pe baza opiniilor de la specialişti", a declarat Ioana Mihăilă, duminică, la emisiunea Insider Politic de la Prima Tv.

Ministrul Sănătăţii a mai spus că pandemia a început "să o ia mai încet", ceea ce este "o veste bună", scăzând presiunea pe paturile ATI.

"Lucrul ăsta este încurajator şi atunci cred că destul de curând putem începe din nou să introducem nişte măsuri de relaxare", a declarat Mihăilă.

În legătură cu renunţarea la purtarea măştii pe stradă, Ioana Mihăilă a declarat acest lucru ar putea fi posibil înainte de luna septembrie.

"Cred că încă înainte de luna septembrie am putea să începem să renunţăm la mască în spaţiile deschise. (...) Cred că ar fi un bun stimulent să facem aşa, ca să se simtă şi autorităţile locale, dar şi cetăţenii care locuiesc într-o anumită localitate, motivaţi să se vaccineze, dar cred că renunţarea la purtarea măştii în spaţiile deschise care nu sunt aglomerate poate să vină chiar înainte de toamnă, cu condiţia ca un mare procent al populaţiei dintr-o anumită zonă să fie vaccinat. Nu aş vrea să dau date exacte pentru că depinde de mai mulţi factori care nu sunt numai în controlul autorităţilor", a declarat Ioana Mihăilă.

Opinia Cititorului ( 14 )

 1. Alte declarații imbecile - nu poti sa motivezi oamenii în acest fel, cu morcovul.

  Unii nu pot sa se vaccineze din motive obiective, medicale, nu poți pune presiunea colegilor asupra lor în cel mai stalinist mod posibil, cum vrea această doamnă. 

  1. nu!

   vor sa bage zazanie intre oameni, vor sa se certe oamenii si vaccinatii sa se constituie in factor de presiune asupra nevaccinatilor!  

   sunt satanisti!  

   numai satana lucreaza cu viclenii si ascunzisuri si smecherii!  

   Dumnezeu lucreaza direct si pe fata!  

  vreti sa invrajbiti in mediul privat vaccinatii contra nevaccinatilor si sa aduceti indirect presiuni din partea managementului companiei si din partea celor vaccinati asupra executantilor nevaccinati sa se vaccineze fortat (desi legea interzice fortarea vaccinarii).

  e o strategie murdara la limita legalitatii, scarbe ce sunteti!  

  e o strategie suflata la urechea voastra de insusi satan !  

  numai satana lucreaza cu invrajbiri si uneltiri!  

  vi se vor despica de vii in strada mainile si picioarele si capetele de corpurile voastre de guvernanti ai satanei pentru strategiile voastre negre!  

  oamenii chiar vor veni dupa voi sa va tarasca in strada inainte sa va sectioneze erorile lui Dumnezeu numite corpurile voastre!  

  veti plati, aveti asigurarea mea!  

  p.s. la mine in departament daca prind pe cineva ca face presiuni asupra nevaccinatilor sa se vaccineze ii rup picioarele , il arunc de la etaj si ii inscenez sinucidere!  

  Daca vad pe cineva ca se situeaza in afara legii pentru ca asa i-a zis guvernul il omor cu mainile mele goale!  

  Luptati pentru oameni liberi, pentru libertate!  

  1. Începi prin a-l lăuda pe Dumnezeu și continui cu îndemnul la crimă.

   uneori lupta e solutia.

   Țin să vă atrag atenția asupra gravității afirmației pe care ați făcut-o. Văd că v-ați speriat și nu ați mai comentat cu pseudonimul inițial. E un lucru bun, înseamnă că totuși există o speranță.

   Comentariul 2 este extrem de grav prin consecințele lui de natură penală și cele pe care le poate avea asupra carierei inițiatorului. Indiferent dacă inițiatorul intenționează să facă ceea ce a promis, amenințarea rămâne și constituie faptă penală (art. 206, aliniat 1) și se pedepsește cu închisoarea. Dacă autorul chiar intenționează să însceneze sinuciderea unui coleg e cu atât mai grav! 

   Sfatul meu: faceți-vă că plouă și rugați-vă să nu cumva să vă citească un coleg acest mesaj. Bănuiesc că v-ar identifica relativ simplu date fiind particularitățile... personalității dumneavoastră.  

   O zi bună. 

   comentariul 2 nu este de loc grav , du-te si te kk ! tine-ti sfaturile pentru cine ti le cere !

   get lost boule

   cretinel , eu nu sunt speriat niciodata, eu doar actionez!

   salutari si sa nu dea dracu sa te intalnesti cu mine vreodata!  

  USR = UNIUNEA SATANISTILOR DIN ROMANIA !

  PNL = PARTIDUL NELEGIUIRILOR LEGIFERATE!

  ... să lucreze la distanță ( on line ) . Este și v - a fi digitalizare cât cuprinde ....

  Daca se ajunge la faza de presiuni de la serviciu, singurul raspuns este "am alergii". Si gata.

  Nu este nevoie sa aduceti nicio "scutire de la ora de sport", niciun examen clinic, nimic. Datele voastre personale de sanatate sunt doar ale voastre. Nu intereseaza pe niciun angajator ce alergii aveti. Le stiti dv si cu asta basta. Orice alta intruziune si violare a vietii private este o incalcare a drepturilor omului. 

  1. Asta este raspunsul pe care il dau si cei din sanatate care nu vor sa fie cobai si care contesta siguranta vaccinului. Doar ei se confrunta cu efectele secundare.

  Ceea ce vrea să facă această femeie sinistră este sa pună presiune vaccinista pe angajați în colectiv, la locul de muncă, adică să-i arate colegii de serviciu, cu degetul, pe cei nevaccinati, în semn de oprobiu public, ca în fostul regim comunist.

Videoconferinţa “Sistemul bancar după un an de pandemie”
Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale
AAGES

Curs valutar BNR

22 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9253
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1431
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7465
Gram de aur (XAU)Gram de aur236.9350

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
piperea.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
CCIB - Focus Bucuresti - iunie 2021
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro