PENTRU ANUL ACESTAWizz Air, estimează o creştere a capacităţii de 26 %

Adelina Toader
Ziarul BURSA #Companii #Aeronautică /

Compania va opera de anul viitor zboruri către Memmingen (Germania) şi Castellon (Spania) 

Compania aeriană low-cost Wizz Air estimează o creştere a capacităţii cu 26% după ce o nouă aeronavă Airbus A321 se va alătura flotei din Bucureşti în martie anul viitor, a anunţat, ieri, Johan Eidhagen, Chief Marketing Officer al Wizz Air.

Noua flotă reprezintă o investiţie de 120 de milioane de dolari şi va crea 42 de noi locuri de muncă directe cu compania aeriană la nivel local, potrivit reprezentanţilor companiei. Odată cu sosirea noii aeronave de ultimă generaţie la Bucureşti, flota Wizz Air va creşte la 11 aeronave, oferind o capacitate totală de 4,3 milioane de locuri în 2019.

Johan Eidhagen a mai anunţat şi lansarea a două noi rute spre Memmingen în Germania şi Castellon în Spania, precum şi creşterea frecvenţei pe şase dintre rutele sale existente.

Începând din aprilie 2019, una dintre cele mai noi rute Wizz Air va conecta Bucureştiul cu Memmingen, Germania, oraşul bavarez autentic, care oferă farmecul fascinant al peisajului rural german. Avându-şi originile în Imperiul Roman, oraşul vechi, cu numeroasele sale curţi, castele şi case de patricieni, palate şi ziduri de apărare, este unul dintre cele mai bine conservate din sudul Germaniei. Castellon, Spania, cea de-a doua destinaţie nouă a Wizz Air şi cea de-a 144-a des­tinaţie din reţeaua WIZZ - este una dintre cele mai bogate cultural, şistoric şi geografic provincii din Spania. Munţi şi plaje interminabile, dar i situri istorice aşteaptă să fie vizitate.

Potrivit reprezentanului companiei, noua aeronavă va permite creşterea frecven elor pe şase dintre rutele deja existente ale Wizz Air din Bucureşti, mai exact Dortmund, Londra, Doncaster-Sheffield, Bologna, Treviso şi Eindhoven.

Preţurile biletelor de pe noile rute pornesc de la 69 de lei.

Johan Eidhagen, Chief Marketing Officer al Wizz Air, a declarat: "Suntem încântaţi să sărbătorim încă un moment de referinţă la Bucureşti. Pentru a reconfirma angajamentul nostru fa ă de România, alocăm o altă aeronavă Airbus A321 bazei noastre din Bucureşti, ceea ce echivalează cu o investi ie de 120 milioane de dolari ş i creează 42 de locuri de muncă suplimentare în cadrul Wizz Air. Cele mai noi rute conectează Bucureştiul cu Memmingen, Germania, o bijuterie ascunsă din Bavaria şi cu Castellon, Spania, o destinaţie nouă în re eaua WIZZ. Pasagerii noştri români pot călători către aceste destina işi europene populare, bucurându-se de un program convenabil de zboruri şi de pre uri începând de la 69 RON. Le urăm bun venit tuturor pasagerilor care îşi doresc să descopere aceste noi destinaţ ii dar şi alte destinaţii europene excelente, în timp ce se bucură de tarifele reduse WIZZ şi de experien a excelentă la bord".

În primele zece luni ale anului 2018, WIZZ a transportat mai mult de 7 milioane de pasageri pe rutele sale cu pre ţuri reduse spre şi dinspre România, ceea ce reprezintă o creştere cu 13% de la an la an. În întreaga ţară, operaţiunile Wizz Air din acest an vor susţine mai mult de 5.000 de locuri de muncă în industriile conexe, potrivit datelor companiei.

În prezent, compania aeriană oferă 141 de rute din ţara noastră de pe cele 10 aeroporturi, către 30 de ţări.

Reprezentantul companiei a ţinut să mai precizeze că tot mai mulţi turişti vin dinspre Europa Centrală şi de Est, comparativ cu anii precedenţi. În plus, aceştia sunt mai tineri, mai aventuroşi şi în căutare de noi destinaţii nedescoperite încă.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS