OMV Petrom SA scoate la vanzare mai multe terenuri în Bucureşti şi în ţară

A.P.
Miscellanea / 21 octombrie 2020

OMV Petrom SA scoate la vanzare mai multe terenuri în Bucureşti şi în ţară

OMV Petrom SA a dat startul procesului de vânzare pentru o importantă proprietate din portofoliul său, un teren într-o zonă extrem de căutată, având suprafaţa de 35.644mp, liber de construcţii, situat în Bucureşti, Sos. Vergului nr. 16A, Sector 2. Terenul este pretabil pentru un proiect imobiliar mixt, cu o componentă rezidenţială alături de spaţii comerciale, dar nu sunt excluse nici alte utilizari ale terenului, potrivit Agerpres.

Astfel, în această perioadă se primesc oferte pentru proprietatea respectivă din partea persoanelor interesate.

Terenul scos la vânzare este situat în proximitatea Centrului Comercial Esplanada - Brico Depot - Mobexpert - Cora, aproape de intersecţia Şos. Vergului cu Şos. Pantelimon. Zona adiacentă este compusă din ansambluri de locuit (în principiu blocuri), având în apropiere Parcul Sticlăriei, Parcul Morarilor şi spitalul Malaxa, Lacul Pantelimon şi Spitalul Sf. Pantelimon. La aproximativ 2,5 km distanţă se află Complexul Sportiv Lia Manoliu şi Mega Mall.

Accesul la proprietate este facil, direct din Sos. Vergului, la care are o deschidere de 79 metri, auto sau pietonal. Zona este deservită de metrou la staţiile Pantelimon, Republica sau Costin Georgian, precum şi de mijloace de transport în comun ale STB pe Şos. Pantelimon sau Bulevardul Basarabia.

Detalii tehnico-economice cu privire la teren, informaţii despre potenţialul de dezvoltare al proprietăţii pot fi obţinute din certificatul de urbanism pentru informare, care este disponibil împreună cu toate documentele relevante pentru proprietate. Toate acestea pot fi puse la dispoziţia părţilor interesate de către reperzentanţii companiei care deţine terenul.

Această vânzare face parte din proiectul OMV Petrom SA de valorificare a proprietăţilor care nu fac parte din activele sale operaţionale.

De asemenea, procesul de valorificare a activelor OMV Petrom SA va continua prin scoaterea la vânzare a unei alte proprietăţi din Bucureşti, un teren situat în zona Podului Constanţa, pe Str. Carpaţi nr. 5-11, Sectorul 1, având o suprafaţă de 12.319mp.

În plus faţă de proprietăţile din Bucureşti, OMV Petrom SA va scoate la vânzare mai multe proprietăţi cu potenţial de dezvoltare situate în judeţe precum Argeş, Cluj, Constanţa, Iaşi, Suceava, Timiş, Vâlcea, dar şi în diverse alte zone din ţară.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro