Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

PENTRU WEEK-ENDUL ÎN CARE AU LOC ALEGERILE Căutările de zboruri spre ţara noastră, în creştere cu peste 11%

A.T.
Ziarul BURSA #Companii #Turism /

Căutările de zboruri către ţara noas-tră pentru weekendul 24-26 mai, în care vor avea loc Referendumul pentru Justiţie şi alegerile pentru Parlamentul European, sunt cu 11,3% mai multe decât media căutărilor pentru celelalte weekenduri din luna mai, potrivit motorului de căutare gratuit momondo.ro.

Pentru sfârşitul săptămânii anterioa-re (17-19 mai) românii au efectuat căutări către Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara sau Sibiu cu 13,1% mai puţin decât pentru cel care va urma.

De asemenea, numărul căutărilor faţă de cele pentru weekendul următor (31 mai - 2 iunie) este mai mare cu 23.3%, chiar dacă va fi un alt eveniment important: vizita Papei Francisc în România.

Cele mai multe căutări către Româ-snia pentru week-endul viitor au fost pentru zborurile cu plecare din Marea Britanie, Germania şi Statele Unite ale Americii. Acest top 3 a devansat numărul căutărilor de zboruri care pornesc din ţări cu comunităţi mai mari de români, cum ar fi Italia (locul 5) sau Spania (locul 8). Dintre primele 10 ţări din care vor zbura cei mai mulţi călători către România între 24-26 mai fac parte şi Danemarca (locul 4), Suedia (locul 6), Olanda (locul 7), urmând ca acest clasament să fie încheiat de zborurile cu plecare din Belgia şi Norvegia.

Potirivit motorului de căutare, datele despre zboruri se bazează pe căutările de bilete de avion dus-întors efectuate pe site-ul momondo.ro pentru călătorii realizate între 01.05.2019 şi 02.06.19 cu plecare din afara ţării, către România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS