Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Opt bănci din India, amendate pentru încălcarea normelor privind clasificarea fraudelor

A.V.
Ziarul BURSA #Internaţional /

Opt bănci din India, amendate pentru încălcarea normelor privind clasificarea fraudelor

Banca centrală a Indiei a sancţionat opt bănci din sectorul public pentru încălcarea normelor privind clasificarea fraudelor, aplicarea de reduceri la plata facturilor şi monitorizarea utilizării finale a fondurilor, potrivit agenţiei Xinhua. Reserve Bank of India (RBI) le-a impus aces-tor bănci amenzi cuprinse între 142.900 şi 285.700 de dolari. Conform sursei, Bank of Baroda, Bank of India, Indian Overseas Bank şi Union Bank of India au fost amendate cu 214.300 de dolari fiecare, iar Allahabad Bank şi Bank of Maharashtra - cu 285.700 de dolari fiecare. Oriental Bank of Commerce a fost sancţionată cu 142.900 de dolari.

RBI a mai informat că a amendat cu 142.900 de dolari Corporation Bank pentru nerespectarea normelor privind securitatea cibernetică, dar şi a celor legate de clasificarea fraudelor şi de raportare.

Banca centrală a Indiei (RBI) a precizat: "Am efectuat un control în conturile companiilor unui grup şi am observat că băncile nu au respectat prevederile uneia sau mai multor directive emise de noi".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS