Piaţa imobiliară de pe Valea Prahovei îşi păstrează trendul ascendent

E.O.
Ziarul BURSA #Companii /

Piaţa imobiliară de pe Valea Prahovei îşi păstrează trendul ascendent

Piaţa imobiliară din Valea Prahovei îşi păstrează acelaşi grafic ascendent, continuând trendul din anii trecuţi, după cum ne-au spus reprezentanţii agenţiei Mervani. Aceştia subliniază că solicitările sunt, în general, mai numeroase decât oferta, în ultimul timp clienţii văzând oportunitate de investiţii şi în staţiuni ca Azuga sau zona Pârâul Rece din Predeal.

Specialiştii din cadrul Mervani ne-au transmis: "Pe lângă proiectele imobiliare clasice aflate în desfăşurare (blocuri cu apartamente şi garsoniere), avem proiecte de tip turistic. În Sinaia şi Predeal avem imobile de tip apart-hotel de lux. De asemenea, avem noi proiecte începute la Sinaia şi Buşteni".

Fiind interesaţi de dezvoltarea afacerilor pe piaţa imobiliară de pe Valea Prahovei, investitorii urmăresc să pătrundă în special în zona turistică, potrivit surselor citate. Acestea subliniază că estimările sunt pozitive, adăugând că există foarte multe cereri pentru terenuri.

Reprezentanţii Mervani ne-au mai spus: "Şi în acest an situaţia se păstrează la fel ca în anii trecuţi. După cum reiese din raportul de piaţă, statistic vorbind cele mai multe solicitări au fost la Câmpina şi Breaza. Pentru partea superioară a Văii Prahovei, cele mai multe solicitări sunt pentru Predeal, acesta fiind urmat îndeaproape de Sinaia şi Buşteni".

Agenţii imobiliari din cadrul Colex ne-au transmis că, pe Valea Prahovei, se construiesc blocuri cu apartamente sau garsoniere de vânzare (circa 4-5 anual), mai ales în Buşteni.

Conform acestor surse, oraşele în care se tranzacţionează cele mai multe imobile sunt Buşteni, Sinaia, Predeal şi Azuga.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS