PARALELA 45:Antalya, destinaţia vedetă şi în această vară, are cele mai multe chartere în sezonul 2019

Ziarul BURSA #Companii #Turism /

Antalya, destinaţia vedetă şi în această vară, are cele mai multe chartere în sezonul 2019

Peste 25.000 de turişti autohtoni au ales să meargă anul acesta în vacanţă în Turcia, cu zboruri charter sau cu transport individual, numărul curselor charter săptămânale din oferta turoperatorului Paralela 45 crescând la 19, de la 12, anul trecut.

Charterele spre Antalya, principala destinaţie de vacanţă din seyonul estival al anului 2019, sunt operate anul acesta din 10 oraşe, un număr dublu faţă de vara trecută, noutăţile fiind Oradea, Arad, Suceava, Bacău şi Baia Mare, alături de Bucureşti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iaşi şi Târgu Mureş.

Alin Burcea, CEO Paralela 45, a declarat: "Aproape că nu mai este oraş mare din România cu aeroport de unde să nu plece un charter spre Antalya, care va fi şi anul acesta destinaţia verii. Produsul turistic oferit de turci este ce îşi doresc românii pentru vacanţa lor. E lux de masă cu servicii ireproşabile la hotel, relaxare, mâncare şi băuturi pentru toate gusturile, divertisment pentru copii şi adulţi".

Pe lângă cursele spre Antalya, pentru al doilea an consecutiv, turiştii care aleg Alanya sau Side ca destinaţie de vacanţă pot ajunge în Alanya cu o cursă charter Paralela 45 de la Bucureşti.

Din calculele turoperatorului, peste 18.000 de turişti aleg pachetele de vacanţă cu avionul, all inclusive sau ultra all inclusive la hoteluri de patru şi cinci stele, la un buget de cel putin 1.161 de euro/familie de doi adulţi şi doi copii. Cele mai căutate sunt hotelurile cu locuri de joacă, piscine, tobogane, discotecă, ateliere creative pentru copii şi meniuri speciale. Adulţii le aleg pentru centrele spa, unde folosesc sauna, baia turcească, tratamente corporale ori faciale, şi magazinele din lobby-urile hotelurilor.

Vara aceasta copiii au gratuitate la zborurile spre Antalya, indiferent de vârstă, dar şi la cazare, în funcţie de hotel, cei cu vârsta cuprinsă între doi şi 6,99 ani ori doi-14,99 ani.

Pentru perioada următoare, o serie de oferte de vacanţă în Turcia au reducere de până la 35%. Astfel, un pachet pentru doi adulţi şi doi copii poa-te costa de la 1.346 de euro/hotel de cinci stele în Alanya sau 1.444 de euro/hotel de cinci stele în Antalya, cu plecare din Bucureşti, de la 1.442 de euro/familie cu plecare din Cluj-Napoca, 1.390 de euro/familie cu plecare din Oradea sau 1.161 de euro/familie, cu plecare din Arad.

Alţi 7.000 de turişti preferă transportul individual pentru vacanţe atât în Antalya, cât şi în zona Bodrum (Didim, Kusadasi, Marmaris), unde cazarea cos-tă de la 21 de euro/cameră/noapte.

Dintre excursiile opţionale, cel mai des sunt preferate raftingul pe râul Kaprucay, care costă 45 de euro/adult şi 20 de euro/copil, buggy safari (54 de euro/adult şi 31 de euro/copil). Pasionaţii de cultură şi peisaje aleg, de regulă, excursia Side-Aspendos-Manavgat (55 de euro/adult şi 30 de euro/copil), terasele calcaroase din Pamukkale (70 de euro/adult şi 35 de euro/copil), oraşele antice Myra şi Demre (60 de euro/adult, 30 de euro/copil).

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria BankAdvertisement
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS