Olimpiada sportului şcolar, în timpul vacanţelor

O.D.
Ziarul BURSA #Sport / 9 februarie

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a avut o întrevedere cu Ministrul Sportului, Eduard Novak. (Sursa foto Facebook Eduard Novak.)

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a avut o întrevedere cu Ministrul Sportului, Eduard Novak. (Sursa foto Facebook Eduard Novak.)

Minte sănătoasă în corp sănătos trebuie să fie o deviză şi pentru oficialii din educaţie. Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, şi ministrul Sportului, Eduard Novak, s-au întâlnit şi au discutat despre implicarea liceelor cu program sportiv şi a cluburilor sportive şcolare în dezvoltarea sportului şcolar. "În continuarea demersului de susţinere a sportului şcolar, unul dintre pilonii Strategiei Naţionale pentru Sport, Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a avut o întrevedere cu Ministrul Sportului, Eduard Novak, la care a participat şi Domnul Kallos Zoltan, Secretar de stat în Ministerul Educaţiei", a transmis Ministerul Educaţiei.

Sursa citată a precizat că discuţia a vizat încheierea unui protocol interministerial privind implicarea liceelor cu program sportiv şi a cluburilor sportive şcolare în dezvoltarea sportului şcolar. De asemenea, s-a discutat despre organizarea Olimpiadei sportului şcolar în parteneriat, Ministerul Educaţiei-Ministerul Sportului, în timpul vacanţelor şcolare. O altă temă abordată a fost stabilirea unei direcţii de acţiune a cluburilor sportive şcolare, cu accent pe sporturile prioritare: "Sportul şcolar merită să fie susţinut şi încurajat - activitatea fizică este un factor important în dezvoltarea armonioasă a copiilor, contribuie la starea de bine a acestora şi creează contexte de interacţiune, colaborare şi încredere reciprocă".

Primul pas spre normalitate a fost făcut prin recunoaşterea beneficiilor activităţilor sportive pentru copii, după o lungă perioadă în care orele de sport erau tăiate din programă cu pixul prin birouri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
arsc.ro
ahkrumaenien.ro

Curs valutar BNR

23 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9214
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5250
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9374
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5631
Gram de aur (XAU)Gram de aur287.9955

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro