Pe 1 şi 2 iunie, mii de copii din Cantus Mundi cântă în toată ţara

R.S.
Comunicate de presă / 30 mai

Pe 1 şi 2 iunie, mii de copii din Cantus Mundi cântă în toată ţara

Pe 1 şi 2 iunie, peste 2.500 de copii şi tineri din corurile şi ansamblurile Programului Naţional Cantus Mundi vor susţine recitaluri şi concerte în 20 de judeţe şi Bucureşti. Copiii din Cantus Mundi vor cânta în cele două zile în spaţii publice, pe scene, în parcuri, pieţe sau şcoli din diferite oraşe, comune şi sate, în cadrul mai multor evenimente prin care sărbătoresc Ziua Internaţională a Copilului.

Organizată sub deviza "Schimbăm România prin muzică!", ediţia a treia a evenimentului naţional Ora Copiilor by Cantus Mundi se va desfăşura în Bucureşti şi în judeţele: Alba, Arad, Bacău, Brăila, Braşov, Buzău, Covasna, Dâmboviţa, Galaţi, Gorj, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mureş, Prahova, Suceava, Timişoara, Tulcea, Vâlcea.

Repertoriul tuturor recitalurilor face parte din Broşura Ora Copiilor by Cantus Mundi, editată special în fiecare an de profesioniştii Corului Madrigal şi ai Programului Naţional Cantus Mundi.

La Bucureşti, sâmbătă, de la ora 14:00 şi duminică, de la ora 15:30, 400 de copii din 12 coruri Cantus Mundi vor cânta la Ora Copiilor organizată în cadrul Festivalului Opera Copiilor, pe Calea Giuleşti nr. 16, la Opera Comică pentru Copii.

Sâmbătă, pe 1 iunie, la Baia Mare, peste 300 de copii din şapte coruri Cantus Mundi, din judeţul Maramureş şi din ţară vor cânta alături de Ducu Bertzi & friends, VUNK şi The Motans, în Spectacolul Cantus Mundi Fest Maramureş, în cadrul evenimentelor organizate de "Ziua Copilului în Maramureş - Cu drag pentru coconi!". Seria de concerte derulată de Programul Naţional Cantus Mundi la Baia Mare se va desfăşura începând cu ora 18:00, în spaţiul amenajat în cadrul Aeroportului Internaţional Maramureş şi este organizată în parteneriat cu Consiliul Judeţean Maramureş şi Organizaţia de Management al Destinaţiei Judeţene Maramureş.

Accesul publicului la toate evenimentele corurilor de copii Cantus Mundi desfăşurate cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului este liber.

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”
APA NOVA
e-infra.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6535
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2157
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8883
Gram de aur (XAU)Gram de aur353.6146

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb