Abonament gratuit

PE PERIOADA INSTITURII STĂRII DE URGENŢĂASF scade cu 25% contribuţiile datorate de entităţile reglementate

Andrei Iacomi
Piaţa de Capital /

ASF scade cu 25% contribuţiile datorate de entităţile reglementate

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a decis, în şedinţa de astăzi, modificarea Regulamentului nr. 16/2014 privind veniturile Autorităţii, în sensul diminuării cu 25% a tuturor taxelor, tarifelor şi comisioanelor datorate de către entităţile reglementate şi supravegheate de către Autoritate, se arată într un comunicat de presă al ASF remis Redacţiei.

Decizia va fi aplicată începând cu 1 aprilie 2020 şi va fi menţinută până la încetarea stării de urgenţă. Această măsură este menită să sprijine industria serviciilor financiare nebancare, în general, şi a entităţilor care se confruntă cu dificultăţi economice apărute din cauza situaţiei generate de răspândirea COVID-19, în special.

Conform ASF, prin adoptarea modificărilor la Regulamentul 16/2014 se creează premisele ca entităţile care activează în cadrul celor trei pieţe financiare supravegheate de Autoritate să îşi păstreze un nivel de lichiditate adecvat şi să îşi poată direcţiona resursele financiare către activităţile de bază.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie