PENTRU AL TREILEA AN CONSECUTIV,Grupul MOL a fost inclus în indicele Dow Jones Sustainability

V.R.
Ziarul BURSA #Internaţional / 17 septembrie 2018

Grupul MOL a fost inclus în indicele Dow Jones Sustainability

MOL este singura companie selectată din regiunea emergentă a Europei

MOL continuă să se situeze între cele mai performante companii internaţionale din regiunea Europei Centrale şi de Est, în materie de sustenabilitate, potrivit unui comunicat al grupului maghiar, care menţionează că, pe baza analizei conform criteriilor de sustenabilitate, compania a fost inclusă în Dow Jones Sustainability Index (DJSI) pentru al treilea an consecutiv.

În urma raportului anual de evaluare a sustenabilităţii elaborat de către RobecoSAM, instituţie specializată în analiza companiilor conforme cu principiile de sustenabilitate, grupul MOL se situează în segmentul de 15% de la vârful clasamentului, în categoria celor mai performante companii integrate de petrol şi gaze la nivel mondial, în materie de sustenabilitate, fiind singura companie selectată din regiunea emergentă a Europei.

Din 1999, DJSI urmăreşte performanţa economică, de mediu şi socială a companiilor cotate la bursă la nivel mondial. DJSI se bazează pe o analiză ce ţine cont de 23 de criterii primare şi peste 100 de criterii secundare în domeniile economice, de mediu şi sociale.

MOL este o companie internaţională integrată cu operaţiuni în peste 30 de ţări, 26.000 de angajaţi în întrea­ga lume şi peste 100 de ani de experienţă în industrie.

Grupul a obţinut, în primele şase luni ale anului 2018, un profit EBITDA de 1,3 miliarde dolari, similar cu cel din 2017, iar compania şi-a actualizat ţinta pentru anul acesta la 2,4 miliarde USD (de la aproximativ 2,2 miliarde USD), conform comunicatului remis Redacţiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

08 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8838
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1118
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4060
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6917
Gram de aur (XAU)Gram de aur223.8171

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
www.hipo.ro
HackITall2
Women Professionals in the Automotive Industry
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro