Nouă companii debutează pe AeRO

R.Z.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 26 octombrie 2015

Un număr de nouă companii se vor transfera de pe piaţa RASDAQ pe AeRO începând de astăzi, conform Bursei de Valori Bucureşti. Acestea sunt: "Comat" Galaţi (COTM), "Construcţii Bihor" Oradea (COBJ), "Mecanica 94" Drobeta Turnu Severin (MECH), "ICMA" Bucureşti, "Vitimas" Tecuci, "Gerom" Buzău, "Societatea de Construcţii în Transporturi" Bucureşti (SCTB), "Suport Logistic" Bucureşti (SLBB), "Unirea" Cluj Napoca (UNIR).

"Comat" Galaţi se ocupă de vânzarea en-gross a produselor industriale, iar printre acţionari se numără Cătălin Constantin Chelu cu 31,23% din capital, "Debrocons" Galaţi, cu 23,54%, "Broadhurst Investments Limited", cu 11,83%..

"Construcţii Bihor" Oradea este controlată de Gheorghe Ghinea, cu 60% acţiuni, în timp ce "Orvisega Prest" Oradea are 24,31%, iar Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului Bucureşti, 3,5%.

"ICMA" Bucureşti, controlată de grupul "Beta Industrie Invest" Bucureşti, cu 90% din acţiuni, se ocupă de proiectarea, realizarea şi comercializarea de utilaje şi echipamente pentru instalaţii în construcţii.

"Gerom" Buzău prelucrează geamuri pentru diverse domenii de aplicare: construcţii, industria auto, industria mobilei şi a electrocasnicelor. Acţionarul majoritar al companiei este "Hystria Expert" Bucureşti, cu 80,25% acţiuni, în timp ce Valeriu Gumă are un pachet de 14,98% acţiuni.

"Societatea de Construcţii în Transporturi" Bucureşti are printre acţionari pe "Do-Rom Beteiligungs GMBH". cu 36,94% din capitalul social.

În prezent, pe piaţa AERO sunt admise la tranzacţionare 264 de companii, cu o capitalizare cumulată de 3,85 miliarde lei (869,4 milioane euro).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

15 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9700
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5550
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9149
Gram de aur (XAU)Gram de aur352.8944

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb