ICT

Noul Renault Express Van este disponibil în România

Comunicate de presă / 19 aprilie

Noul Renault Express Van este disponibil în România

Renault deschide comenzile în România pentru noul Express Van - utilitara practică şi eficientă, ideală pentru business-urile care caută un vehicul cu un bun raport calitate-preţ şi care să răspundă nevoilor lor esenţiale. Noul Express Van are un design exterior dinamic şi robust, în coerenţă totală cu ADN-ul Renault. Având dimensiuni generoase pentru un vehicul de 4,4 metri, este uşor de încărcat, are un interior modern care încorporează o mulţime de spaţii de depozitare şi scaune confortabile şi durabile, conform unui comunicat remis redacţiei.

La exterior, noul Express Van se remarcă prin designul robust care scoate în evidenţă finisajele şi accentele cromate. Bara de protecţie verticală, grila înaltă a radiatorului şi semnătura luminoasă a farurilor LED în forma literei C, devenită marcă a identităţii Renault subliniază robusteţea şi codurile stilistice distincte ale gamei de utilitare. Caroseria noului Express Van poate fi personalizată în culorile: Blanc Glacier, Gris Urban, Noir Nacre, Gris Highland şi Bleu Iron.

Interiorul încorporează un tablou de bord modern orizontal, cu linii clare, care evidenţiază volumul habitaclului. Cu aproape 48 de litri de spaţiu de depozitare în cabină şi un volum de încărcare de 3,3 până la 3,7 m³, noul Express Van oferă un spaţiu de stocare foarte generos.

Noul Express Van are 1,91 m spaţiu de încărcare pe podea (cu peretele despărţitor acoperit complet) într-un vehicul lung de 4,39 m; şi o uşă laterală glisantă de 716 mm lăţime. Mai practic ca oricând, poate suporta o sarcină utilă maximă de 780 kg cu un motor pe benzină şi 650 kg cu unul pe motorină. Noul Express Van are un spaţiu de stocare de aproape 48 L şi un volum maxim de încărcare de 3,7 m³.

Echipare multimedia: Radio Connect R & Go sau Renault EASY LINK 8''

Disponibil cu Radio Connect R & Go, noul Express Van încorporează un ecran tactil de 8" (color, format landscape), iar atunci când este echipat cu sistemul multimedia Renault EASY LINK vine împreună cu două difuzoare şi două tweetere pentru un confort acustic optim. Cu ajutorul aplicaţiei R & Go Radio Connect cu Bluetooth puteţi accesa funcţiile telefonului şi vehiculului dvs. într-un mod ergonomic şi intuitiv.

Mai multă siguranţă la volan

Noul Express Van lansează un set de noi sisteme de asistenţă la conducere care îmbunătăţesc semnificativ siguranţa la volan şi vizibilitatea şoferului asupra mediului înconjurător. Noul Express Van a fost echipat cu o oglindă convexă cu vedere panoramică, care oferă vizibilitate în unghiul mort al oglinzii retrovizoare exteriore, loc invizibil din cauza structurii de tablă; deosebit de utilă în timpul manevrelor în spatii înguste.

Sistemul de detectare şi avertizare a prezenţei unui vehicul în unghiul mort al oglinzii retrovizoare îl anunţă pe şofer când un alt vehicul se află chiar în acel punct, Sistemul Trailer Stability Assist reduce oscilaţia remorcii, fără a limita viteza de conducere şi îmbunătăţeşte manevrabilitatea în condiţii dificile cauzate de vânt sau starea drumului.

Sistemul Hill Start Assist alături de ESC menţine vehiculul staţionat timp de aproximativ două secunde, acolo unde panta are o înclinaţie mai mare de 3%. Frânele sunt apoi eliberate treptat.

Pentru mai multă siguranţă în oraş şi pe autostradă şi pentru mai multă atenţie în respectarea vitezei de circulaţie, noul Express Van este echipat cu Cruise Control şi limitator de viteză, care se pot accesa foarte uşor datorită amplasării butoanelor pe volan.

Renault Express în România

Noul Express Van va fi lansat pe piaţa din România în două versiuni de echipare ; Generic şi Confort. Express Generic vine cu motorizare pe benzină de 1.3 100 CP, cu preţuri începând de la 12.950 Euro (TVA inclus) şi cea diesel - 1.5 Blue dCi 75, cu preţuri de la 14.050 (TVA inclus). În versiunea de echipare Confort, noul model vine în plus cu motorizarea Blue dCi 95, cu preţuri care pornesc de la 13.600 Euro (TVA inclus).

Ambele versiuni de echipare, Generic şi Confort au o deschidere a uşilor spate la 180°, ceea ce permite încărcarea cu uşurinţă a obiectelor cu o lăţime de 1,2 metri. În plus, sistemul de avertizare la schimbarea treptei de viteză ajută la reducerea consumului de combustibil, iar geamurile actionate electric oferă un plus de confort.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

07 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9262
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0800
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4941
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6770
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.7720

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro