PREVIZIUNI LEADER TEAM BROKER PENTRU 2021:Asigurările cyber, sănătate şi cele de răspunderi vor domina topul cererilor de poliţe de asigurare

Miscellanea / 26 ianuarie

Asigurările cyber, sănătate şi cele de răspunderi vor domina topul cererilor de poliţe de asigurare

Leader Team Broker estimează pentru acest an o creştere a veniturilor cu minim 10% mizând pe interesul tot mai mare al pieţei pentru produsele de sănătate, de cyber, asigurările răspundere IT&C şi răspundere profesională dar şi pentru produse noi, specifice unor industrii precum cea de construcţii, industria maritimă sau cea farmaceutică, conform unui comunicat trimis redacţiei.

"Pentru Leader Team Broker, 2020 a fost un an de consolidare şi investiţii. Chiar dacă nu ne-am atins obiectivele iniţiale, am reuşit să încheiem anul cu creştere, atrăgând clienţi noi. Am încheiat 2020 cu o cifră de afaceri de 6 milioane de euro iar noile direcţii de business identificate ne fac să fim încrezători în 2021. Titlul de "Brokerul anului în asigurări din 2020", a venit să încununeze eforturile excepţionale ale echipei noastre, într-un an plin de dificultăţi", a declarat Răzvan Rusu, fondator Leader Team Broker.

"Chiar dacă 2020 a fost un an dificil, am reuşit să ne păstrăm clienţii, lucrând împreună cu ei la reorganizarea programelor de asigurare prin serviciul nostru de audit. Deşi, în cazul asigurărilor auto, anumiţi clienţi au ales să renunţe la CASCO acest minus a fost contrabalansat de produse care au devenit interesante pentru clienţi în contextul pandemiei sau al riscurilor noi generate de impactul crizei în economie: asigurarea de credit comercial (risc de neplată), asigurările de garanţii, asigurările de sănătate, asigurările cyber şi de răspundere profesionalăa", a explicat Alexandra Elena Durbacă, Director executiv Leader Team Broker.

"Deja, studii efectuate în ultima parte a anului trecut de companii specializate au indicat faptul că un român din trei este interesat fie de o poliţă de asigurare de viaţă fie de una facultativă pentru locuinţă iar aproape jumătate dintre ei de o poliţă de sănătate. Dacă analizăm cererile venite din zona corporate, descoperim de asemenea câteva tendinţe interesante. Cererile de asigurări IT&C şi răspundere profesională vor continua să crească, cel mai probabil pe fondul accelerării digitalizării şi al nevoilor de limitare a riscului de atac cibernetic. Vor creşte foarte mult cererile de poliţe de asigurare de garanţii şi cele de asigurări pentru construcţii-montaj din industria construcţiilor. În opinia noastră, vor creşte şi cererile de produse de asigurare venite din industria farmaceutică dar şi din cea de bunuri şi produse alimentare (FMCG - n.n.).", a adăugat directorul executiv al Leader Team Broker.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
anahotels.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Iul. 2021
Euro (EUR)Euro4.9198
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1348
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5704
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7754
Gram de aur (XAU)Gram de aur243.1200

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Allview
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro