OSMTH:"Nimeni nu are puterea de a carantina credinţa şi pe Dumnezeu"

C.P.
Comunicate de presă / 22 martie 2021

Dan Vasiliu, Marele Prior General Magistral al României

Dan Vasiliu, Marele Prior General Magistral al României

Ordinul Suprem Militar al Templului din Ierusalim (OSMTH) solicită reprezentanţilor administraţiei locale şi centrale din România să iniţieze un dialog sincer şi constructiv cu autorităţile Bisericii, pentru a asigura cadrul şi măsurile potrivite privind participarea credincioşilor la slujba de Înviere, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

"Nimeni nu are puterea de a carantina credinţa şi pe Dumnezeu!" spun templierii în comunicat.

"Noaptea de Înviere are o mare importanţă pentru creştini. Se spune că atunci Dumnezeu deschide cerurile pentru a asculta dorinţele oamenilor. Lumânarea de Înviere, odată cu osteneala de a fi prezenţi la Biserică, este o ofrandă adusă lui Dumnezeu. Adevărata masă, în această noapte, este dumnezeiasca Liturghie, slujba din noaptea luminoasă, atunci când Însuşi Hristos vine şi stă împreună cu noi!

Marele Priorat General Magistral al României al Ordinului Suprem Militar al Templului din Ierusalim solicită reprezentanţilor administraţiei locale şi centrale din România să iniţieze un dialog sincer şi constructiv cu autorităţile Bisericii, pentru a asigura cadrul şi măsurile potrivite privind participarea credincioşilor, după rânduiala cuvenită, la Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului. Acestea vor trebui să fie valabile atât în data de 4 aprilie, pentru creştinii de confesiune catolică şi protestantă, cât şi în data de 2 mai, pentru creştinii de confesiune ortodoxă şi greco-catolică. Nimeni nu are puterea de a carantina credinţa şi pe Dumnezeu!

Facem apel la toţi cei care nu împărtăşesc credinţa creştină autentică să se abţină de la gesturi sau manifestări care nu au nicio legătură cu tradiţia şi semnificaţia acestei Sfinte Sărbători. Avem cu toţii datoria de a ne arăta unii altora respect şi de a da dovadă de responsabilitate în aceste momente de grea încercare.

Ordinul Suprem Militar al Templului din Ierusalim, Ordin eminamente creştin, unicul moştenitor şi continuator legitim al spiritului şi al tradiţiilor Ordinului Templier medieval, îşi afirmă cu tărie misiunea sa de a apăra religia creştină şi de a milita pentru răspândirea învăţăturilor Domnului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos în întreaga lume.", se arată în comunicatul OSMTH.

Ordinul Suprem Miltiar al Templului din Ierusalim a făcut un apel către reprezentanţii administraţiei de stat să poarte un dialog cu autoritatea bisericească în vederea organizării ceremoniilor religioase şi să nu îngrădească dreptul de libertate la credinţă al oamenilor şi în perioada sărbătorilor de Crăciun, la finalul anului trecut.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. " Marele Prior General Magistral "

    Numai la rapperi si la rommi mai vezi atata inflatie de cuvinte in descrierea unui atribut sau functii. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

hidroelectrica.ro
aages.ro
fedbet.ro
aopjnr.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Apr. 2024
Euro (EUR)Euro4.9714
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6645
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1091
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8281
Gram de aur (XAU)Gram de aur359.6861

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
edevize.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
32.aicps.ro
roenergy.eu
AIESEC
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb