Primăria Capitalei organizează vacanţele elevilor cu părinţi ocupaţi

O.D.
Ziarul BURSA #Politică / 06 aprilie

Primăria Capitalei organizează vacanţele elevilor cu părinţi ocupaţi

Vacanţa prelungită de primăvară a încurcat multe socoteli, inclusiv în sânul familiilor. Pentru a evita discuţiile, ca o "mamă bună", Primăria Municipiului Bucureşti vine cu soluţii pentru părinţii care au copii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 12 ani şi care au dificultăţi în a găsi supraveghere pentru cei mici în vacanţă.

Astfel, timp de două săptămâni, în intervalul 12 - 23 aprilie, perioada de vacanţă suplimentară faţă de vacanţa şcolară iniţială, Primăria Capitalei va pune gratuit la dispoziţie cinci spaţii pentru aproximativ 1.200 de copii. Aceste locaţii sunt: Muzeul Copiilor (situat în sectorul 3, pe Bulevardul Decebal), hub-ul educaţional Proedus de la AFI Cotroceni (la limita dintre sectoarele 5 şi 6), Opera Comică pentru Copii (pe Calea Giuleşti, în sectorul 6), Sala Palatului (sectorul 1, un spaţiu adiacent) şi sediul Corului Naţional de Cameră Madrigal (în sectorul 4). Programul este destinat copiilor cu ambii părinţi la serviciu în această perioadă, (deci părinţi care nu sunt în telemuncă), precum şi copiilor din familii monoparentale, ai căror părinţi sunt şi ei la serviciu.

Astfel, pentru înscrierea în program, părinţii vor semna o declaraţie pe proprie răspundere că sunt la serviciu în această perioadă.

Participanţii vor fi acceptaţi în ordinea înscrierii. Fiecare copil va avea acces la o singură grupă şi într-un singur interval orar, în acelaşi spaţiu pentru care optează prin formular, după următorul program: Muzeul Copiilor - 08.00 - 12.00 sau 14.00- 18.00; Hub Proedus AFI - 09.00 - 13.00 sau 14.00 - 18.00; Opera Comică pentru Copii/ Sala Palatului / Sediul Corului Madrigal - 08:00 - 12:00 sau 13:00 - 17:00. Copiii vor beneficia de supraveghere din partea personalului specializat, de activităţi educaţionale - jocuri creative, vizionarea de spectacole, lucru manual, exerciţii de dezvoltare personală şi vor fi implicaţi în diverse activităţi artistice la care vor participa actori profesionişti din sectorul public şi privat. Pentru a respecta măsurile de protecţie anti-COVID-19, aceştia vor fi împărţiţi în grupe mici, cu asigurarea distanţării necesare, iar cei cu vârsta de peste 5 ani vor purta obligatoriu mască.

Organizatorii menţionează că fiecare dintre locaţii dispune de spaţii generoase, astfel să încât să fie asigurat un perimetru de 5 mp/copil, pentru a evita aglomerarea. Spaţiile vor fi dezinfectate atât la finalul fiecărui interval, cât şi la sfârşitul zilei prin nebulizare. De asemenea, materialele care sunt folosite în activităţile copiilor vor fi dezinfectate periodic.

Copiii vor primi măşti de protecţie, dezinfectant şi asistenţă medicală, dacă va fi cazul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Codul Insolvenţei”
Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

09 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9212
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1382
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4671
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6712
Gram de aur (XAU)Gram de aur232.3306

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Garanti BBVA
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro