Prietenii FITS sunt prietenii UniCredit Bank

R.S.
Bănci-Asigurări / 21 iunie

Prietenii FITS sunt prietenii UniCredit Bank

Astăzi începe cea de a 31-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), unul dintre cele mai mari şi importante festivaluri de teatru din lume, ce se desfăşoară pe parcursul a zece zile, 21-30 iunie, tema din acest an fiind Prietenie. UniCredit Bank se alătură eforturilor de comunicare a temei festivalului printr-o campanie outdoor inedită intitulată: "Prietenii FITS", conform unui comunicat transmis redacţiei.

"Tema festivalului ne-a inspirat o campanie frumoasă în care ne adresăm cu prietenie celorlalte bănci partenere la FITS. Proiect cultural important pentru România, FITS este susţinut de ani buni de şase bănci, realizare unică, dacă ne gândim la evenimentele culturale organizate la noi. Festivalul ne aduce împreună şi este contextul potrivit în care putem fi prieteni." a spus Anca Ungureanu, Director Identitate şi Comunicare la UniCredit Bank.

Prezenţa UniCredit Bank la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu înseamnă un sprijin constant pentru Fabrica de Cultură, una dintre cele mai importante destinaţii în timpul festivalului, cu patru spaţii de joc, gazdă a unora dintre cele mai căutate spectacole, precum Faust sau Povestea prinţesei deocheate, potrivit comunicatului.

În plus, din acest an, UniCredit Bank este partener al Programului de Voluntariat FITS, aşa că, peste tot în oraş unde e nevoie de ei, voluntarii vor fi alături de spectatori. De asemenea, UniCredit Bank oferă publicului două instrumente foarte utile pentru comunicarea şi navigarea prin programul extrem de generos al festivalului: aplicaţia mobilă FITS şi revista festivalului, cu programul complet şi recomandări, tipărită în mii de exemplare. Banca va fi prezentă şi în acest an alături de una dintre stelele de pe Aleea Celebrităţilor şi la Gala Celebrităţilor.

UniCredit Bank este partener al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu de peste 20 de ani. Ediţia FITS din acest an are 830 evenimente incluse în program şi aşteaptă peste 5000 de artişti din 82 de ţări. Aplicaţia FITS include toate evenimentele programate în cadrul ediţiei din acest an şi permite personalizarea programului şi multe alte facilităţi. Aplicaţia FITS poate fi descărcată gratuit atât din Google Play, pentru Android, cât şi din AppStore, pentru iOS, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

22 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9731
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5973
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3086
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9669
Gram de aur (XAU)Gram de aur403.5667

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb