PAVEL POPESCU, DEPUTAT PNL:"Refuz să iau în considerare un eşec al aderării României la spaţiul Schengen"

G.D.
Politică / 20 noiembrie 2022

"Refuz să iau în considerare un eşec al aderării României la spaţiul Schengen"

Decizia privind aderarea României la spaţiul Schengen urmează să fie luată până la finalul acestui an. Pavel Popescu, deputatul PNL, refuză să ia în cosiderarea un eşesc al aderării ţării noastre la Schengen în acest interval de timp, spune acesta într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Două ţări se opun aderării ţării noastre la Schengen, Austria şi Olanda. " Cu menţiunea că premierul Olandei se agită mult zilele acestea cu telefoane, pentru a lărgi şi mai mult clubul celor două ţări pline de ifose, care ar intra în sevraj instant fără supradozele zilnice de gaz rusesc şi cocaină columbiană", spune Pavel Popescu în postare.

Acesta spune că dacă România nu reuşeşte să adere la Schengen îşi va dedica ultimii ani ai mandatului său "pentru legislaţie şi activitate politică ce vor viza în mod direct firmele şi interesele austriece (ruseşti la bază) şi olandeze prezente în Românai".

Pavel Popescu nu este primul liberal care ameninţă Austria şi Olanda, privind aderarea României la Schengen, primul avertisment a venit din partea europarlamentarului Rareş Bogdan, de la tribuna Parlamentului European.

Opinia Cititorului ( 11 )

 1. N-ar vrea copiluțul ăsta să-și adapteze comportamentul la datele din buletin? O arde înțelept și sofisticat deși e coleg de generație și, practic, din același aluat cu Bulai.

  1. Foarte inteligent comentariu tau .

   D

   Incearca in limba materna poate intelegem ceva 

   Din pacate acum sunt trei: Olanda, Austria si Suedia.

  Poporul Roman ,USR , REPER si FORTA DREPTEI merita intrarea in schengen .

  - Psd (ciuma rosie ) pnl( ciuma galbena - adica partidul CIOCOIULOR BOLSEVICI iohanis , rares bogdan si a celor care iau sustinut ) ,aur si udmr merita viza doar pt RUSIA 

  1. Penalii din usere și-au demonstrat talentele penale în timpul pandemiei și în PNRR, negru pe alb. De ce faci referire la vehiculul securist al securistului băsist MRU?

  nu va mai agitati "fictiv" atat pe retelele de socializare.

  Romania "adera" nu pentru ca.... "a indeplinit ect vrajeli mizere". 

  NNUUUUUU...... 

  Ci pur si simplu ca uniunea europeana a reusit sa "infleze" piata nominal in EURO la bunuri servicii si utilitati... ce vor continua. 

  Deci: Romania a fost saltata si in viitor nivelata la preturi nominale inflate la un nivel competitiv cu alte state din jur: Cum ar fi Italia busitura financiara Grecia Cipru. 

  Dupa cele Trei de sus; Va urma in Fata Bulgaria, Romania si ceva tar de prin Jur! 

  Dar de ce? 

  Ca sa nu cada Germania (motorul productiei) prea rau ciclic; politica strategica este sa loveasca ciclic in statele aflate in curs de dezvoltare.  

  Politica Cui? 

  Politica Banci Centrale Europene. 

  De ce? 

  Cu fiecare busitura sa ecurata speculanti si creste productivitatea pe o povara de datorie mai mare de dus in societate? 

  Cum adica creste productivitate pe busitura financiara? 

  Cresterea competitivitati si a productieie pe venituri mici si costuri mari = plata datorii catre tarile ce au imprumutat la suma mare cost mare in bula de catre tarile prabusite! 

  Romania astazi se bucura de mertane haudii bmwuri prin ghetourile Romaniei... zic sa ii lasam inca sa se bucure. 

  s c cret 

  1. adica tu anunti saracire ca urmare a intrarii in schengen (fapt care oricum in opinia mea nu se va intampla - faza cu schengen-ul) ... iesim si din ue si nu mai exista ue si noi tot nu pupam schegen

   euro in gram aur te contrazice!

   productivitatea europei in trecut a adunat putere de creditare natii in viitor!! 

   Deci EURO FOARTE TATE chiar daca Dolarul si Lira il dilueaza periodic iar francul intermediaza valutele din ASIA prin canalul Euro. 

   Statele UNITE ALE EUROPEI vor avea de dus 1-2 Razboaie MAJORE pentru RUTE comeriale Granita STATALA si Productivitate IEFTINA (forta de munca ieftina). 

   Daca vrei sa vezi formarea noului IMPERIU ECONOMIC URMARESTE politicile PRO MIGRATIE si unde ratele procentuale devin din ce in ce mai mari pro migratie forta ieftina de munca! 

   Alt indiciu Statele ce incep sa formeze o uniune vor Exporta TREPTAT CAPACITATI de PRODUCTIE pentru a mentine echilibrul "preturilor la mancare si trai" si oferind in schimb putere nominala in crestere celor ce apartin sistemului; simultan favorizand la maxim potential speculatia creditarii NOI pe forme de capacitati productie noua /ieftine. 

   Incearca sa observi statele unde nu mai exista procent mare de "populati /oameni" ce pun presiune competitive pe "arat si agricol" ci se formeaza concerne si monopoluri. 

   A doua faza stimularea deplasarii cetatenilor de la sate la orase principale pentru a se mentine bula inperiului si cresterea in expansiune a shadow bankingului fapt ce ajuta ca presiune descendenta asupra veniturilor si asupra preturilor plasand simultan profiturile in mana speculatorilor / institutiilor ce vor redirectiona capitalul in alte capacitati noi excluzand treptat forta de munca scompa interna in favoarea robotizarii / mecanizarii si migrantilor ieftini. 

   Pe glob Pe cat se VORBESTE DE CHINA nu se VORBESTE NICI IN POSTARI SAU PRESA de FORMAREA IMPERIULUI EUROPEAN!! 

   Exact cum a Pornit formarea imperiului AMERICAN!! 

   Cum a PORNIT? 

   Intre anii 1860 spre 1915 americanii acumula o mare puterei si avere prin productivitate; intre 1915 ponderea bogatilor ce apasa in economie era formata din foarte multi batrani (pe glob din acest motiv o sa si vedeti ca primul razzboi a fost dar cu "batrani ca pondere in piata" ce mergeau la razboi de orgoliu si mandrie dar prea putini calificati / invechiti). 

   Intre 1920 si 1945 in amrica mor ca pondere batranii si lasa in piata 3 copiii ca pondere pe cap de familie reflectand in marea depresie; idem fenomen repetat si in europa si statele ce au aderat de curand la uniune intre 90-2000 trecand si ele prin chinurile economice aferente si pierzand industriile trecute. 

   Deja se vad semnale bune de financiarizare si prin state europene mai vechi ce sunt fortate sa reduca acricultura si munca sateasca si sa treaca spre tehnologizari masive si financiarizari masive spre polurile financiare stimuland exportul de CUNOSTINTE si importand PRODUSELE SI FORTA DE MUNCA. 

   Uniunea Europeana se va lupta cu ASIA pentru Suprematiea Monedei Europene / a dominatiei globale de CREDITARE! 

   Japonia urmeaza sa faca praf monede si va scoate in ciruclatie (undeva nu prea departe) o noua moneda care moneda deja se vede in sistemul financiar intern ca este ajutata de EURO / IMPRUMUT ca sa se dilueze; simultan japonia platind datoriile externe prin rezerve dolari in scadere si cost de trai scump. Asta e ciclul (idem cu Romania 90 2000 si iintarirea noului RON prin 2000 si scoaterea in circularie prin 2005); idem se intampla in japonia acum, se poate verifica cele spuse suprapus simultansi peste indexul de creditare in japonia ce a inceput sa zbarnaie, semnal ca banca centrala adat de mult startul la noua creditare ca sa dilueze noua moneda ce va fi scoasa in circulatie / adoptate; simultan distrugand milioanele de yieni japo circulati / depozitati si simultan atragand REZERVE NOI INTERNATIONALE. 

   Nu este de mireare ca deja este inundata cu valuri de EURO si ceva Lire UK. 

   Unde normal ne asteptam sa fie inundata de Yuan China; dar banca centrala a japoniei arata ca nu este cazul sa se intample asa atat timp cat sistemul financiar din japonia a fost format de americani. Americanilor le convine euro si lire caci isi pot lungi diluatia la dolari; in timp ce yuan ul nu se bazeaza inca pe competitivitate externa inca. 

   Cand anunt 'sarcirea" ma refer strict la politicile dure ale bancii centrale europene ce sunt mai dure decat ale bancii centrale americane cand vine vorba de ciclitatea creditului. 

   Daca urmarea videoul meu de pe you tu' vedeai ciclitatea creditului speculativ din romania cun de inalta la cer si ne da cu gura de asfalt la propriu financiar; in timp ce uniunea europeana are o politica mai conservatoare a creditului.  

   O politica similara cu a romaniei de creditare a avut in trecut Italia Cipru si Crecia unde dupa aderare au existat inca ceva anisori de zahar si elasticul s-a rupt violent de a dat cu gura de asfalt la propriu. 

   Acelasi fenomen il au astazi Romania, Bulgaria (chiar daca sta mascata cu bgn-ul dupa aur ca sa mascheze muntele de derivate), Republica Moldova si ceva state de prin jur. 

   Romania Urmeaza sa faca parte dintr-un stat uniune economica; intr-o uniune statele participante se vor impartii pe categorii si obiective strategice; unde industrii si politici vechi ecnomice vor fi distruse fortat pentru a echilibra activitatea economica a uniunii europene si pentru a maximiza randamentele interne in functie de capacitatile statelor de a produce si forma noi capacitati: MILITARE ECONOMICE TEHNOLOGICE SOCIALE CULTURALE. 

   RUSA NU VA mai pune mana pe statele EUROPENE; nu in Viata noastra! 

   Chiar si cu varsare de Sange Statele Membre Europene vor Forma si intarii Uniunea europeana. 

   Momentan mai sunt de ingropat "batranii cu amintiri sovietice"; tierii de azi deja nu vibreza cu trecutul cultural; in naivitatea si idiotenia lor sunt foarte usor distrasi / distrati de tehnologia prezenta si de POLITIC; idem cu perioada de BOOM din 20-40; vedem cat tine aceasta distractie! 

   CACI UE VAD LA ORIZONT ARME SI FLORI dupa aceasta perioada de BELSUG (pentru unele state mai mult fata de altele; gen ca in america unde chipurile se inrolau negrii ca sa le dea drepturi; oare acum se vor inrola cei din tarile sarace ce devin membre ue ca sa scape spatele tarilor dezvoltate membre si ce au monopol pe productie? nu stiu vedem). 

   Uniunea Europeana are un Aliat in Japonia!  

   Uniunea Europeana are Aliat in Emirate! 

   Ce nu are uniunea europeana momentan este Capacitate Militara de a isi apara si forma rutele comerciale si CREDITORII / DEBITORII fata de UNIUNE!!! 

   Este ultima piesa ce trebuie formata! 

   Iar cu Ajutorul Americii uniunea europeana reuseste sa formeze piesa; uniunea europeana este progenitura Americii; iar america progenitura Angliei prin neputinta ciclica fata de Franta si Germania. 

   Anglia este Neutra UE caci tre sa intermediese fluxurile de CREDIT fapt ca inca ii ajuta moneda si dominatia asupra fluxurilor 

   Ma uit in Romania si vad deja "Americanizarea" Tineretului! 

   Vad deja "americanizarea" mentalitatii si al comportamentului in NOU TANAR SOLDAT ce trebuie sa PLECE PE FRONTURI nu de DRAGUL sau SCOPUL TARII / unui pericol iminent ci STIMULTA MASIV FINANCIAR!!! - idem cu ce fac ISTORIC NOILE IMPERII cand trimit la lupta soldati in scopuri reale "comerciale si de cucerire" si nu in scopuri re aparare asupra pericolului iminent /de a fi invadat. 

   s c cret 

   Merci pt comentariu. Mai bine ai aduna pe un blog ceea ce spui . Cred ca il gasesc. :)

  d-nul la care face referire articolul ne-a soptit o prostie din preputul gandirii - ba uite asa... nu o sa intram in schengen

  team lider= sef de echipa in Norvegia.... :(

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

03 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9005
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4823
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9076
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4945
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3749

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro